To Michal- u dehtu jak písnul Hiero+ paliv.fitr a ko palivové soustavy-může trochu přisávat vzduch.
To Michal- u dehtu jak písnul Hiero+ paliv.fitr a ko palivové soustavy-může trochu přisávat vzduch.
Jasně pokud je nový tak filtr nemusíš kontrolovat,zda je OK.nej je dát si tam průhlednou trubičku a pak vidíš zda v palivu nejdou bublinky.
Jasně pokud je nový tak filtr nemusíš kontrolovat,zda je OK.nej je dát si tam průhlednou trubičku a pak vidíš zda v palivu nejdou bublinky.
heeej! ako pise diesel zabudol som na konrtolu palivovej sustavy....kontroloval si vsetky hadice a trubky k motoru a od motoru po nadrz? hlavne ze cucis na profil kluku jedna lina..... bol by si prekvapeny kde moze byt pes zakopany. raz som nastartoval motor krasne bafkal na volnobech a v momente ako som sa pohol tak som presiel tristo metrov a filter prazdny. napumpoval rucnou pumpou a zase tristo metrov. cece privodova hadica nafty od prehrievaca do filtra origo tvarovana prasknuta na vnutornej strane kolena co si nemohol vidiet a pri vypnutom motore a tlaceni tlaku do hadic nepustila ani milibar.... ale pri nastartovanom motore sa otvarala a zatvarala v kolene a prisaval sa vzduch...jeden by sa z toho posral...tak tu neplac a vsetko skontroluj Ja som totiz videl aj hada klacat.....
heeej! ako pise diesel zabudol som na konrtolu palivovej sustavy....kontroloval si vsetky hadice a trubky k motoru a od motoru po nadrz? hlavne ze cucis na profil kluku jedna lina.....:-)) bol by si prekvapeny kde moze byt pes zakopany. raz som nastartoval motor krasne bafkal na volnobech a v momente ako som sa pohol tak som presiel tristo metrov a filter prazdny. napumpoval rucnou pumpou a zase tristo metrov. cece privodova hadica nafty od prehrievaca do filtra origo tvarovana prasknuta na vnutornej strane kolena co si nemohol vidiet a pri vypnutom motore a tlaceni tlaku do hadic nepustila ani milibar....:-d ale pri nastartovanom motore sa otvarala a zatvarala v kolene a prisaval sa vzduch...jeden by sa z toho posral...tak tu neplac a vsetko skontroluj Ja som totiz videl aj hada klacat.....:-))
a ako som pisal zhavice a potom aj ostatne ako kompresny tlak vstrekovace atd.......
a ako som pisal zhavice a potom aj ostatne ako kompresny tlak vstrekovace atd.......:-d
no a zabudol som! pokial sa nezbavis systemu bosch alebo rotodiesel s pumpickou tak su problemy furt....moja rada celokovovy filter na golfa dvojku to znamena len vstup a vystup a gumeny balon cize rucna pumpa co pouziva citron novsieho veku a mas pokoj ten totiz obsahuje aj spatne ventili investicia do 20 eur......
no a zabudol som! pokial sa nezbavis systemu bosch alebo rotodiesel s pumpickou tak su problemy furt....moja rada celokovovy filter na golfa dvojku to znamena len vstup a vystup a gumeny balon cize rucna pumpa co pouziva citron novsieho veku a mas pokoj ten totiz obsahuje aj spatne ventili investicia do 20 eur......:-d