Zdravíčko nevedeli by ste mi niekto objastniť fungovanie riadiacej páky na 1,7 D jak to tam vlastne funguje a ako by sa to dalo prerobť tak aby som mal riadiacu paku v smere motora
Zdravíčko nevedeli by ste mi niekto objastniť fungovanie riadiacej páky na 1,7 D jak to tam vlastne funguje a ako by sa to dalo prerobť tak aby som mal riadiacu paku v smere motora
Ahoj, co tam chces vysvetlovat, prevod je vedeny kovovymi tiahlami od paky k prevodovke, su tam dve paky, poistka spiatocky je priamo na pake ( ak mas R pred 1 ). Prerobit sa to samozrejme da akurat to musis rozumne prepakovat, to uz ti ale asi nikdo neporadi, netusim co a jak mas vyrobene Dalsia moznost je napr. prevodovka s Xantie HDI, ta ma radenie bowdenmi a to si mozes prehodit jak chces.
Ahoj, co tam chces vysvetlovat, prevod je vedeny kovovymi tiahlami od paky k prevodovke, su tam dve paky, poistka spiatocky je priamo na pake ( ak mas R pred 1 ). Prerobit sa to samozrejme da akurat to musis rozumne prepakovat, to uz ti ale asi nikdo neporadi, netusim co a jak mas vyrobene :) Dalsia moznost je napr. prevodovka s Xantie HDI, ta ma radenie bowdenmi a to si mozes prehodit jak chces.