zdravím, chtel jsem se zeptat jestli nema nekdo nejaky tip na dobry autoservis/mechanika, nejlepe v okoly prahy kde by se nechali za vymenit za.. Do Citroenu se mi jet nechce ptz by si rekli za výmenu vic nez je cena auta... dekuji
zdravím, chtel jsem se zeptat jestli nema nekdo nejaky tip na dobry autoservis/mechanika, nejlepe v okoly prahy kde by se nechali za vymenit za.. Do Citroenu se mi jet nechce ptz by si rekli za výmenu vic nez je cena auta... dekuji
skoda ze si tak daleko....mohol si dobehnut a by som Ti to spravil za dara. robotka na dve hodky aj s pokecom
skoda ze si tak daleko....mohol si dobehnut a by som Ti to spravil za dara. robotka na dve hodky aj s pokecom :-))
no nevím jak velkej je rozdíl mezi 1.9td a 1.8td ale já jsem si rozvody vyměnil sám a motor šlape jedna báseň . Klika, vačka a vs.čerpadlo mají zajišťovací body
no nevím jak velkej je rozdíl mezi 1.9td a 1.8td ale já jsem si rozvody vyměnil sám a motor šlape jedna báseň:-)))):palec . Klika, vačka a vs.čerpadlo mají zajišťovací body
no nevím jak velkej je rozdíl mezi 1.9td a 1.8td ale já jsem si rozvody vyměnil sám a motor šlape jedna báseň . Klika, vačka a vs.čerpadlo mají zajišťovací body
tak ako pise Bidlo. 3 x srouba M8 koleso vacky, koleso cerpadla, a zotrvak, za starterom v bloku je otvor cez ktory aretujes zotrvak. najviac ma hnevalo ze musi ist dolu drziak motora
tak ako pise Bidlo. 3 x srouba M8 koleso vacky, koleso cerpadla, a zotrvak, za starterom v bloku je otvor cez ktory aretujes zotrvak:-)))). najviac ma hnevalo ze musi ist dolu drziak motora:-p
no ja teoreticky vim jak se to vymenuje.. jenze kdyz sem to nikdy nedelal tak se do toho nechci srat.. potreboval bych aspon jednou videt postup prace abych vedel co a jak. .
no ja teoreticky vim jak se to vymenuje.. jenze kdyz sem to nikdy nedelal tak se do toho nechci srat.. potreboval bych aspon jednou videt postup prace abych vedel co a jak. .:-));-)
no ja teoreticky vim jak se to vymenuje.. jenze kdyz sem to nikdy nedelal tak se do toho nechci srat.. potreboval bych aspon jednou videt postup prace abych vedel co a jak. .
vo vlakne nedrzi volnobeh som zavesil prirucku k dieslu tam je to popisane uplne to staci
vo vlakne nedrzi volnobeh som zavesil prirucku k dieslu tam je to popisane uplne to staci:-))))
Duchu kdybys byl kousek odemne tak ti to udělám je to cca na 2 hoďky a nebo podle příručky tam to máš přesně popsaný
Duchu kdybys byl kousek odemne tak ti to udělám je to cca na 2 hoďky:palec a nebo podle příručky tam to máš přesně popsaný;-):-d