ramena menim cele, mam lacneho dodavatela lahko jazdenych dielov hlavne na xantie,xm,bx aj ked s bx dielmi je to bieda
ramena menim cele, mam lacneho dodavatela lahko jazdenych dielov :-d hlavne na xantie,xm,bx aj ked s bx dielmi je to bieda
rejdovy je ? spodny ?
ked ma rameno vytlceny jeden silentblok tak spravidla zanedlho zacne buchotat aj druhy.. takze menim komplet a nemusim sa toho chytat najblizsich par rokov. Rameno z anglicaka ma stoji 20eur. Momentalne uz odbehalo 20 000km cca a je ticho
keby som kupoval silentblok jeden tak stoji 20e plus praca s vymontovanim a montazou a spetnym montovanim a za 10 000km mozem znova lebo sa odondila druhy silentblok ramena..
na jazdenej suciastke sa da lahko predpovedat kolko este vydrzi, vidis ci je popraskana guma,ci je zaolejovana alebo hrdzava..ak nieje tak beriem, zbytocne kupovat druhovyrobu ktora ma polovicnu zivotnost originalu
rejdovy je ? spodny ?
ked ma rameno vytlceny jeden silentblok tak spravidla zanedlho zacne buchotat aj druhy.. takze menim komplet a nemusim sa toho chytat najblizsich par rokov. Rameno z anglicaka ma stoji 20eur. Momentalne uz odbehalo 20 000km cca a je ticho
keby som kupoval silentblok jeden tak stoji 20e plus praca s vymontovanim a montazou a spetnym montovanim a za 10 000km mozem znova lebo sa odondila druhy silentblok ramena..
na jazdenej suciastke sa da lahko predpovedat kolko este vydrzi, vidis ci je popraskana guma,ci je zaolejovana alebo hrdzava..ak nieje tak beriem, zbytocne kupovat druhovyrobu ktora ma polovicnu zivotnost originalu
Hmm divne, ja vymenim obe a vecsinou to na zivotnost auta staci ... a ked tam nedam najlacnejsi sunt s autokelly tak to vydrzi viac ako 10000km ... ja ked sa da preferujem nove kvalitne diely ....
Hmm divne, ja vymenim obe a vecsinou to na zivotnost auta staci ... a ked tam nedam najlacnejsi sunt s autokelly tak to vydrzi viac ako 10000km ... ja ked sa da preferujem nove kvalitne diely :) ....
to je pekne preferovat, ale ja napr niesom ochotny vysolit za druhovyrobu polos 160eur ked mozem mat orig,zachovalu s malo km a akou takou garanciou ze vydrzi za 30eur...
a ked aj nevydrzi zase to bude len 30eur a stale to ma daleko k 160..
preto kopa ludi kupuje jazdeniny a nie nové autá, lebo napriek investiciam do stareho sa nedostane k sume noveho a vyuzitie je to iste
to je pekne preferovat, ale ja napr niesom ochotny vysolit za druhovyrobu polos 160eur ked mozem mat orig,zachovalu s malo km a akou takou garanciou ze vydrzi za 30eur...
a ked aj nevydrzi zase to bude len 30eur a stale to ma daleko k 160..
preto kopa ludi kupuje jazdeniny a nie nové autá, lebo napriek investiciam do stareho sa nedostane k sume noveho a vyuzitie je to iste
Tief nie , ale poznam ho , a prvy majitel ho kupoval nove , potom ho mal jeho syn a teraz ja cize km su realne , akurat tam nebola menena nikdy spojka , cize je viac menej mrtva , ked som na nom zbadal rozvod skoro som osedivel , proste auto bez udrzby , esteze hydraulika je o.k.
Tief nie , ale poznam ho , a prvy majitel ho kupoval nove , potom ho mal jeho syn a teraz ja cize km su realne , akurat tam nebola menena nikdy spojka , cize je viac menej mrtva , ked som na nom zbadal rozvod skoro som osedivel , proste auto bez udrzby , esteze hydraulika je o.k.
Tak OK, nebudem sa s tebou hadat Od doby ked som tu mal auto ktore stocil syn pred tym nez ho predal otcovi tak sa nad argumentom "poznal som povodneho majitela" len usmievam
Tak OK, nebudem sa s tebou hadat :) Od doby ked som tu mal auto ktore stocil syn pred tym nez ho predal otcovi tak sa nad argumentom "poznal som povodneho majitela" len usmievam :)
Takze je rozhodnute beriem A4-ku vyskusana pozrel som som brzdy napravy vsetko ako nove menene pred rokom motor ide sko hodinky boílo na nom repasovane turbo startuje hladko aj v takychto mrazoch akoé boli teraz
Takze je rozhodnute beriem A4-ku :D vyskusana pozrel som som brzdy napravy vsetko ako nove menene pred rokom :D motor ide sko hodinky boílo na nom repasovane turbo startuje hladko aj v takychto mrazoch akoé boli teraz :D
Takze je rozhodnute beriem A4-ku vyskusana pozrel som som brzdy napravy vsetko ako nove menene pred rokom motor ide sko hodinky boílo na nom repasovane turbo startuje hladko aj v takychto mrazoch akoé boli teraz
Taaak vitaj v klube nemcov!
Taaak vitaj v klube nemcov! :-d
robil som skusky na vodicak Ecko, vybehol instruktor a hovoril ze Traktoristi pojdu na golfe V. s vleckou, lebo traktor nestartuje, ale ze to maju to iste
robil som skusky na vodicak Ecko, vybehol instruktor a hovoril ze Traktoristi pojdu na golfe V. s vleckou, lebo traktor nestartuje, ale ze to maju to iste :D
hehe, takovych tu uz bylo ... " moj znamy ma predsa neo... " .. uz mi ich tu par takto plakalo na diagnostike .... Najlepsi ale bol syn co predal tatovi stoceny vrak
He lenze ja viem kolko realne jazdilo , tak trosku som ho skoro kazdy den videl pod oknom , cize tu mam realny stav , akurat keby bol chrakter aspon raz by vymenil zhavice za ten cas , teraz som sa dozvedel ze su tam povodne , sa mozem cudovat co im to tak trva dalsich 45 € investovat , a kedze nemenil zhavice tipujem ze nemenil nic , takze radost mam velku .
He lenze ja viem kolko realne jazdilo , tak trosku som ho skoro kazdy den videl pod oknom :-p , cize tu mam realny stav , akurat keby bol chrakter aspon raz by vymenil zhavice za ten cas , teraz som sa dozvedel ze su tam povodne , sa mozem cudovat co im to tak trva dalsich 45 € investovat , a kedze nemenil zhavice tipujem ze nemenil nic , takze radost mam velku .
S toho jak to stalo vies kolko to jazdilo ? No, nebudeme to riesit, hlavne ze jazdi
S toho jak to stalo vies kolko to jazdilo ? :-O No, nebudeme to riesit, hlavne ze jazdi :)
jazdit to jazdi , a ide sa robit vymena spojky , rozvodu, žhavičov , a capov riadenia a nechcem do toho investovat kym nepojdem na tlaky , a tam sa uvidi vsetko podstatne , a budem mudrejsi
jazdit to jazdi , a ide sa robit vymena spojky , rozvodu, žhavičov , a capov riadenia a nechcem do toho investovat kym nepojdem na tlaky , a tam sa uvidi vsetko podstatne , a budem mudrejsi :-))))
takze audinka uz stoji na dvore pekna cierna a citron ten prenechavam svagrovi aj ked mi ho bude luto opustit
takze audinka uz stoji na dvore pekna cierna :) a citron ten prenechavam svagrovi aj ked mi ho bude luto opustit :(
diky moc dufam ze nebude predosli majitel mi toho tam dost pomenil komplet prednu napravu, predne brzdy dosky kotuce, rozvody a olej ale pri tychto 4kolesovich milacikoch clovek nikdy nevie
diky moc :) dufam ze nebude predosli majitel mi toho tam dost pomenil komplet prednu napravu, predne brzdy dosky kotuce, rozvody a olej :D ale pri tychto 4kolesovich milacikoch clovek nikdy nevie :D