prepáč hiero mám bx rv1988 takže sa nemôžem pripojiť na počítač
viem ze sa nevies pripojit len som to spomenul ako moju vyhodu ze to viem spravit doma a sam a nemusim cvakat v servise. inak aj mne na bxku takto nastavoval chlapik cerpadlo a to stroboskopom a bolo to super len ma to stalo o moc menej a to nejakych 2000 Ft,- forintov
viem ze sa nevies pripojit len som to spomenul ako moju vyhodu ze to viem spravit doma a sam a nemusim cvakat v servise. inak aj mne na bxku takto nastavoval chlapik cerpadlo a to stroboskopom a bolo to super len ma to stalo o moc menej a to nejakych 2000 Ft,- forintov:-))))
to tief. sak sa bavime o diesloch a tie nemali elektronicky riadeny motor ok off!
to tief. sak sa bavime o diesloch a tie nemali elektronicky riadeny motor:-)))) ok off!:-))
Tam neslo o elektroniku riadenia motora ale o nastavenie motora za pomoci "zdruzeneho diagnostickeho pristroja" ( pocitaca ) ...
Tam neslo o elektroniku riadenia motora ale o nastavenie motora za pomoci "zdruzeneho diagnostickeho pristroja" ( pocitaca ) ...
no ty nejnovější dieselové motory už měli ŘJ jelikož už měli katík a taky lambda sondu tak že ŘJ mít museli.
no ty nejnovější dieselové motory už měli ŘJ jelikož už měli katík a taky lambda sondu tak že ŘJ mít museli.
BX nee, xantie meli riditelny predvstrik, pak lucas epic a pak HDI ... a lambdu myslim maji az 2.2 biturbo ...
BX nee, xantie meli riditelny predvstrik, pak lucas epic a pak HDI ... a lambdu myslim maji az 2.2 biturbo ...
No ale když poslední 1.8Td motory měli přece katalyzátor a ten musel být nějak řízený ne.
No ale když poslední 1.8Td motory měli přece katalyzátor a ten musel být nějak řízený ne.
Trocha teorie: wiki
katak funguje i kdyz neni rizeny a porad znizuje emise ..
Trocha teorie: wiki
katak funguje i kdyz neni rizeny a porad znizuje emise ..
tak ako som slubil cena je 25,-€ sidce to nie je 570,. starych korun ale to nie je ani 40,-€
bratm kde si to nasiel ? ja som kukal naposledy orakor , a tam bola taka palka zhavice za 20 neviest najst ????
bratm kde si to nasiel ? ja som kukal naposledy orakor , a tam bola taka palka :-) zhavice za 20 neviest najst ???? :-))))
bratm je kuzelnik za jeden kus neni problemo a motor? hladka 1.8?
to viem aj ja za jeden tolko , setky 4 chcem za tolko , a motor je podla papierov hladky 1,7 akurat taky sa nikde nenachadza tak kukame vzdy hladky 1,8
to viem aj ja za jeden tolko , setky 4 chcem za tolko , a motor je podla papierov hladky 1,7 akurat taky sa nikde nenachadza :-)) tak kukame vzdy hladky 1,8
to viem aj ja za jeden tolko , setky 4 chcem za tolko , a motor je podla papierov hladky 1,7 akurat taky sa nikde nenachadza tak kukame vzdy hladky 1,8
Peugeot oznacuje ako 1.8 a Citroen ako 1.7 ten isty motor a predsa je to 1756 cmm Ja by som teda volil kompromis 1.75
Peugeot oznacuje ako 1.8 a Citroen ako 1.7 ten isty motor a predsa je to 1756 cmm Ja by som teda volil kompromis 1.75:-))
Peugeot oznacuje ako 1.8 a Citroen ako 1.7 ten isty motor a predsa je to 1756 cmm Ja by som teda volil kompromis 1.75
Skús navrhnut tento kompromis na dopravnom , vsak by ich tam urvalo vcera som sa vyblaznil s ledkovímy pasmi a ovladaním kurenia
.link. .link.
Skús navrhnut tento kompromis na dopravnom , vsak by ich tam urvalo :-)))) vcera som sa vyblaznil s ledkovímy pasmi a ovladaním kurenia :-))
http://www.bxclub.cz/graphics/dynamic/2474578_15195869734f5e843db4fa1.jpg
http://www.bxclub.cz/graphics/dynamic/2474578_7485744914f5e845b445f7.jpg
neoslepuje to v noci pri dlhej jazde ? ja som mal modre podsvietene CB a musel som to vypinat ... ta modra bola jedovata do oci
neoslepuje to v noci pri dlhej jazde ? ja som mal modre podsvietene CB a musel som to vypinat ... ta modra bola jedovata do oci :)
vcera som to dokoncil , bolo tak 23:15 a nechcelo sa mi to davat do auta , dnes to tam uz je , vetracka sa da vypnut , a podsietenie ovladacov nevyzera az tak agresivne , mam modou podsvietene nohy a tie mi nevadia , chcem este budiky , ale tie uz chcem jemnejsie aby nesvietili ako blbe
vcera som to dokoncil , bolo tak 23:15 a nechcelo sa mi to davat do auta , dnes to tam uz je , vetracka sa da vypnut , a podsietenie ovladacov nevyzera az tak agresivne , mam modou podsvietene nohy a tie mi nevadia , chcem este budiky , ale tie uz chcem jemnejsie aby nesvietili ako blbe
tak som zistil cenu zhavicov su to Eyquem co je origos Francuz len ta cena asi nieje az taka dobra Ja viem zohnat za 9,50,- € kus.......bratm!
tak som zistil cenu zhavicov su to Eyquem co je origos Francuz len ta cena asi nieje az taka dobra Ja viem zohnat za 9,50,- € kus....:-((((...bratm!
bratm leto uz pretrpi s tymito hold a na zimu budem davat nove trysky a zhavice , nech nerobim bxkam hanbu . Ved kto mal , ten vie ze to nie je len tak auto , to je klasika
bratm leto uz pretrpi s tymito :nevim hold a na zimu budem davat nove trysky a zhavice , nech nerobim bxkam hanbu . Ved kto mal , ten vie ze to nie je len tak auto , to je klasika
neoslepuje to v noci pri dlhej jazde ? ja som mal modre podsvietene CB a musel som to vypinat ... ta modra bola jedovata do oci
trochu to taha oci , ale ja som to tahal original od osvetlenia kurenia cize ked stiahnem palubovku , stiahnem aj toto tak si to viem tlmit , a na minime je to uplna pohodicka , aspon pre mna
trochu to taha oci , ale ja som to tahal original od osvetlenia kurenia cize ked stiahnem palubovku , stiahnem aj toto tak si to viem tlmit , a na minime je to uplna pohodicka , aspon pre mna :-))