Zdarec lidi, nechával jsem měnit spojku a zabírá hrozně blbě takže to asi blbě poštelovali, ale pak mě napadlo, zda-li se vůbec na BX dá sporta štelovat a nebo je tak jak je? Díky moc
Zdarec lidi, nechával jsem měnit spojku a zabírá hrozně blbě takže to asi blbě poštelovali, ale pak mě napadlo, zda-li se vůbec na BX dá sporta štelovat a nebo je tak jak je? Díky moc:nevim
Nieco sa da nastavit priamo na pake na prevodovke. Aku znacku spojky si tam dal ?
Nieco sa da nastavit priamo na pake na prevodovke. Aku znacku spojky si tam dal ?
Tiez sa chystam menit spojku. Je nejaka znacka ktorej sa mam urcite vyhnut?
Tiez sa chystam menit spojku. Je nejaka znacka ktorej sa mam urcite vyhnut?
no tak to je v háji, já tam mám pravě starline. Nemohl jsem si vybrat dal mi to tam ten, kterej mi tu spojku dělal.
no tak to je v háji, já tam mám pravě starline. Nemohl jsem si vybrat dal mi to tam ten, kterej mi tu spojku dělal.
seš na tom asi tak jako já, taky mi neřekl co tam dá, je to známej, tak sem mu věřit a prdnul mi tam starline... mně ale funguje dobře, teda zatím...
edit: jinak když se podíváš na táhlo spojky, tak tam se to dá naštelovat, nejdřív bych se ale být tebou podíval na lanko spojky, jestli je ok a pak případně poštelovat tu spojku na tom táhle. tuším, že to je 15ka klíč...
seš na tom asi tak jako já, taky mi neřekl co tam dá, je to známej, tak sem mu věřit a prdnul mi tam starline... mně ale funguje dobře, teda zatím...
edit: jinak když se podíváš na táhlo spojky, tak tam se to dá naštelovat, nejdřív bych se ale být tebou podíval na lanko spojky, jestli je ok a pak případně poštelovat tu spojku na tom táhle. tuším, že to je 15ka klíč...
No na tý spojce neni skoro pořádně jakoby záběr jde skoro hned do plnejch právě. Při jízdě to nevadí, ale při rozjezdu je to hrozný třebas do kopce.
No na tý spojce neni skoro pořádně jakoby záběr jde skoro hned do plnejch právě. Při jízdě to nevadí, ale při rozjezdu je to hrozný třebas do kopce.
zkus se mrknout na to táhlo spojky. je tam takovej štělovací šroub, tak mrkni jestli ti to nepřítáhli moc, že zabírá hned
zkus se mrknout na to táhlo spojky. je tam takovej štělovací šroub, tak mrkni jestli ti to nepřítáhli moc, že zabírá hned
Já když někomu dělám spojku, tak mu dávám celej set rovnou i s novým lankem. I když je to o pár kaček navíc, vyplatí se to a nepřekvapí vás že praskne zrovna , když to člověk nejmíň potřebuje No, a v pondělí dochází i na mé cars, jelikož už odešla do spojkového nebe
Já když někomu dělám spojku, tak mu dávám celej set rovnou i s novým lankem. I když je to o pár kaček navíc, vyplatí se to a nepřekvapí vás že praskne zrovna , když to člověk nejmíň potřebuje :-)) No, a v pondělí dochází i na mé cars, jelikož už odešla do spojkového nebe:-d :-d
Zdravim sice uz nie som majitelom BX ale staram sa o nu ako svoje auticko rad by som sa spytal majitelov BX v KE a okolioe odkial objednavaju novu spojkovu sadu za slusnejsie ceny diky za odpovee
Zdravim sice uz nie som majitelom BX ale staram sa o nu ako svoje auticko :) rad by som sa spytal majitelov BX v KE a okolioe odkial objednavaju novu spojkovu sadu za slusnejsie ceny :) diky za odpovee :)
ja idem davat cez vikend novu spojku od LUK , a rovno aj capy riadenia ked to bude dole
ja idem davat cez vikend novu spojku od LUK , a rovno aj capy riadenia ked to bude dole