Zdravim,
vie mi niekto poradiť ako čo najjednoduchšie odpojiť nefunkčný posilovač tak aby som dokázal zatočit volantom aj bez arnoldových svalov???
Ide mi o odpojenie nie o absolútne vyoperovanie so systému...
Díki moc
Zdravim,
vie mi niekto poradiť ako čo najjednoduchšie odpojiť nefunkčný posilovač tak aby som dokázal zatočit volantom aj bez arnoldových svalov???
Ide mi o odpojenie nie o absolútne vyoperovanie so systému...:-d:-d:-d
Díki moc
No nepises preco ti to nefunguje resp. co ti to robi ale aby si to rozumne odstavil musis prehodit regulator tlaku za regulator s auta bez posilovaca. Ale s uplne vypnutym posilovacom poriadne neotocis volant - posilovac namiesto posilovania bude branit otacaniu.
Ale ako pise tycoonX je jednoduchsie to opravit ako bastlit, hlavne ak ti blbne hydraulika tak casom prestanes tlmit a brzit - co uz sa neda odemontovat
No nepises preco ti to nefunguje resp. co ti to robi ale aby si to rozumne odstavil musis prehodit regulator tlaku za regulator s auta bez posilovaca. Ale s uplne vypnutym posilovacom poriadne neotocis volant - posilovac namiesto posilovania bude branit otacaniu.
Ale ako pise tycoonX je jednoduchsie to opravit ako bastlit, hlavne ak ti blbne hydraulika tak casom prestanes tlmit a brzit - co uz sa neda odemontovat :)