mam taký dotaz mam otackomer mam tam nejake cidlo (na spoji prevodovka motor) chybami kabelaz jak to spojazdnit prosim o radu aby som to neodpalil. Pripadne poslite mi link na tu schemu uz som to prehladal 5x a stale nic
mam taký dotaz mam otackomer mam tam nejake cidlo (na spoji prevodovka motor) chybami kabelaz jak to spojazdnit prosim o radu aby som to neodpalil. Pripadne poslite mi link na tu schemu uz som to prehladal 5x a stale nic:-((((
Zdravím, spojazdnujem otáčkomer na TZDčku, čidlo mám v ťahu,žiadne impulzy. Može to byť neakými nečistotami na ňom? Nevyberal som ho ešte. Kde sa dá kúpiť nové? Pasuje napr z xantie 19TD?
Dole foto umiestnenia,ja som ho dlhšie zhánal ,zatial som mal 3 benzínáky a Dčko bez otáčkomeru tak som to nikdy neriešil
Zdravím, spojazdnujem otáčkomer na TZDčku, čidlo mám v ťahu,žiadne impulzy. Može to byť neakými nečistotami na ňom? Nevyberal som ho ešte. Kde sa dá kúpiť nové? Pasuje napr z xantie 19TD?
Dole foto umiestnenia,ja som ho dlhšie zhánal ,zatial som mal 3 benzínáky a Dčko bez otáčkomeru tak som to nikdy neriešil :)
Přílohy: 100_4193.jpg ( 173907b ) - Umiestnenie cidla
ps: pekne ti to tam chcije
ps2: mne tiez a to som vymenil vsetky tesnenia sakris
Vymontuj a mrkni sa, xantiacke vyzera takto
ps: pekne ti to tam chcije :)
ps2: mne tiez a to som vymenil vsetky tesnenia sakris :-(
no čidlá vyzerajú rovnako, len konektor je voláky inakší,to zvládnem ,paráda vďaka
prikladám návod na výmenu budíkov zo shit na 16V , návod je síce z 205ky TD ale princíp rovnaký, malo by sa to preložiť a hodiť na titulnú stránku = o 90% menej postov
Ps :to nieje moje foto
Ps2: tiez mi to tam tak chčije
Ps3: to čidlo stojí 73eur?!
no čidlá vyzerajú rovnako, len konektor je voláky inakší,to zvládnem ,paráda vďaka
prikladám návod na výmenu budíkov zo shit na 16V , návod je síce z 205ky TD ale princíp rovnaký, malo by sa to preložiť a hodiť na titulnú stránku = o 90% menej postov :-d
http://205d.free.fr/compteur.htm
Ps :to nieje moje foto
Ps2: tiez mi to tam tak chčije :-d
Ps3: to čidlo stojí 73eur?!