Zdravím chcel by som sa spítať či neviete kde by som zohnal pavúka LHM (prepadové trubky ) alebo ako ste riešili opravu lebo ja to stale len kadejako spájam všelijako "lepím" a už ma to nebaví každy mesiac sa v tom vŕtať a stale tam liať olej.Ďakujem za rady
Zdravím chcel by som sa spítať či neviete kde by som zohnal pavúka LHM (prepadové trubky ) alebo ako ste riešili opravu lebo ja to stale len kadejako spájam všelijako "lepím" a už ma to nebaví každy mesiac sa v tom vŕtať a stale tam liať olej.Ďakujem za rady
Da sa objednat v citroene ... vymenis a mas pokoj na zbytok zivota ( auta ) ...
Da sa objednat v citroene ... vymenis a mas pokoj na zbytok zivota ( auta ) ...
pekne vbehnut do citroenu a vymenit, netreba tam robit ziadne lepene prasaciny, BXko si zasluzi
pekne vbehnut do citroenu a vymenit, netreba tam robit ziadne lepene prasaciny, BXko si zasluzi ;-)
áno,pekne vbehnút do citroenu v sobotu-nedelu ráno,keď prdne hadica v mestě 30 km od baráku nebo kdesi v polách ,s tchánom,vnučkou a nepojazdnom Bx,ze ktorého valí LMH a vše zatvorené.....
To sa naozaj oplatí, volať asistenčku ,ten čas v háji, cca 10 kč za 1km tam i nazpeť a taxi na odvoz a řešit ekologickú haváriu a měštáky za prdelí a drbat se ve svátočnom s nějakou hadicí nebo pavukom ............to sa výsledná cifra dostáva na cenu viac ako za to bxo.
ta lepená prasacina reší problém v místě poruchy ihned,nie u baráku s cigárkom v hube , to si pak peňaženka naozaj zasluži.....
áno,pekne vbehnút do citroenu v sobotu-nedelu ráno,keď prdne hadica v mestě 30 km od baráku nebo kdesi v polách ,s tchánom,vnučkou a nepojazdnom Bx,ze ktorého valí LMH a vše zatvorené.....:-))))
To sa naozaj oplatí, volať asistenčku ,ten čas v háji, cca 10 kč za 1km tam i nazpeť a taxi na odvoz a řešit ekologickú haváriu a měštáky za prdelí a drbat se ve svátočnom s nějakou hadicí nebo pavukom ............to sa výsledná cifra dostáva na cenu viac ako za to bxo.
ta lepená prasacina reší problém v místě poruchy ihned,nie u baráku s cigárkom v hube , to si pak peňaženka naozaj zasluži.....
tommas ruku na srdce , neříkej , že jsi neviděl za svůj živit nikoho nikde ,že mu prdla hydra a zůstal někde viset , LHM v háji pod autem ,oprava drahá , v nejmíň vhodný čas a místo ,někdě třeba do práce ....Zrovna minulý týden jsem byl pro jednoho člověka obhlížet jedno bx ke koupi - pánovi předtím prdla membrána na korektoru , paní se vztekla a auto šlo z domu ,s novým výfukem ,dofukem , nd k tomu ,a vyměnili za 207,jen proto že je bx nechalo viset na prdlý gumě...???? k smíchu .
Už jsem tak pár lidem pomohl s prdlou hydrou a dotyční odjížděli do 20 minut,bo věci na opravy hydry v bxu vozím a i trubka se nějaká najde.
To jako až budeš někdě se 23 let a víc starým autem (,nejenom bx) a prdne gumová hadice - půjdeš rovnou cestou necestou do citroenu...?tak to opravdu smekám , to balím a jdu ji koupit elektromobil
tommas ruku na srdce , neříkej , že jsi neviděl za svůj živit nikoho nikde ,že mu prdla hydra a zůstal někde viset , LHM v háji pod autem ,oprava drahá , v nejmíň vhodný čas a místo ,někdě třeba do práce ....Zrovna minulý týden jsem byl pro jednoho člověka obhlížet jedno bx ke koupi - pánovi předtím prdla membrána na korektoru , paní se vztekla a auto šlo z domu ,s novým výfukem ,dofukem , nd k tomu ,a vyměnili za 207,jen proto že je bx nechalo viset na prdlý gumě...???? k smíchu .
Už jsem tak pár lidem pomohl s prdlou hydrou a dotyční odjížděli do 20 minut,bo věci na opravy hydry v bxu vozím a i trubka se nějaká najde.
To jako až budeš někdě se 23 let a víc starým autem (,nejenom bx) a prdne gumová hadice - půjdeš rovnou cestou necestou do citroenu...?tak to opravdu smekám , to balím a jdu ji koupit elektromobil
celadince psal ze se mu to deje kazdy mesic takze to nejspis nebude zalezitost nedele a obleku teda za podminy ze nepouziva bxo jenom na cestu do kostela v nedeli - to by byl opravdu pech
celadince psal ze se mu to deje kazdy mesic takze to nejspis nebude zalezitost nedele a obleku :) teda za podminy ze nepouziva bxo jenom na cestu do kostela v nedeli - to by byl opravdu pech :-D
áno áno presne tak ja auto používam ho každý deň ale už som stým vyšpekuloval pokiaľ sa nechytám zdvýhania auta tak je všetko v poriadku cca tak raz za dva mesiace dolejem 1 oleja už tam lejem obyčajný sudový hydraulický a nejako to neriešim ešte pol roka mam STK a auto potom pôjde do BX kovskeho nebýčka takže asi tak
ale kebyže mám toho pavúka tak by som ho určite vymenil
áno áno presne tak ja auto používam ho každý deň ale už som stým vyšpekuloval pokiaľ sa nechytám zdvýhania auta tak je všetko v poriadku cca tak raz za dva mesiace dolejem 1 oleja už tam lejem obyčajný sudový hydraulický a nejako to neriešim ešte pol roka mam STK a auto potom pôjde do BX kovskeho nebýčka takže asi tak
ja neviem co tu riesite nahle prdnutie hadice, ked niekto pise ze to lepi kade tade... hovorim, ze to staci vymenit za novy kus
...na druhej strane to, ze niekto nevymeni hadicu za vyse 20r a potom mu prdne v nedelu na ceste nekam, je jeho blbost a moze si buchat hlavu o cestu...
vsetky veci co sa tu riesia furt dokola je len zanedbany servis...nepozrem si v akom stave mam trubky, hadice, oblozenia, nenapadne ma raz za par rokov kupit nove gule atd...hadicu je vidiet da sa chytit a skontrolovat este skorej ako mi v nedelu praskne na ceste, to neni ojnica
...mne tiez zacal slzit na zem, tak som tam pichol plastovu trubicku provizorne a isiel si do citroenu objednat pavuka a tak bolo aj s prepadom od piestnice aj s tesneniami do kocky atd...preco vymyslat prasaciny ked sa to da spravit jednoduchsie, kvalitnejsie a originalne s dlhodobou vydrzou...zachvilu tu bude niekto riesit aka sadra je najlepsia na dieru vo vyfuku
ja neviem co tu riesite nahle prdnutie hadice, ked niekto pise ze to lepi kade tade... hovorim, ze to staci vymenit za novy kus
...na druhej strane to, ze niekto nevymeni hadicu za vyse 20r a potom mu prdne v nedelu na ceste nekam, je jeho blbost a moze si buchat hlavu o cestu...
vsetky veci co sa tu riesia furt dokola je len zanedbany servis...nepozrem si v akom stave mam trubky, hadice, oblozenia, nenapadne ma raz za par rokov kupit nove gule atd...hadicu je vidiet da sa chytit a skontrolovat este skorej ako mi v nedelu praskne na ceste, to neni ojnica;-)
...mne tiez zacal slzit na zem, tak som tam pichol plastovu trubicku provizorne a isiel si do citroenu objednat pavuka a tak bolo aj s prepadom od piestnice aj s tesneniami do kocky atd...preco vymyslat prasaciny ked sa to da spravit jednoduchsie, kvalitnejsie a originalne s dlhodobou vydrzou...zachvilu tu bude niekto riesit aka sadra je najlepsia na dieru vo vyfuku :-(
tiez som objednal, vymenil a bol pokoj. Bolo to sice uz par rokov dozadu a stalo to skoro 10tis SKK, ale co uz.
Z lasky k BX sa porobilo vela veciiiii
BTW: tiez to bolo po tom, ako som vstaval rano o 3:30 aby som mohol ist o 4:30 do prace kvoli vypadnutemu prepadu...
tiez som objednal, vymenil a bol pokoj. Bolo to sice uz par rokov dozadu a stalo to skoro 10tis SKK, ale co uz.
Z lasky k BX sa porobilo vela veciiiii :palec
BTW: tiez to bolo po tom, ako som vstaval rano o 3:30 aby som mohol ist o 4:30 do prace kvoli vypadnutemu prepadu...
pavuk ma stal asi 60e, len som ho este nezalozil ,moja provizorna oprava drzi a mam pekne sucho a čisto
pavuk ma stal asi 60e, len som ho este nezalozil ,moja provizorna oprava drzi a mam pekne sucho a čisto :-d
No ja som nabehol do kovoplastu nakupil som si hadice vn priemer od 3,2 po 5mm (na akumulator tlaku) dolu som to priamo od vyvodov pospajal Y a T spojkami pre istotu este riadne zatiahol silne zdrhovacky a myslim ze mam pokoj kym auto bude existovat. Oprava takymto sposobom ma vysla na zhruba 35 eur. Viac sa neda usetrit nijako Jednoducho su dve moznosti bud takymto sposobom no to si treba byt isty ze naozaj hadice aj spojky su kvailtne alebo proste nabehnut do citroenu a kupit pavuka. Nic to nemeni na robote je to riadna ,,sranda,, a dopredu vravim bez zdvihaku zabudni ze to vymenis cele po leziacky... a spajanie prepadov alebo aj priamo do pavuka nejakymi spojkami je uplne zbytocne... len preplatis na LHMku a taka fuserska robota... Vyplati sa skontrolovat pavuka ak je vybraty motor myslim si vtedy je tam pristup ako ku kvetinkam
No ja som nabehol do kovoplastu nakupil som si hadice vn priemer od 3,2 po 5mm (na akumulator tlaku) dolu som to priamo od vyvodov pospajal Y a T spojkami pre istotu este riadne zatiahol silne zdrhovacky a myslim ze mam pokoj kym auto bude existovat. Oprava takymto sposobom ma vysla na zhruba 35 eur. Viac sa neda usetrit nijako :-) Jednoducho su dve moznosti bud takymto sposobom no to si treba byt isty ze naozaj hadice aj spojky su kvailtne alebo proste nabehnut do citroenu a kupit pavuka. Nic to nemeni na robote je to riadna ,,sranda,, a dopredu vravim bez zdvihaku zabudni ze to vymenis cele po leziacky... a spajanie prepadov alebo aj priamo do pavuka nejakymi spojkami je uplne zbytocne... len preplatis na LHMku a taka fuserska robota... Vyplati sa skontrolovat pavuka ak je vybraty motor myslim si vtedy je tam pristup ako ku kvetinkam :-)
zdravim! co su to vn hadice a pamatate si este prosim kolko metrov akeho priemeru ste pouzili, pripadne kolko T a kolko Y spojok a kde-v ktorom mieste sa spajaju? dakujem
zdravim! co su to vn hadice a pamatate si este prosim kolko metrov akeho priemeru ste pouzili, pripadne kolko T a kolko Y spojok a kde-v ktorom mieste sa spajaju? dakujem
funguje to aj na obycajny hydraulicky olej?? pokial ano, bola by moznost vyroby pavuka z "obycajnych" palivovych hadic ktore LHM lepta... navyse by sa dala pretesnit aj kocka klasickymi O-kruzkami
popripade vie niekto poradit hadice a O-kruzky ktore LHM nelepta? dakujem
funguje to aj na obycajny hydraulicky olej?? pokial ano, bola by moznost vyroby pavuka z "obycajnych" palivovych hadic ktore LHM lepta... navyse by sa dala pretesnit aj kocka klasickymi O-kruzkami
popripade vie niekto poradit hadice a O-kruzky ktore LHM nelepta? dakujem