Zdravím všechny,máte někdo zkušenosti s úpravou zadních blatníků,aby nezakrývaly kolo. Nechci žádné rozšiřování kvůli širším pneu. Jen chci aby se dalo kolo normálně vytáhnout za všech okolností,ale aby to vypadalo trochu kulturně. můžete mi někdo poradit jaké lemy by se daly použít,aby s tím nebylo moc práce?jestli máte někdo foto a cokoli k tomuto tématu,budu rád. Všem předem děkuju.
Zdravím všechny,máte někdo zkušenosti s úpravou zadních blatníků,aby nezakrývaly kolo. Nechci žádné rozšiřování kvůli širším pneu. Jen chci aby se dalo kolo normálně vytáhnout za všech okolností,ale aby to vypadalo trochu kulturně. můžete mi někdo poradit jaké lemy by se daly použít,aby s tím nebylo moc práce?jestli máte někdo foto a cokoli k tomuto tématu,budu rád. Všem předem děkuju.
nazdar je uplne jedno aky lem tam das ak sa stym pohras tak to bude vyzerat dobre ci tam budes mat predny lem z BX-sa alebo nejaky iny. P.S.: dobre mienena rada nesprav to ako moj kamarat najprv virezal blatnik a potom zhanal lemi no vies si predstavit ako to dopadlo
nazdar je uplne jedno aky lem tam das ak sa stym pohras tak to bude vyzerat dobre ci tam budes mat predny lem z BX-sa alebo nejaky iny. P.S.: dobre mienena rada nesprav to ako moj kamarat najprv virezal blatnik a potom zhanal lemi no vies si predstavit ako to dopadlo:-))))
No jedno jaký tam dáš zase není... Nebudeš tam pasovat třeba z fáčka ne? Zkrátka, když ti tam nepůjde na oblouk ne? Nejdřív jsi to promysli ať neuděláš blbost... Já bych se na to vysral...
No jedno jaký tam dáš zase není... Nebudeš tam pasovat třeba z fáčka ne? Zkrátka, když ti tam nepůjde na oblouk ne? Nejdřív jsi to promysli ať neuděláš blbost... Já bych se na to vysral...
1) bude to vyzera hnusne a bastloidne
2) neni tam dost miesta - zasiahnes do dveri
3) mrkni sem na jedno mozne riesenie: .link.
1) bude to vyzera hnusne a bastloidne
2) neni tam dost miesta - zasiahnes do dveri
3) mrkni sem na jedno mozne riesenie: http://www.diopan.cz/citroenbx/photo/photonove/upravykaroserie/strana1.htm
no tak to je dobry navod najprv som cakal co stoho vide ale podla mna da sa no nie
no tak to je dobry navod najprv som cakal co stoho vide ale podla mna da sa no nie:palec
ked spustis gumu das ho von aj ked zabudnes dat do servisnej, nevravim ze lahko , ale das , odskusane , raz sme na to pri prezuvani zabudli.
ked spustis gumu das ho von aj ked zabudnes dat do servisnej, nevravim ze lahko , ale das , odskusane , raz sme na to pri prezuvani zabudli.
ja by som to prekrytie ocenil aj na dnesnych autach, nieje to ziadny dizajnovy zazrak, bolo to pouzite z dovodov vylepsenia aerodynamiky
ked mas auto v kope a nieje to vrak rozsypany tak nieje dovod vymyslat keketiny, zdvihnem a vytiahnem koleso...obyc auto musis dat tak isto na zdvihak a zdvihnut, alebo si taky frajer ze to vies bez zdvihania?
takze vysolis resp natrapis sa a efekt stejný viacmenej..usetris si cca 14cm zdvihákovania uzasne
ja by som to prekrytie ocenil aj na dnesnych autach, nieje to ziadny dizajnovy zazrak, bolo to pouzite z dovodov vylepsenia aerodynamiky
ked mas auto v kope a nieje to vrak rozsypany tak nieje dovod vymyslat keketiny, zdvihnem a vytiahnem koleso...obyc auto musis dat tak isto na zdvihak a zdvihnut, alebo si taky frajer ze to vies bez zdvihania? :-d
takze vysolis resp natrapis sa a efekt stejný viacmenej..usetris si cca 14cm zdvihákovania uzasne :)