vcera som zazil krasny den! preco? lebo som mal moznost zajazdit si v mojom BXku, ktore som v minulosti predal susedovi.....poziadal ma, aby som vybavil TK a EK tak som to vyuzil....ked sa to dozvedel mansi syn tak sa mu rozziarili oci.....tatinoo my pojdeme s nasim bxkom? hovorim ano....to je supis tatino idem stebou.....hovorim samozrejme vsak si v tomto aute vyrastal....ked som ho doviezol tak ho zacal cele preliezat a hodnotit...priznam sa, ze ani ja som neodolal a cele som ho preliezol a spominal na chvile radosti. ale aj zlosti ked som kluce hadzal po dielni, bol som cely zasrany od lhm atd.....cestou do okresneho mesta sme si to uzili a len spominali....bolo to super hupat sa na vlnach lhm doslova som si to vychutnaval aj ked by uz sused mal vymenit predne gule......co dodat na zqver....toto auto mi najviac prirastlo k srdcu mne aj mojim detom a lutujem, ze som ho vobec predal.....proste ma charizmu a ked si ho zamilujes tak je to laska do konca zivota!
vcera som zazil krasny den! preco? lebo som mal moznost zajazdit si v mojom BXku, ktore som v minulosti predal susedovi.....poziadal ma, aby som vybavil TK a EK tak som to vyuzil....ked sa to dozvedel mansi syn tak sa mu rozziarili oci.....tatinoo my pojdeme s nasim bxkom? hovorim ano....to je supis tatino idem stebou.....hovorim samozrejme vsak si v tomto aute vyrastal....ked som ho doviezol tak ho zacal cele preliezat a hodnotit...priznam sa, ze ani ja som neodolal a cele som ho preliezol a spominal na chvile radosti. ale aj zlosti ked som kluce hadzal po dielni, bol som cely zasrany od lhm atd.....cestou do okresneho mesta sme si to uzili a len spominali....bolo to super hupat sa na vlnach lhm doslova som si to vychutnaval aj ked by uz sused mal vymenit predne gule..:-)....co dodat na zqver....toto auto mi najviac prirastlo k srdcu mne aj mojim detom a lutujem, ze som ho vobec predal.....proste ma charizmu a ked si ho zamilujes tak je to laska do konca zivota!:-)
Pekne napisane, uz sa tesim az dokoncim palubku, sup na technicku a budem sa tiez vozit
Pekne napisane, uz sa tesim az dokoncim palubku, sup na technicku a budem sa tiez vozit :)
Krásne napísané, ale nevidim problem aj ked si ho predal kupit druhe Na nete ich je dost a kazde jedno sa tesi na svojho noveho majitela.
Inak k tomu, ako prirastie k srdcu by som vedela tiez vela rozpravat To uz ani neni pre mna auto, ale nieco ako clovek, clen rodiny Milujem toto auto a aj ked ako hovoris stracam casto nervy, vzdy sa nanho nenormalne tesim
Krásne napísané, ale nevidim problem aj ked si ho predal kupit druhe :) Na nete ich je dost a kazde jedno sa tesi na svojho noveho majitela.
Inak k tomu, ako prirastie k srdcu by som vedela tiez vela rozpravat :D To uz ani neni pre mna auto, ale nieco ako clovek, clen rodiny ;) Milujem toto auto a aj ked ako hovoris stracam casto nervy, vzdy sa nanho nenormalne tesim :)
hydraulika má svoje čaro.. na mna len čumia vždy ako na blázna ked nepribrzdím na zeleznicnom priecesti, a mensich retarderoch, tam kde klasicke auta idu 20km/h a manevruju o zivot ako cez minove pole ..ja mozem ist 100 a neviem ze tam neake extra jamy sú.. BX je uz starucky a nalezite vyzaduje aj viac pozornosti .. moj som preto odstavil na vzácnejšie chvíle a deriem novšie auta, nastastie citron vyrobil xantiu , C5 a novsie spolahlivejsie modely, ak prestane s hydraulikou tak to bude velka prehra lebo ja do konvencneho auta uz nikdy neplanujem ist, ci uz koli komfortu alebo jednoduchsiemu servisu (jj hydry sa servisuju lahsie ked to clovek trocha spozna )
hydraulika má svoje čaro.. na mna len čumia vždy ako na blázna ked nepribrzdím na zeleznicnom priecesti, a mensich retarderoch, tam kde klasicke auta idu 20km/h a manevruju o zivot ako cez minove pole ..ja mozem ist 100 a neviem ze tam neake extra jamy sú.. BX je uz starucky a nalezite vyzaduje aj viac pozornosti .. moj som preto odstavil na vzácnejšie chvíle a deriem novšie auta, nastastie citron vyrobil xantiu , C5 a novsie spolahlivejsie modely, ak prestane s hydraulikou tak to bude velka prehra lebo ja do konvencneho auta uz nikdy neplanujem ist, ci uz koli komfortu alebo jednoduchsiemu servisu (jj hydry sa servisuju lahsie ked to clovek trocha spozna )