ahojte , chcem sa len opýtať na názor , ak je tu niekto taký, menil niekto z Vás dvojhmotný zotrvák za jednohmotný? aké sú Vaše skúsenosti?
Ď.
ahojte , chcem sa len opýtať na názor , ak je tu niekto taký, menil niekto z Vás dvojhmotný zotrvák za jednohmotný? aké sú Vaše skúsenosti?
Ď.
noooo na wolksvagenoch to niektori skusili dat na tdicka lebo valeo vyrobilo nahradu s pevnym zotrvakom ale podla poznatkov to bol krok spat....neznesitelne vibracie atd....proste lamela s pruzinami to nedokazala utlmit...takze jednohmota von a drahsia dvojhmota dnu
noooo na wolksvagenoch to niektori skusili dat na tdicka lebo valeo vyrobilo nahradu s pevnym zotrvakom ale podla poznatkov to bol krok spat....neznesitelne vibracie atd....proste lamela s pruzinami to nedokazala utlmit...takze jednohmota von a drahsia dvojhmota dnu :-))))
poznám chlapa čo dal jednohmotu do RAV 4 a vravel mi , že žiadny rozdiel,ťahá s tým kedečo, spokojnosť veľká, no nepoznám nikoho kto to urobil na PSA, ale o tých TDI som počul, že to tam dávajú ale , že by sa niekto sťažoval to už neviem
poznám chlapa čo dal jednohmotu do RAV 4 a vravel mi , že žiadny rozdiel,ťahá s tým kedečo, spokojnosť veľká, no nepoznám nikoho kto to urobil na PSA, ale o tých TDI som počul, že to tam dávajú ale , že by sa niekto sťažoval to už neviem
zvysis vibracie - ale mam pocit ze u vela aut sa do u PSA neda spravit - maloktory model sa robi jak s dvoj tak s jednohmotou ...
zvysis vibracie - ale mam pocit ze u vela aut sa do u PSA neda spravit - maloktory model sa robi jak s dvoj tak s jednohmotou ...
už mám hodenú jednohmotu v kufri, pripravujem montáž,jednodmota sa dá dať asi len do 1,6 hdi nie do 2,0 a vyššie
už mám hodenú jednohmotu v kufri, pripravujem montáž:-),jednodmota sa dá dať asi len do 1,6 hdi nie do 2,0 a vyššie