Zdravím všetkých BXakov vyskytol sa taký problém že mi spaduje nafta zo systému a chcel by som sa spýtať čím to môže byť? hadice pri motore sú OK aj na sacom koši. Môže to robiť nefunkčná pumpa na palivovom filtri?
Zdravím všetkých BXakov :D vyskytol sa taký problém že mi spaduje nafta zo systému a chcel by som sa spýtať čím to môže byť? hadice pri motore sú OK aj na sacom koši. Môže to robiť nefunkčná pumpa na palivovom filtri?
býva to sposobené netesnosťou a tade prisáva vzduch.. odstráň netesnosť nebude padať..
býva to sposobené netesnosťou a tade prisáva vzduch.. odstráň netesnosť nebude padať..
Ahoj! Mne sa to stalo na dovolenke a zistilô som, to tak, že ak som držal ten čierny čudlôík na paluivovom filtry tak to šlapalo a ak nie, tak to po istom čase zhasínalo. Tak som vyrobil taký prídržný prípravok. ohol som plocháč tak aby sdom ho vedel pripevniť na filter s tým, že som na jeho vrchnú stranu navaril matku M8 ba do nej šrób M8 a tým šróbom pritlačiť ten čierny čublík na filtry. Mám to tak 3 rok a šlape to bez problôémov.
Ahoj! Mne sa to stalo na dovolenke a zistilô som, to tak, že ak som držal ten čierny čudlôík na paluivovom filtry tak to šlapalo a ak nie, tak to po istom čase zhasínalo. Tak som vyrobil taký prídržný prípravok. ohol som plocháč tak aby sdom ho vedel pripevniť na filter s tým, že som na jeho vrchnú stranu navaril matku M8 ba do nej šrób M8 a tým šróbom pritlačiť ten čierny čublík na filtry. Mám to tak 3 rok a šlape to bez problôémov.
uz to bolo riesene....blby system rotodiesel a bosch to je teleso pumpy odstranit a aplikovat celokovovy filter s jednym vstupom a vystupom tusim golf 2 pred ktory zaradis gumeny balon na pumpovanie.....obsahuje uz aj spatne ventili...investicia aj s filtrom do 15 eciek a mas pokoj....samozrejmost hadice a trubky palivovej sustavy ok.....
uz to bolo riesene....blby system rotodiesel a bosch to je teleso pumpy odstranit a aplikovat celokovovy filter s jednym vstupom a vystupom tusim golf 2 pred ktory zaradis gumeny balon na pumpovanie.....obsahuje uz aj spatne ventili...investicia aj s filtrom do 15 eciek a mas pokoj....samozrejmost hadice a trubky palivovej sustavy ok.....:-))))
no asi vazne vyhodim tu mrtvu pumpu a filter z golfa to neni problem dopassovat ( otec ho ma ) ale asi aj tie trubky od nadrze asi vymenim nasradsej by som za plestove nech je pokoj len z kade take zohnat ??
no asi vazne vyhodim tu mrtvu pumpu a filter z golfa to neni problem dopassovat ( otec ho ma ) ale asi aj tie trubky od nadrze asi vymenim nasradsej by som za plestove nech je pokoj len z kade take zohnat ??
nikde oficialne najdes si na nete neaku xantiu td na diely a pojdes si za 20cku vyrabovat plastove potrubie ,potom trochu poohybas a mas..pekne naskočí do povodnych uchytov ked je natvarovane
nikde oficialne :) najdes si na nete neaku xantiu td na diely a pojdes si za 20cku vyrabovat plastove potrubie ,potom trochu poohybas a mas..pekne naskočí do povodnych uchytov ked je natvarovane
ten isty problem mam asi , 26.1. mi zmrzla nafta , vyčistená nádrž + palivový systém , menený filter , auto prešlo cca 50 km za jazdy zhaslo , potom nastartovalo cez bandasku , zalial sa system islo z nadrze preslo cca 150 km a dneska rano zase nastartovalo vrcalo pol minutky zhaslo a zase bez paliva , je to tou pumpou ?
ten isty problem mam asi , 26.1. mi zmrzla nafta , vyčistená nádrž + palivový systém , menený filter , auto prešlo cca 50 km za jazdy zhaslo , potom nastartovalo cez bandasku , zalial sa system islo z nadrze preslo cca 150 km a dneska rano zase nastartovalo vrcalo pol minutky zhaslo a zase bez paliva , je to tou pumpou ?
Fulter uz je dopasovany z dolfa motor slape jak hodinky ale velmi som bol zhrozeny ked som dal von povodny filter a bolo v nom po kkt vody a to svagor tankoval len na OMV ale uz presiel na SHELKU. Este pozhanat tie plastové trubky a bude to OK
Fulter uz je dopasovany z dolfa :D motor slape jak hodinky :D ale velmi som bol zhrozeny ked som dal von povodny filter a bolo v nom po kkt vody :-o a to svagor tankoval len na OMV ale uz presiel na SHELKU. Este pozhanat tie plastové trubky a bude to OK :-d
njn, niet nad kvalitnu naftu, to mne v -19 zamrzol za jazdy shell benzin este na karbecu takze tiez ziadna slava Momentalne jazdim na luk oil naftu a aj v -27 som nastartoval ...
njn, niet nad kvalitnu naftu, to mne v -19 zamrzol za jazdy shell benzin este na karbecu takze tiez ziadna slava :) Momentalne jazdim na luk oil naftu a aj v -27 som nastartoval ...