mam 1,7 turbo, žhaviče svietia, 3 zo 4 skontrolované. Nafta je asi 20l ale ručička ukazuje na minimum. Auto po roztiahnutí alebo vstreknutí spreju do sania naskočí a ide normálne, ale ani zahriaty motor nenaštartuje.Ani nevyfúkne biely dym ani nebrnkne, proste žiadna snaha. Pravdepodobne niečo z čerpadlom predpokladám, ale nikde som nenašiel podobný problém. Vedel by niekdo prosím poradiť?
mam 1,7 turbo, žhaviče svietia, 3 zo 4 skontrolované. Nafta je asi 20l ale ručička ukazuje na minimum. Auto po roztiahnutí alebo vstreknutí spreju do sania naskočí a ide normálne, ale ani zahriaty motor nenaštartuje.Ani nevyfúkne biely dym ani nebrnkne, proste žiadna snaha. Pravdepodobne niečo z čerpadlom predpokladám, ale nikde som nenašiel podobný problém. Vedel by niekdo prosím poradiť? :-(
Zkontroluj všechny 4 žhaviče a pořádně ! stačí jeden v háji a je zle . Průhlednou hadičku z filtru do čerpadla a sledovat, jestli tam nejde vzduch - bublinky ...
Zkontroluj všechny 4 žhaviče a pořádně ! stačí jeden v háji a je zle . Průhlednou hadičku z filtru do čerpadla a sledovat, jestli tam nejde vzduch - bublinky ...
ale keby bol problém zo žhavičom tak na zohriaty motor by to naskočilo nie? lebo som skúšal zhasnúť a hneď štartovať a žiadna snaha. Skúsim to stou hadičkou. Diki
ale keby bol problém zo žhavičom tak na zohriaty motor by to naskočilo nie? lebo som skúšal zhasnúť a hneď štartovať a žiadna snaha. Skúsim to stou hadičkou. Diki :-)
Skontroluj či máš reálne na žhavičoch elektriku. Prípadne daj na žhaviče 12v na krátko z akumulátora, alebo sa zastav.
Skontroluj či máš reálne na žhavičoch elektriku. Prípadne daj na žhaviče 12v na krátko z akumulátora, alebo sa zastav.