Zdravím, po zaujímavých projektoch BX 4TC register a BX sport register, som sa rozhodol spraviť vlastný BX 4x4 register. Majitel stránky .link. sa do 4x4iek pustiť nechce, takže s jeho požehnaním idem na to sám s pár ludmi ktorý 4wd vlastnia.
Týchto áut bolo vyrobených málo.. a len podla fotiek z netu mám doložených asi 150 už neexistujúcich áut. Bolo by zaujímavé zistiť kolko ich vlastne ešte funguje.
Pokial sa chcete zapojiť, kludne mi napíšte správu. Pre formu by bolo dobré uviesť VIN alebo aspon koncovú sériu (posledné 4 čísla VINu) , ORGA výrobné číslo ktoré určuje dátum konštrukcie, farbu a stav auta.. prípadne km.. alebo jeho osud
stránka bude po nabratí neakých info zverejnená na .link.
Čo sa pamatám tak najslávnejšie 4wd od Instalatera už neexistuje.. ako ste na tom ostatný?
Ja aktuálne vlastním 2 kusy bx 4wd break so švajčiarskou registráciou, a jeden nekompletný dovezený z ČR som bol nútený zošrotovať lebo nemal 4wd papiere. ND z neho aspon pomôžu zachrániť tých pár dalších kusov.
Zdravím, po zaujímavých projektoch BX 4TC register a BX sport register, som sa rozhodol spraviť vlastný BX 4x4 register. Majitel stránky https://bx4tc.nl/ sa do 4x4iek pustiť nechce, takže s jeho požehnaním idem na to sám s pár ludmi ktorý 4wd vlastnia.
Týchto áut bolo vyrobených málo.. a len podla fotiek z netu mám doložených asi 150 už neexistujúcich áut. Bolo by zaujímavé zistiť kolko ich vlastne ešte funguje.
Pokial sa chcete zapojiť, kludne mi napíšte správu. Pre formu by bolo dobré uviesť VIN alebo aspon koncovú sériu (posledné 4 čísla VINu) , ORGA výrobné číslo ktoré určuje dátum konštrukcie, farbu a stav auta.. prípadne km.. alebo jeho osud :)
stránka bude po nabratí neakých info zverejnená na http://hydrocitro.besaba.com
Čo sa pamatám tak najslávnejšie 4wd od Instalatera už neexistuje.. ako ste na tom ostatný?
Ja aktuálne vlastním 2 kusy bx 4wd break so švajčiarskou registráciou, a jeden nekompletný dovezený z ČR som bol nútený zošrotovať lebo nemal 4wd papiere. :-(((( ND z neho aspon pomôžu zachrániť tých pár dalších kusov.
Přílohy: register.jpg ( 284516b ) - Beta bx4wd.jpg ( 363965b ) - Moj posledny objav v stodole
Zdravim vsetkych co maju doma bx 4wd ja vlastnim dva kusy jeden strieborny dovoz z at zatial neprihlaseny a druhy cierny z cz na nahradne dielce oba su gti a v minulosti som jeden rozobral na nahradne diely len skoda ze nemam moc casu sa venovat takemu projektu lebo ked sa to nema spravit poriadne nema vyznam sa do toho pustat tak stoji uz asi desat rokov v garazi.
Zdravim vsetkych co maju doma bx 4wd ja vlastnim dva kusy jeden strieborny dovoz z at zatial neprihlaseny a druhy cierny z cz na nahradne dielce oba su gti a v minulosti som jeden rozobral na nahradne diely len skoda ze nemam moc casu sa venovat takemu projektu lebo ked sa to nema spravit poriadne nema vyznam sa do toho pustat tak stoji uz asi desat rokov v garazi.