Nazdárek lidičky mám takový problém.Chci si koupit nové svíčky a šel bych do DENSO iridium ale nevím jaké.V techničáku mám napsáno 1,6 65/6000 -kw/točky typ mám mage rok 90 ale na netu v DM (autodplnky.cz) je image vedené jako 58 kw .By mi to bylo fuk ale je tam rozdíl v odtrhu.Tak nevím,doporučili mi IK22 ..link. Dík za radu .
Nazdárek lidičky mám takový problém.Chci si koupit nové svíčky a šel bych do DENSO iridium ale nevím jaké.V techničáku mám napsáno 1,6 65/6000 -kw/točky typ mám mage rok 90 ale na netu v DM (autodplnky.cz) je image vedené jako 58 kw .By mi to bylo fuk ale je tam rozdíl v odtrhu.Tak nevím,doporučili mi IK22 .http://www.autodoplnky.cz/index.php?typ=DMA&showid=1 Dík za radu .
kup obycejne NKGcka.. Denso nejsou nic extra! Zivotnost je mozna delsi, ale v porovnani s cenou se to neoplati. Nemluve o tom, ze ty plky o navyseni vykonu jsou nesmysl. I vrchari maji v aute bosh nebo nkg.. zadne denso...
kup obycejne NKGcka.. Denso nejsou nic extra! Zivotnost je mozna delsi, ale v porovnani s cenou se to neoplati. Nemluve o tom, ze ty plky o navyseni vykonu jsou nesmysl. I vrchari maji v aute bosh nebo nkg.. zadne denso...
čauky darjo ,díky za radu ale to asi také neřeší můj problém jestli image má 65 kw nebo 58 protože ten odtrh bude i u těch ngk jinej
nebo né?
čauky darjo ,díky za radu ale to asi také neřeší můj problém jestli image má 65 kw nebo 58 protože ten odtrh bude i u těch ngk jinej
nebo né?
Staci se juknout rubriky-tech data-motor-benzinove motory a je to na svete .link.
Staci se juknout rubriky-tech data-motor-benzinove motory a je to na svete :-) http://www.bxclub.cz/page/kod-39/sub-67.html
Óóó jak jsi mocná. Díky a co se týče výdrže svíček já na těchto najel asi 80 tis před tím tchán asi 10 a to nevím jestli byly měněné v 99 když se sem dovezlo. Zatím fachaj ale když je moc vlhko tak nenatočím a jinde sem závadu nenašel
Óóó jak jsi mocná. Díky a co se týče výdrže svíček já na těchto najel asi 80 tis před tím tchán asi 10 a to nevím jestli byly měněné v 99 když se sem dovezlo. Zatím fachaj ale když je moc vlhko tak nenatočím a jinde sem závadu nenašel
no pokud maji ty svicky 90tis tak uz jsou anodou i katodou v hrobe :-/ Zkus je vymenit za ty, co tam maji byt.
no pokud maji ty svicky 90tis tak uz jsou anodou i katodou v hrobe :-D :-/ Zkus je vymenit za ty, co tam maji byt.
To nebyla ironie to byla jako taková malá poklona víš .Tak promiň sem to tak fakt nemyslel.
To nebyla ironie to byla jako taková malá poklona víš .Tak promiň sem to tak fakt nemyslel.
neni zac. Jinak mam pocit, ze Jirka Sec napcal Densa do sveho 16v a nejelo to dobre... To jenom zkusenost z bx
neni zac. Jinak mam pocit, ze Jirka Sec napcal Densa do sveho 16v a nejelo to dobre... ;-) To jenom zkusenost z bx :-)
V pohode, jsem vztahovacna Kdyz tam nekdo neda smajla, hned se cepyrim chyba byla na mem prijimaci
V pohode, jsem vztahovacna:-D Kdyz tam nekdo neda smajla, hned se cepyrim :-) chyba byla na mem prijimaci :-)
Mal som bx image, motor BDZ a sviečky Denso so supermarketu a išlo to normálne
Mal som bx image, motor BDZ a sviečky Denso so supermarketu a išlo to normálne:-)
Bolo to balenie po 4ks, akciová cena cca 200Sk, výber podľa priloženého katalógu podľa typu motora
Bolo to balenie po 4ks, akciová cena cca 200Sk, výber podľa priloženého katalógu podľa typu motora:-)
Potvrdzujem... Ja som na nich nalietal cez 30 tis., čo je ich životnosť a do poslednej xvíle išli normálne... Ale keď som ich menil, bol na nich napálený karbon trochu, ale medzi elektrodami nebolo nič.. proste bez problémov...
Potvrdzujem... Ja som na nich nalietal cez 30 tis., čo je ich životnosť a do poslednej xvíle išli normálne... Ale keď som ich menil, bol na nich napálený karbon trochu, ale medzi elektrodami nebolo nič.. proste bez problémov...
Mluvime vsichni o Denso Iridium Power, kde se cena pohybuje od 500Kc na 1.4-1.9 Gti a na 16v za 560kc?
Mluvime vsichni o Denso Iridium Power, kde se cena pohybuje od 500Kc na 1.4-1.9 Gti a na 16v za 560kc?