Ahoj! Nedavno jsem tu nahodil tema ohledne pristrojovek... Chtel jsem do meho TD budik na teplotu, rada znela sehnat teplomer z GTI a naistalovat. Budiky uz mam, staci instalovat. Narazil jsem na problem s cidlem... V autodilech mi nabidly 4 ruzne varianty a ted nevim... Poradite nekdo? Diky )
Ahoj! Nedavno jsem tu nahodil tema ohledne pristrojovek... Chtel jsem do meho TD budik na teplotu, rada znela sehnat teplomer z GTI a naistalovat. Budiky uz mam, staci instalovat. Narazil jsem na problem s cidlem... V autodilech mi nabidly 4 ruzne varianty a ted nevim... Poradite nekdo? Diky :o)
Cus Udelal jsem tu samou upravu a teplomer jsem kupoval u Citroenu na ZX za cca 400,-
Cus :-) Udelal jsem tu samou upravu a teplomer jsem kupoval u Citroenu na ZX za cca 400,-
Třeba od Facetu by to měl být FA 7.3007, stojí 150,- ale osobně bych vzal nějaké použité čidlo přímo z auta s budíkem ať máš jistotu, možná bych nějaké našel...
Třeba od Facetu by to měl být FA 7.3007, stojí 150,- ale osobně bych vzal nějaké použité čidlo přímo z auta s budíkem ať máš jistotu, možná bych nějaké našel...
Este si over ci mas spravny zavit, niekto svojeho casu spominal ze si musel spravit medzikus ze do TD nepasoval zavit cidla na teplotu vody. Mimochodom na motor BDY/BDZ pasuje ( zrovna cez vikend som to konecne dokoncil ).
Este si over ci mas spravny zavit, niekto svojeho casu spominal ze si musel spravit medzikus ze do TD nepasoval zavit cidla na teplotu vody. Mimochodom na motor BDY/BDZ pasuje ( zrovna cez vikend som to konecne dokoncil ).
Tak jsem dnes konecne zakoupil vyse uvedeny snimac teploty a zacal s "prestavbou". Budiky sly snadno vymenit za kontrolky, bez jakekoli upravy. Senzor je 100% zameny s puvodnim (vyse polozenym, jsou tam dva). Na konektoru, ktery vede do pristrojovky uplne vpravo, staci prehodit kablik z pinu 4 do pinu 6 a uz to funguje. Zabralo mi to cca 1.5 hodiny casu. Budik na teplotu oleje jsem nechal byt, mozna casem taky zapojim... Vsem poradcum dekuji! )
Tak jsem dnes konecne zakoupil vyse uvedeny snimac teploty a zacal s "prestavbou". Budiky sly snadno vymenit za kontrolky, bez jakekoli upravy. Senzor je 100% zameny s puvodnim (vyse polozenym, jsou tam dva). Na konektoru, ktery vede do pristrojovky uplne vpravo, staci prehodit kablik z pinu 4 do pinu 6 a uz to funguje. Zabralo mi to cca 1.5 hodiny casu. Budik na teplotu oleje jsem nechal byt, mozna casem taky zapojim... Vsem poradcum dekuji! :o)
nevite nekdo prosim jake je oznaceni cidla teploty oleje od Facetu, jak mi posledne vyborne poradil pajator s cidlem na vodu... a pripadne i na tlak oleje... )
nevite nekdo prosim jake je oznaceni cidla teploty oleje od Facetu, jak mi posledne vyborne poradil pajator s cidlem na vodu... a pripadne i na tlak oleje... :o)