Zasa zdrawim! Ehm kde je servisný konektor na 16V? Nasiel som len jeden co by mohol byt servisny ale ma 3 piny,na 19Dčku tiez 3 piny..tak nevim poradte ,motor nejako netahá tak by som chcel diagnostiku
Zasa zdrawim! Ehm kde je servisný konektor na 16V? Nasiel som len jeden co by mohol byt servisny ale ma 3 piny,na 19Dčku tiez 3 piny..tak nevim poradte ,motor nejako netahá tak by som chcel diagnostiku
No, tvuj motor netaha, protoze ti drzi 3tisice otacek na volnobeh a asi saje falesny vzduch a nebo mas spatnu vahu vzduchu.
diagnisticky konektor je vlevo nahore v motorovem prostoru, modry, 2 piny, je to jediny volny konektor (muj 16v ma 2 piny, zbytek naseho vozoveho parku ma 3 piny). chybove kody jsou v rubrikach stastny lov blikani
No, tvuj motor netaha, protoze ti drzi 3tisice otacek na volnobeh a asi saje falesny vzduch a nebo mas spatnu vahu vzduchu.
diagnisticky konektor je vlevo nahore v motorovem prostoru, modry, 2 piny, je to jediny volny konektor (muj 16v ma 2 piny, zbytek naseho vozoveho parku ma 3 piny). chybove kody jsou v rubrikach:-) stastny lov blikani :-)
kabel som nasiel ,,ale nejde to vyblikat..asi nemam kontrolku kat skusim ten druhy sposob
kabel som nasiel ,,ale nejde to vyblikat..asi nemam kontrolku kat :-) skusim ten druhy sposob
tycoonx dej klicek do polohy dva, rozsviti se ti oranzova kontrolka (vypada to jako pismeno "k") a po nastartovani zhasne, musis ji mit. vsechna BX maji stejne kontrolky.. i u benzina je kontrolka zhaveni, jen nesviti
tycoonx dej klicek do polohy dva, rozsviti se ti oranzova kontrolka (vypada to jako pismeno "k") a po nastartovani zhasne, musis ji mit. vsechna BX maji stejne kontrolky.. i u benzina je kontrolka zhaveni, jen nesviti :-D
1. Na oboch 16V (a aj na predošlom 1,6i) som mal dignostickú zásuvku zelenej farby, s dvomi pinmi, umiestnenú v blízkosti horného silentbloku motora.
2. Kontrokla motora - oranžová (ktorú spomína darja) pred štartom svieti a po štarte motora zhasne? Pokiaľ zhasne - nemá cenu sa zaoberať chybovými kódmi.
3. Prípadné "vyblikanie" chybového kódu (kódov) ti nemusí o spomínanej závade povedať vôbec nič.
4. Najprv by som sa zameral na tesnosť všetkých hadicových spojov, neporušenosť hadíc a tď. Btw nemáš len zaseknuté alebo moc našponované lanko akcelerátora - t.j. že sa nevracia do kľudovej polohy? Asi tak
1. Na oboch 16V (a aj na predošlom 1,6i) som mal dignostickú zásuvku zelenej farby, s dvomi pinmi, umiestnenú v blízkosti horného silentbloku motora.
2. Kontrokla motora - oranžová (ktorú spomína darja) pred štartom svieti a po štarte motora zhasne? Pokiaľ zhasne - nemá cenu sa zaoberať chybovými kódmi.
3. Prípadné "vyblikanie" chybového kódu (kódov) ti nemusí o spomínanej závade povedať vôbec nič.
4. Najprv by som sa zameral na tesnosť všetkých hadicových spojov, neporušenosť hadíc a tď. Btw nemáš len zaseknuté alebo moc našponované lanko akcelerátora - t.j. že sa nevracia do kľudovej polohy? Asi tak
Hm mne nic nesvieti ...ale ja nemam budiky Veglia ,mam tam nedelené budiky jaeger
Hm mne nic nesvieti ...ale ja nemam budiky Veglia ,mam tam nedelené budiky jaeger
Podla fota co mas v profile mas normalne budiky, tzn musis tam mat aj dve oranzove kontrolky, jednu na ecu a druhu na abs. Najskor bude odpojena pretoze svietila a obtazovala predchadzajuceho majitela - pomerne bezny postup Moznost ako to "vyblikat" bez tejto kontrolky je multimeter - ten pin ktory budes uzemnovat napojis na merak a presne tak ako by blikala kontrolka bude na meraku skakat napatie - tusim +5V ( alebo +12V ) ... uz nepamatam, v kazdom pripade touto metodou s toho dostanes chybove kody.
Podla fota co mas v profile mas normalne budiky, tzn musis tam mat aj dve oranzove kontrolky, jednu na ecu a druhu na abs. Najskor bude odpojena pretoze svietila a obtazovala predchadzajuceho majitela - pomerne bezny postup :) Moznost ako to "vyblikat" bez tejto kontrolky je multimeter - ten pin ktory budes uzemnovat napojis na merak a presne tak ako by blikala kontrolka bude na meraku skakat napatie - tusim +5V ( alebo +12V ) ... uz nepamatam, v kazdom pripade touto metodou s toho dostanes chybove kody.