Jeden mechanik, co dělal BXka hned po revoluci mi rekl, ze se prestaly vyrabet v roce 91 a pak se prodavali az do roku 94 ze zasob. Uvadi priklad, ze zakaznik si v roce 92 obednal BX a uz si nemohl vybrat ani barvu, protoze distributor pro CR mel jenom nektere typy v nabidce. Tak jak to tedy je? Dik
Jeden mechanik, co dělal BXka hned po revoluci mi rekl, ze se prestaly vyrabet v roce 91 a pak se prodavali az do roku 94 ze zasob. Uvadi priklad, ze zakaznik si v roce 92 obednal BX a uz si nemohl vybrat ani barvu, protoze distributor pro CR mel jenom nektere typy v nabidce. Tak jak to tedy je?:-) Dik
V ČR se nedala objednat barva, protože se sem vozila jen jedna - žlutá... DDDDD
V ČR se nedala objednat barva, protože se sem vozila jen jedna - žlutá... :-DDDDDD
no a proc jenom zluty? jako ORGA cisla podle mesicu zni logicky - kde je najdu?
no a proc jenom zluty?:-) jako ORGA cisla podle mesicu zni logicky - kde je najdu?
Zlute BX 1.9D byla puvodne jako taxiky, trochu bez vybavy..
Orga cisla byla na madarskych strankach o Bx, ale odkaz na tu stranku s orga cislama nefacha, zkus googlit, urcite je najdes. Ja si zjistila, kdy se mi narodilo BX Je zajimave vedet, kdy ho vypustili z tovarny
Zlute BX 1.9D byla puvodne jako taxiky, trochu bez vybavy..
Orga cisla byla na madarskych strankach o Bx, ale odkaz na tu stranku s orga cislama nefacha, zkus googlit, urcite je najdes. Ja si zjistila, kdy se mi narodilo BX ;-) Je zajimave vedet, kdy ho vypustili z tovarny :-)