aloha...ted me asi zdupete ale vubec se v autech nevyznam a ted jsem si koupil autoradio sencor s iso konektorem a vubec netusim jak ho dat do auta...kabely mam natazene uz od minuleho majitele, koukaji mi tam dve takove ctvercove koncovky s 2 plisky, pak na antenu (ten poznam ) a jeste jeden volny...tak vubec nevim jak a co s tim...mate nekdo nejakou radu at nemusim do dilny?
aloha...ted me asi zdupete ale vubec se v autech nevyznam a ted jsem si koupil autoradio sencor s iso konektorem a vubec netusim jak ho dat do auta...kabely mam natazene uz od minuleho majitele, koukaji mi tam dve takove ctvercove koncovky s 2 plisky, pak na antenu (ten poznam :) ) a jeste jeden volny...tak vubec nevim jak a co s tim...mate nekdo nejakou radu at nemusim do dilny?
No, jedine si kupit druhu stranu ISO konektoru, potom merak a merat a hladat a napojit to. Inak pekny nick "ja", to si asi dlho vymyslal ze ?
No, jedine si kupit druhu stranu ISO konektoru, potom merak a merat a hladat a napojit to. Inak pekny nick "ja", to si asi dlho vymyslal ze ? :-)
Čau bych nějaké konektory neřešil pokud by jsi sehnal protikus tak stejně musíš pájet nebo dávat spojky. Pokud nemáš v autě nějakou hi-tech aparaturu čemuž odpovídá výběr rádia(nic ve zlém mám watsona protože má usb a sd vstupy) tak ucvakni ten konektor v autě a podle barev drátků na rádiu si pospojuj a připájej nebo osaď konektory repro z auta .
Čau bych nějaké konektory neřešil pokud by jsi sehnal protikus tak stejně musíš pájet nebo dávat spojky. Pokud nemáš v autě nějakou hi-tech aparaturu čemuž odpovídá výběr rádia(nic ve zlém mám watsona protože má usb a sd vstupy) tak ucvakni ten konektor v autě a podle barev drátků na rádiu si pospojuj a připájej nebo osaď konektory repro z auta .
diky...zadna extrovka to neni...ma to taky usb ale to jak vse
jenze problem je v tom ze dodavatel mi to privezl bez jedinneho kabliku...tak ani nevim kam kterej dat,jaky koupit a tak...
diky...zadna extrovka to neni...ma to taky usb ale to jak vse :)
jenze problem je v tom ze dodavatel mi to privezl bez jedinneho kabliku...tak ani nevim kam kterej dat,jaky koupit a tak...
jak bez kabliku vsak ten iso by měl být vražen v rádiu pokud je nové je to součást rádia
jak bez kabliku vsak ten iso by měl být vražen v rádiu pokud je nové je to součást rádia
a navíc na rádiu bývá plánek zapojení pokud ne tak tady .link.
a navíc na rádiu bývá plánek zapojení pokud ne tak tady http://www.rasel.cz/RADYPROVAS/zapiso.htm
konektor tam je ale zadne kabely nic...a ani navod na instalaci tam prave nebyl...tak proto tapu
konektor tam je ale zadne kabely nic...a ani navod na instalaci tam prave nebyl...tak proto tapu
toto čučí v zadu z rádia .link. a toto by v něm mělo být vsazeno .link. plus asi 10-15 cm kabeláže pokud ne je to podezřelé je to sučást dodávky
toto čučí v zadu z rádia http://www.audiocar.cz/detail-autoradia-prislusenstvi-iso-konektor-autoradio-203.html a toto by v něm mělo být vsazeno http://www.audiocar.cz/detail-autoradia-prislusenstvi-iso-konektor-autoradio-203.html plus asi 10-15 cm kabeláže pokud ne je to podezřelé je to sučást dodávky
mno...a prave ze jedinny kablik co z toho cuci je cernej tel.mute...a konektor s kabely nikde, jen zastrcka na nej
mno...a prave ze jedinny kablik co z toho cuci je cernej tel.mute...a konektor s kabely nikde, jen zastrcka na nej
no tak snad naposled a pak to šmarja ty opravy někdo smažte .link.
no tak snad naposled a pak to šmarja ty opravy někdo smažte http://www.audiocar.cz/detail-autoradia-prislusenstvi-iso-konektor-auto-204.html
takze koupit si konektor s kabelama kdyz neprisel, odstrihat koncovky ze starych, spojit to, zastrcit do zdirky pro konektor a melo by to fachat...aspon myslim, co na to ostatni
takze koupit si konektor s kabelama kdyz neprisel, odstrihat koncovky ze starych, spojit to, zastrcit do zdirky pro konektor a melo by to fachat...aspon myslim, co na to ostatni
no to není nic jednodušího než to koupit jak vidno stojí to pakatel ) a nebo šlápnout prodejci na krk.
no to není nic jednodušího než to koupit jak vidno stojí to pakatel :-))) a nebo šlápnout prodejci na krk.
a muzete mi jeste poradit zda se da urcit podle barev jaky dratek je co?at newspletu kabliky...
a muzete mi jeste poradit zda se da urcit podle barev jaky dratek je co?at newspletu kabliky... :)
máš na mysli káble od repro nebo od iso conektoru z auta. od rádia to nepotřebuješ na prvním linku máš popis
máš na mysli káble od repro nebo od iso conektoru z auta. od rádia to nepotřebuješ na prvním linku máš popis
Jsou origo nebo dodelane? Si vem treba radio a 2 draty a prubni to kde to bude hrat.
Jsou origo nebo dodelane? Si vem treba radio a 2 draty a prubni to kde to bude hrat.