jsem novým majitelem BX-potřeboval bych poradit-jsou nějak osvětleny ovladače na topení
jsem novým majitelem BX-potřeboval bych poradit-jsou nějak osvětleny ovladače na topení
Ano, pod plastom su dve ziarovky ( ak myslis tie okruhle ovladace na stredovom paneli ).
Ano, pod plastom su dve ziarovky ( ak myslis tie okruhle ovladace na stredovom paneli ).
A jak se knim dostanu?Podařilo se mi vytáhnout ovladače a pod něma dva šrouby,ale panel se ani nehnul-nechci používat nějakou velkou sílu
A jak se knim dostanu?Podařilo se mi vytáhnout ovladače a pod něma dva šrouby,ale panel se ani nehnul-nechci používat nějakou velkou sílu
Vybereš obe mriežky kade fuka vzduch a po bokoch budú také pliešky ktoré treba potiahnuť a je to
Vybereš obe mriežky kade fuka vzduch a po bokoch budú také pliešky ktoré treba potiahnuť a je to ;)
Myslim ze sa este musia vytiahnut tie kruhove ovladace a su pod nimi sruby. Ale uz presne nepamatam
Myslim ze sa este musia vytiahnut tie kruhove ovladace a su pod nimi sruby. Ale uz presne nepamatam :)
Je to úplně jednoduchý když se ví jak na to Vytáhneš ty kulatý ovladače, pod nima sou dva šroubky, pak si zavřeš klapku ventilace (aby ti nefoukal vzduch zkrz ty dvě mřížky co sou v tom panelu) vypáčíš ty mřížky, na 100% ti jeden z těch plíšků který sou nasazený na těch mřížkách zapad do ventilace, ale jelikož si si zavřel klapku, tak ho pohodlně vyndáš a pokud si se nedržel návodu, tak ho máš zapadlej kdesi nenávratně ve ventilaci Po odstranění mřížek tam sou vidět po stranách takový plechový packy, ty šroubovákem povytahni směrem doprostřed, až budeš mít povytáhnutou packu tak jde panel povysunout o kousek k soubě, jinak ti packa zase zaskočí zpět. Pak už je zopakovat na druhý pacce a koukáš za žárovky... Sou dvě nebo tři, už si to přesně nepamatuju, zelenou barvou natřený celoskleněný... Snad sem ti pomoh
Je to úplně jednoduchý když se ví jak na to :-)) Vytáhneš ty kulatý ovladače, pod nima sou dva šroubky, pak si zavřeš klapku ventilace (aby ti nefoukal vzduch zkrz ty dvě mřížky co sou v tom panelu) vypáčíš ty mřížky, na 100% ti jeden z těch plíšků který sou nasazený na těch mřížkách zapad do ventilace, ale jelikož si si zavřel klapku, tak ho pohodlně vyndáš a pokud si se nedržel návodu, tak ho máš zapadlej kdesi nenávratně ve ventilaci :-)) Po odstranění mřížek tam sou vidět po stranách takový plechový packy, ty šroubovákem povytahni směrem doprostřed, až budeš mít povytáhnutou packu tak jde panel povysunout o kousek k soubě, jinak ti packa zase zaskočí zpět. Pak už je zopakovat na druhý pacce a koukáš za žárovky... Sou dvě nebo tři, už si to přesně nepamatuju, zelenou barvou natřený celoskleněný... Snad sem ti pomoh :-)
Jo jo udělej to přesně jak píše Houmr,a hlavně nezapomeň na tu klapku ventilace.Když jsem to vloni dělal,tak mi prvně dalo dost námahy přijít na systém a když už sem na to přišel,plíšek byl v pr... Naštěstí sem sehnal hned jinej.
Jo jo udělej to přesně jak píše Houmr,a hlavně nezapomeň na tu klapku ventilace.Když jsem to vloni dělal,tak mi prvně dalo dost námahy přijít na systém a když už sem na to přišel,plíšek byl v pr... Naštěstí sem sehnal hned jinej.