Dá sa nejak poriešiť odstránenie hlučnosti motorčekov centrálu pri zamykaní a odomykaní???
Skúšal som premazať ozubené prevody vazelínou, ale veľmi to nepomohlo. Ak by ste mi chceli poradiť výmenu, tak tá mi napadla tiež
Dá sa nejak poriešiť odstránenie hlučnosti motorčekov centrálu pri zamykaní a odomykaní???
Skúšal som premazať ozubené prevody vazelínou, ale veľmi to nepomohlo. Ak by ste mi chceli poradiť výmenu, tak tá mi napadla tiež:-)
Verte neverte, jeden motorček som rozobral, ozubené prevody napatlal poriadne vazelínou, najprv bez výsledku (čo som písal hneď v úvodnom príspevku), ale po pár dňoch (zrejme sa vazelína potrebovala dostať poriadne do všetkych miest) je to tichšie.
Verte neverte, jeden motorček som rozobral, ozubené prevody napatlal poriadne vazelínou, najprv bez výsledku (čo som písal hneď v úvodnom príspevku), ale po pár dňoch (zrejme sa vazelína potrebovala dostať poriadne do všetkych miest) je to tichšie.
hm..a aky typ vazeliny? lebo mam klasiku staru červenu ..potom medenú na šroby a brzdy a ešte uhlíkovú..a ešte takú čínsku lepkavú
hm..a aky typ vazeliny? lebo mam klasiku staru červenu ..potom medenú na šroby a brzdy a ešte uhlíkovú..a ešte takú čínsku lepkavú :D