mam bx18d info otazka.čo je napojene na druhu poistku od stredu?likviduje mi to poistky a neviem na to prisť
mam bx18d info otazka.čo je napojene na druhu poistku od stredu?likviduje mi to poistky a neviem na to prisť:nevim
To je zaujímavé číslovanie - druhá od stredu) Vľavo či vpravo? Btw poistiek je párny počet, tak ktorá je stredná?
Napíš radšej číslo poistky.
To je zaujímavé číslovanie - druhá od stredu:-))) Vľavo či vpravo? Btw poistiek je párny počet, tak ktorá je stredná?
Napíš radšej číslo poistky.:-)
musis listovat v clanky a navody: Články & návody / Technická data / Elektrika / El. schémata zalezi co mas za model
musis listovat v clanky a navody: Články & návody / Technická data / Elektrika / El. schémata zalezi co mas za model
odpočítej která to je od sloupku dveří a já ti to napíšu, mám to tu hned vedle počíteče.
odpočítej která to je od sloupku dveří a já ti to napíšu, mám to tu hned vedle počíteče.:-d:-d
Podle schemata by to pojistka F13 mela byt pro parkovacky a podsviceni pristrojovky (nebo casti pristrojovky).
Podle schemata by to pojistka F13 mela byt pro parkovacky a podsviceni pristrojovky (nebo casti pristrojovky).
Pojistkovky jsou dvanáctipojistkové, to je stará varianta a čtrnáctipojistkové, to je varianta Gti, ale viděl jsem i třináctipojistkové,ty byly na prvních sériích nové řady dvě.
Pojistkovky jsou dvanáctipojistkové, to je stará varianta a čtrnáctipojistkové, to je varianta Gti, ale viděl jsem i třináctipojistkové,ty byly na prvních sériích nové řady dvě.:palec
podľa papierov mam 17 RD a je tam 14 poist. nejdu mi pred.obrys.a kontrolka,hmlovka a kontrolka.dam tam poistku zapnem obrys.a hneď ju odpali
podľa papierov mam 17 RD a je tam 14 poist. nejdu mi pred.obrys.a kontrolka,hmlovka a kontrolka.dam tam poistku zapnem obrys.a hneď ju odpali :nevim
F13-5A-Přední obrys. světla a jejich kontr., pal.počít., digit. hodiny,relé před. mlhovek,kontrolka př.mlhovek,
vypoj pojistku a na přepálenou pojistku naletuj dva dráty na jejíchž konce patici a 21W žárovku, dej ji místo pojistky, zapni spínač a odpojuj jednotlivé patičky, tam kde ta jednadvacítka zhasne, či hodně pohasne je zkrat. Pokud to nezhasne vůbec, napíšu ti pak co dál.
F13-5A-Přední obrys. světla a jejich kontr., pal.počít., digit. hodiny,relé před. mlhovek,kontrolka př.mlhovek,
vypoj pojistku a na přepálenou pojistku naletuj dva dráty na jejíchž konce patici a 21W žárovku, dej ji místo pojistky, zapni spínač a odpojuj jednotlivé patičky, tam kde ta jednadvacítka zhasne, či hodně pohasne je zkrat. Pokud to nezhasne vůbec, napíšu ti pak co dál.;-)
dik za info pozriem to po sviatkoch teraz je na to chladno.no a kde to ma prosim rele mlkovek a palub.počitač?da sa opraviť prepinač svetiel nedaju sa mi prepnuť dialkove svetla.
dik za info pozriem to po sviatkoch teraz je na to chladno.no a kde to ma prosim rele mlkovek a palub.počitač?da sa opraviť prepinač svetiel nedaju sa mi prepnuť dialkove svetla.
čert:tak som to kukol a zavadu som nenašiel a nenašiel som ani ten počitač, maju palub.počitač 18 D?
čert:tak som to kukol a zavadu som nenašiel a nenašiel som ani ten počitač, maju palub.počitač 18 D?:-((((
nemají, bo v republice bude tak deset, patnáct aut s palubním počítačem, juknu ti na svazkováním který konektor je k čemu abys mohl testovat
nemají, bo v republice bude tak deset, patnáct aut s palubním počítačem, juknu ti na svazkováním který konektor je k čemu abys mohl testovat:palec
spravil som pokus.dal som von všetky poistky dal som tam tu žiarovku s tou poistkou zapol som prepinač svetiel aq davalo to len zvuk.signál.zatol som spinačku a svietili mi kontrolky žhavenie a kontrolka opotrebovania brzd,je to normalne?
spravil som pokus.dal som von všetky poistky dal som tam tu žiarovku s tou poistkou zapol som prepinač svetiel aq davalo to len zvuk.signál.zatol som spinačku a svietili mi kontrolky žhavenie a kontrolka opotrebovania brzd,je to normalne?
Na 1,9 bx je na poistkach čierný kryt s otvorom na výmenu poistiek keď ho daš dole je tam nákres ktorá poistka načo slúži
Na 1,9 bx je na poistkach čierný kryt s otvorom na výmenu poistiek keď ho daš dole je tam nákres ktorá poistka načo slúži