Nedávali, tak na co, žejo, a aby mi budík ukazoval něco mezi 0,75V až 1,1V s barevnou stupnicí, trochu stupidita pro škodovkáře.
Neodpovedel si na otazku, kam bys ty umistil ten budik?? BTW nelita bx narrow band lamba mezi 0.1-0.9 volty........?
Neodpovedel si na otazku, kam bys ty umistil ten budik?? BTW nelita bx narrow band lamba mezi 0.1-0.9 volty........?
Odpověděl, a ještě jsi to zkopírovala, prostě bych to tam nedával, každopádně je spousta uitečnějších věcí, když už, řešil bych například, Bluetooth H.F., a jiné praktičtější věci ale ne takovou kravinu
Odpověděl, a ještě jsi to zkopírovala, prostě bych to tam nedával, každopádně je spousta uitečnějších věcí, když už, řešil bych například, Bluetooth H.F., a jiné praktičtější věci ale ne takovou kravinu:palec
To nema cenu, tady se nevi, o cem mluvim... BTHF jo, WBO2 ne, kam ten svet speje
To nema cenu, tady se nevi, o cem mluvim... BTHF jo, WBO2 ne, kam ten svet speje:-)))):-))))
Přátelé, přátelé... nemá cenu se dohadovat... Moje nejnovější poznatky jsou takové, že čím méně budíků, tím lépe. O víkendu cestou z Brna mi začal zlobit ukazatel tlaku oleje, ve finále to bylo špatné čidlo, ale kdyby tam ten zas...ej budík nebyl, tak jsem neutratil nehorázný peníze na pumpě za zbytečný olej, neměl bych hnědý proužek na trenkách a možná i tomu infarktu bych se vyhnul... Prostě, co oči nevidí, srdce nebolí...
Přátelé, přátelé... nemá cenu se dohadovat... :) Moje nejnovější poznatky jsou takové, že čím méně budíků, tím lépe. O víkendu cestou z Brna mi začal zlobit ukazatel tlaku oleje, ve finále to bylo špatné čidlo, ale kdyby tam ten zas...ej budík nebyl, tak jsem neutratil nehorázný peníze na pumpě za zbytečný olej, neměl bych hnědý proužek na trenkách a možná i tomu infarktu bych se vyhnul... :-D Prostě, co oči nevidí, srdce nebolí... :-))))
Ajaj, ač odpůrce všeho neoriginálního, ten Darjin budíček bych si dokázal v autě přestavit
Předpokládám ale, že si ta sranda žádá dost peněz a hlavně času. Takže nic pro mě, ale obdivuju
Ajaj, ač odpůrce všeho neoriginálního, ten Darjin budíček bych si dokázal v autě přestavit :-))
Předpokládám ale, že si ta sranda žádá dost peněz a hlavně času. Takže nic pro mě, ale obdivuju :palec
Certe, pokud mas nejaky problem, tak si to vyrikej se mnou osobne, ale nazyvat me slepici, to je trosku detinske. Pokud nevis, k cemu je WBO2 a proc tam je, tak to priznej
Certe, pokud mas nejaky problem, tak si to vyrikej se mnou osobne, ale nazyvat me slepici, to je trosku detinske. Pokud nevis, k cemu je WBO2 a proc tam je, tak to priznej:-d
ako ste sa rozkecali dnes som sa trochu babral pri motore a pozeral som na termostat tam je jedno čidlo a nad nim je skrutka.to čidlo na budík sa môže namontovať aj tam?čo vi na to?
ako ste sa rozkecali:-)))) dnes som sa trochu babral pri motore a pozeral som na termostat tam je jedno čidlo a nad nim je skrutka.to čidlo na budík sa môže namontovať aj tam?čo vi na to?:-))
Ahoj,teď mně nbapadá-nestačilo by to BX čidlo jednodrátové nahradit origo čidlem na teplotu z xantie?Mám polomotor z xantie 1,9TD,a tam jsou tři teplotní čidla,možná by to tím šlo nahradit.
Jen mi není jasné připojení těch čidel,protože na BX mám dvě čidla za sebou,ale od každého vede jen jeden kablík,ikdežto čidla z xa jsou dvoupinové
Ahoj,teď mně nbapadá-nestačilo by to BX čidlo jednodrátové nahradit origo čidlem na teplotu z xantie?Mám polomotor z xantie 1,9TD,a tam jsou tři teplotní čidla,možná by to tím šlo nahradit.
Jen mi není jasné připojení těch čidel,protože na BX mám dvě čidla za sebou,ale od každého vede jen jeden kablík,ikdežto čidla z xa jsou dvoupinové
BX čidla spínají kostru a z Xantie asi plus pól tak musí bejt dvou pinový nebo jsou připojený ještě někam
BX čidla spínají kostru:palec:palec a z Xantie asi plus pól tak musí bejt dvou pinový nebo jsou připojený ještě někam:nevim:-p