Nemáte prosím popis zapojení konektorů budíku GTi 16V ??? potřebuji vědět který kabel je od čeho a na které pozici je v daném konektoru. Díky moc
Nemáte prosím popis zapojení konektorů budíku GTi 16V ??? potřebuji vědět který kabel je od čeho a na které pozici je v daném konektoru. Díky moc
Čéče, mám dojem, že na stránkách polského BX clubu bylo kdysi něco takového ke ztažení...
Čéče, mám dojem, že na stránkách polského BX clubu bylo kdysi něco takového ke ztažení...
dneska jsem to vicemene vyřešil (kdyztak to sepíšu do excelu a hodim sem na club) ale zaráží mě jedna věc. když chci rozsvítit kontrolku nízkého tlaku oleje tak se mi rozsvítí jednak ta kontrolka u budíku a STOPka .... ale navíc i kontrolka brzdové kapaliny a kontrolka chladíci kapaliny ... podle všeho co jsem vyčetl z tohoto schématu .link. tak to tak má být ... ale proč ???
dneska jsem to vicemene vyřešil (kdyztak to sepíšu do excelu a hodim sem na club) ale zaráží mě jedna věc. když chci rozsvítit kontrolku nízkého tlaku oleje tak se mi rozsvítí jednak ta kontrolka u budíku a STOPka .... ale navíc i kontrolka brzdové kapaliny a kontrolka chladíci kapaliny ... podle všeho co jsem vyčetl z tohoto schématu http://205d.free.fr/compteur/circuit_bx.jpg tak to tak má být ... ale proč ??? :nevim
To je proto, aby to řidiče řádně vystrašilo a hned zastavil Buď je bez vody nebo bez oleje v motoru popřípadě v hydraulice, takže hned zastavit... Čím víc toho svítí, tím líp
To je proto, aby to řidiče řádně vystrašilo a hned zastavil :) Buď je bez vody nebo bez oleje v motoru popřípadě v hydraulice, takže hned zastavit... Čím víc toho svítí, tím líp :-D
aha a když dopojím ty 2 diody tak se asi nic nestane že .. akorat bude svítit jenom to co má
aha :-d a když dopojím ty 2 diody tak se asi nic nestane že :) .. akorat bude svítit jenom to co má :)
čo vlastne riešiš? dávaš 16v-čkové budíky do iného modelu či jak? v profájle nemáž žiadne údaje.
čo vlastne riešiš? dávaš 16v-čkové budíky do iného modelu či jak? v profájle nemáž žiadne údaje.
mimochodom ta sama schema je tu .link.
vravel som pozriet do schem elektriky
mimochodom ta sama schema je tu http://www.bxclub.cz/files/elektro/48.gif
vravel som pozriet do schem elektriky :)
tief: jee .. tak to jsem asi přehlídl
jinak jak uz napsal pajator, mám to do 205ky Jestli se ptate proč, tak protože sehnat budíky s podsviceným dieslovým otáčkoměrem v peugeotackým designu je zhola nemožné tak jsem si sehnal budiky z dieslovýho BXa a z 16V jsem tachometr a otáčkoměr a vysledek vypadá asi takhle .link.
tief: jee :) .. tak to jsem asi přehlídl :D
jinak jak uz napsal pajator, mám to do 205ky :) Jestli se ptate proč, tak protože sehnat budíky s podsviceným dieslovým otáčkoměrem v peugeotackým designu je zhola nemožné :-D tak jsem si sehnal budiky z dieslovýho BXa a z 16V jsem tachometr a otáčkoměr a vysledek vypadá asi takhle :)
http://205d.free.fr/compteur/bx/compteur_bx_4final.JPG
No to je libovééc,to bych přesně potřeboval,sehnal jsem si do svého diesela celé 16v budíky,a teď zjišťuji jak je předělat do auta.
Akorát nevím,jestli přehazovat tachometr a otáčkoměr z dieselového auta do GTi budíků,a nebo použít jen ty čtyři měřiče,a bastlit je do diesel budíků.
Taky mi není jasné jak se dají ty budíky kuchnout,připadá mi,že by se z nich nějak musely sundat ručky,a navíc loupat tu stupnicovou folii,jak jsi to dělal ty?
No to je libovééc,to bych přesně potřeboval,sehnal jsem si do svého diesela celé 16v budíky,a teď zjišťuji jak je předělat do auta.
Akorát nevím,jestli přehazovat tachometr a otáčkoměr z dieselového auta do GTi budíků,a nebo použít jen ty čtyři měřiče,a bastlit je do diesel budíků.
Taky mi není jasné jak se dají ty budíky kuchnout,připadá mi,že by se z nich nějak musely sundat ručky,a navíc loupat tu stupnicovou folii,jak jsi to dělal ty?
Cely panel sa da "rozdelit" na komponenty, tzn mozes si nechat napriklad otackomer s diesla, ale namiesto svetielok namontovat budiky, cele je to vo forme "modulov" tzn si to mozes poskladat
Cely panel sa da "rozdelit" na komponenty, tzn mozes si nechat napriklad otackomer s diesla, ale namiesto svetielok namontovat budiky, cele je to vo forme "modulov" tzn si to mozes poskladat :)
celé sa dajú rozdliť iba budíky veglia..jaeger má ten predný plast celý ..treba si vsimat pri kupe..
celé sa dajú rozdliť iba budíky veglia..jaeger má ten predný plast celý ..treba si vsimat pri kupe..