Víte někdo prosím Vás jaké žárovičky patří do spínačů oken, nějaké jsem sehnal, ale svítěj a hřejou víc než originál co tam byly. Díky moc...
Víte někdo prosím Vás jaké žárovičky patří do spínačů oken, nějaké jsem sehnal, ale svítěj a hřejou víc než originál co tam byly. Díky moc...
Jo to by šlo, ale to se do automatickýho spínače řidiče nevejde tam sou dvě malinkatý. Tak by mě zajímali nějaký parametry žároviček
Jo to by šlo, ale to se do automatickýho spínače řidiče nevejde tam sou dvě malinkatý. Tak by mě zajímali nějaký parametry žároviček
normalne su tam myslim 2w zarovky - mrknu doma ... ale v tom "4tlacitku" nemam vubec zadne zarovky ...
normalne su tam myslim 2w zarovky - mrknu doma ... ale v tom "4tlacitku" nemam vubec zadne zarovky ...
Ok to by bylo dobrý. Já našel ''4tlačítko'' z XM a tam to je originál podsvícený.
Ok to by bylo dobrý. Já našel ''4tlačítko'' z XM a tam to je originál podsvícený.
ja som tiez "hladal" v xm ale bol nepodsvieteny ) asi ho uz niekto menil ...
ja som tiez "hladal" v xm ale bol nepodsvieteny :))) asi ho uz niekto menil ...
To je možný, já sem ho našel, ale ty kontaktní plíšky sou u něj popraskaný takže funguje blbě. Tak sem žárovičky dodělal do toho co mam v bx akorát sem tam musel natáhnout kábly. Ten originál z XM má navíc jeden pin a žárovičky jsou přidělaný k těm kontaknim plíškům a to by byla pro mě moc titěrná práce
To je možný, já sem ho našel, ale ty kontaktní plíšky sou u něj popraskaný takže funguje blbě. Tak sem žárovičky dodělal do toho co mam v bx akorát sem tam musel natáhnout kábly. Ten originál z XM má navíc jeden pin a žárovičky jsou přidělaný k těm kontaknim plíškům a to by byla pro mě moc titěrná práce :-d