hej oatckomer je z diesla lela pristrojovka aj kablovacka je z 19TZD ale snimac oatock neviem ci nie je dopasovany z predu mi k otackomeru ide len dve hnede kably a zo snimaca idu tri
hej oatckomer je z diesla lela pristrojovka aj kablovacka je z 19TZD ale snimac oatock neviem ci nie je dopasovany z predu mi k otackomeru ide len dve hnede kably a zo snimaca idu tri
no snimac by mal mat dva draty a uzemnenie, pripni na to multimeter a pozri ci ti tam nieco leze ... do otackomera idu 4 draty, +, - a tie dva zo senzoru.
no snimac by mal mat dva draty a uzemnenie, pripni na to multimeter a pozri ci ti tam nieco leze ... do otackomera idu 4 draty, +, - a tie dva zo senzoru.
a to uzemnenie zo snimaca ma ist dadkde lebo mne konci v koncovke a dalej uz nepokracuje
a to uzemnenie zo snimaca ma ist dadkde lebo mne konci v koncovke a dalej uz nepokracuje
to je v poriadku, maximalne by mohlo byt uzemnene na kostru ale nemusi - v tom problem nie je
to je v poriadku, maximalne by mohlo byt uzemnene na kostru ale nemusi - v tom problem nie je
no snimac som premeral ale ziada stava zneho neide asi je mrtvy ale neide mi do hlavi to ze ked som zmeral odpor tak ukazalo okolo 80 ohm tomu akosi nechapem ibaze je skratnuta cievka inak ake hodnoty ma ukazovat aby som vedel ked pojdem na vrakac aby som nekupil mrtvolu
no snimac som premeral ale ziada stava zneho neide asi je mrtvy ale neide mi do hlavi to ze ked som zmeral odpor tak ukazalo okolo 80 ohm tomu akosi nechapem ibaze je skratnuta cievka :( inak ake hodnoty ma ukazovat aby som vedel ked pojdem na vrakac aby som nekupil mrtvolu :D
Hmm nemam po ruke ziaden dieslovy aby som to zmeral, snad nejaky dieslovy kolega pomoze Ale osobne myslim ze tam bude nieco medzi 0 - 1V ... samozrejme pri nastartovanom aute
Hmm nemam po ruke ziaden dieslovy aby som to zmeral, snad nejaky dieslovy kolega pomoze :) Ale osobne myslim ze tam bude nieco medzi 0 - 1V ... samozrejme pri nastartovanom aute :)