nedavno som si kupil BXko bol to moj davny sen a konecne sa splnil po motoristickej stanke nema chybu hydraulika tiez proste ten majtel bol puntickar do auta sa prezuvali no a ako som to tu tak cital tak zacinam mat strach z elektriky predsa len je to 1983 a on s elektrikou nerobil nic tak preto sa vas chcem opytat ci mam znova cele auto prekablovat alebo mam to nechat tak a kludne spat jazdim s nimcasto do ciech dvakrat tikarat do mesiaca a bol by som velmi nerad keby ma niekde ta elektrika sklamala tak preto sa pytam ci sa mi to oplati prekablovat alebo nie??? ja som bozeral na tie kable a nevyzeaju tak zle izolacia je celkom dobre... robim s elektrikou tak kablov mam habadej tak by som sa nato po zime pustil len ci sa mi to oplati?? dakujem za odpovede a prajem prijemne sviatky...
zdravim
nedavno som si kupil BXko bol to moj davny sen :-) a konecne sa splnil po motoristickej stanke nema chybu hydraulika tiez proste ten majtel bol puntickar do auta sa prezuvali :-)))):-)))) no a ako som to tu tak cital tak zacinam mat strach z elektriky predsa len je to 1983 a on s elektrikou nerobil nic tak preto sa vas chcem opytat ci mam znova cele auto prekablovat alebo mam to nechat tak a kludne spat jazdim s nimcasto do ciech dvakrat tikarat do mesiaca a bol by som velmi nerad keby ma niekde ta elektrika sklamala tak preto sa pytam ci sa mi to oplati prekablovat alebo nie??? ja som bozeral na tie kable a nevyzeaju tak zle izolacia je celkom dobre... robim s elektrikou tak kablov mam habadej :-d tak by som sa nato po zime pustil len ci sa mi to oplati?? dakujem za odpovede a prajem prijemne sviatky...
Kabely su OK, akurat vycisti konektory a uzemnovacie body a bude to v pohode. Tahat novu kabelaz nema vyznam.
Kabely su OK, akurat vycisti konektory a uzemnovacie body a bude to v pohode. Tahat novu kabelaz nema vyznam.
Když jsem měl já 14ku tak mě pozlobila kvůli elektrice hodně... Zkontroloval bych svorkovnice nahoře u převodovky co vede taky od cívky. Takový zaizolovaný tři svorkovnice pod vzduchovým filtrem přichicený plechem a šroubem na imbus k převodovce.... A nejen tu, ale i další.. I když je třeba na oko dobře izolovaná, mě udělala pořádnou neplechu že mi nedávalo auto jiskru a auto mi stálo měsíc v dílně zbytečně kvůli tomuhle a mému času se do hledání moc nepouštět Zjistil jsem to až pozdě že to bejvá často tato závada a to jsem vyměnil kvůli týhle svorkovnici pojistkovou skříň, svíčky, kabele, celej rozdělovač, cívku, relátka na PP podběhu a i spínačku A zkoušečka ta se nezastavila
Když jsem měl já 14ku tak mě pozlobila kvůli elektrice hodně... Zkontroloval bych svorkovnice nahoře u převodovky co vede taky od cívky. Takový zaizolovaný tři svorkovnice pod vzduchovým filtrem přichicený plechem a šroubem na imbus k převodovce.... A nejen tu, ale i další.. I když je třeba na oko dobře izolovaná, mě udělala pořádnou neplechu že mi nedávalo auto jiskru a auto mi stálo měsíc v dílně zbytečně kvůli tomuhle a mému času se do hledání moc nepouštět :-d Zjistil jsem to až pozdě že to bejvá často tato závada a to jsem vyměnil kvůli týhle svorkovnici pojistkovou skříň, svíčky, kabele, celej rozdělovač, cívku, relátka na PP podběhu a i spínačku :-d:-d:-d A zkoušečka ta se nezastavila :-d:-d