Nesvítí mi několik žároviček na panelu ovládání topení. Poradí mi někdo jak se na ně dostanu. BX14EI. Dík
Nesvítí mi několik žároviček na panelu ovládání topení. Poradí mi někdo jak se na ně dostanu. BX14EI. Dík
Zavřít klapku ventilátoru, vyndat mřížky, bacha na plíšky, mrchy skáčou, vytáhnout knoflíky, pod nima šroubečky a nakonec zapáčit za dvě plechový páčky v otvorech mřížek a jde to ven a žárovky uvidíš. Ještě můžeš sundat horní odkládací přihrádku, kdyby byl přilepený kabel zapalovače.
Zavřít klapku ventilátoru, vyndat mřížky, bacha na plíšky, mrchy skáčou, vytáhnout knoflíky, pod nima šroubečky a nakonec zapáčit za dvě plechový páčky v otvorech mřížek a jde to ven a žárovky uvidíš. Ještě můžeš sundat horní odkládací přihrádku, kdyby byl přilepený kabel zapalovače.
zabudol si na srobi pod popolnikom a drziakom na mince preistotu vyber aj prestor pre palubny pocitac to je vedla drziaku na mince a pôjde to vela zdaru
zabudol si na srobi pod popolnikom a drziakom na mince preistotu vyber aj prestor pre palubny pocitac to je vedla drziaku na mince a pôjde to vela zdaru
Dělal jsem to minulý týden a s popelníkem nic, jen jsem do něj klepal cigáro. Tam to žádnej šroub nedrží, jen pod knoflíky.
Dělal jsem to minulý týden a s popelníkem nic, jen jsem do něj klepal cigáro:-d. Tam to žádnej šroub nedrží, jen pod knoflíky.
tak sorac uz som to tolko krat rozoberal (aj ine znacky) ze moz som to pomýlil
tak sorac uz som to tolko krat rozoberal (aj ine znacky) ze moz som to pomýlil
Já už jsem se lek, že tam jsou nějaký žárovičky, o kterých nevím, třeba za popelníkem, tam by se mi zrovna hodila.
Já už jsem se lek, že tam jsou nějaký žárovičky, o kterých nevím, třeba za popelníkem, tam by se mi zrovna hodila.
mas ziarovku nad popolnikom co ti osvetluje regulaciu teploty byva to prelepene zelenov foliov
mas ziarovku nad popolnikom co ti osvetluje regulaciu teploty byva to prelepene zelenov foliov
Jenom tak me zajima, kde se takovy zarovky daji sehnat? To asi musim někde u citroenu ne? Páč jsem byl už asi ve třech docela velkých elektrech a ani v jednom neměli.
Jenom tak me zajima, kde se takovy zarovky daji sehnat? To asi musim někde u citroenu ne? Páč jsem byl už asi ve třech docela velkých elektrech a ani v jednom neměli.:nevim
skus behnut do nahradnych dielov alebo servisu pripadne na benzinke su to uplne bezne ziarovky ktore sa pouzivaju takmer v kazdom aute dokonca aj zetor ich pouziva (fortera na osvetlenie ovladaca kurenia)
skus behnut do nahradnych dielov alebo servisu pripadne na benzinke su to uplne bezne ziarovky ktore sa pouzivaju takmer v kazdom aute dokonca aj zetor ich pouziva (fortera na osvetlenie ovladaca kurenia)
v palubke je ziarovka T5 asi 1 alebo 2W , ale osobne by som siel uz do LED nahrad
v palubke je ziarovka T5 asi 1 alebo 2W , ale osobne by som siel uz do LED nahrad :)
Mimochodom LEd odporucam do bocnych svetiel , mam tam 3x3 led a konecne je v aute nieco vidiet
Mimochodom LEd odporucam do bocnych svetiel , mam tam 3x3 led a konecne je v aute nieco vidiet :)