Neviete mi poradit ako ma byt spravne pozapajane tlacitko na hmlovky? Akosi som sa pokusal zistit ako oddelit hmlovky od koncovych svetiel, ale nepodarilo sa to a teraz som zabudol ako maju byt kable v tlacitku spravne pozapajane. Neviete ktore je vstup napatia, vystup napatia a nulak? Uz som odpalil 2 tlacitka a nemienim pokazit dalsie.
Prikladam nakres snad pochopite.
.link.
Neviete mi poradit ako ma byt spravne pozapajane tlacitko na hmlovky? Akosi som sa pokusal zistit ako oddelit hmlovky od koncovych svetiel, ale nepodarilo sa to a teraz som zabudol ako maju byt kable v tlacitku spravne pozapajane. :( Neviete ktore je vstup napatia, vystup napatia a nulak? :( Uz som odpalil 2 tlacitka a nemienim pokazit dalsie. :D
Prikladam nakres snad pochopite.
http://obrazky.volne.eu/out.php/i1707_tla.jpg
sleduju to tvý psaní a máš s tím samý lapálie , předchozí majitel byl asi pěkná jitrnice.O víkendu se podívám do návodu o bx ,nazapojení jestli tam něco nebude.
Měl by jsi vyhodit kable z předních mlhovek od zadních a dát jim samostatný okruh.Dělal jsem je na zx i bx vpředu dodatečně .Na každých mlhách je návod , přípojka z potkávaček ,do mlh ,přes samostatný relé a na spínač , který si doděláš dle libosti někde v dosahu .Jinak je to dost překombinované.Sice na technickou ok ale...
sleduju to tvý psaní a máš s tím samý lapálie , předchozí majitel byl asi pěkná jitrnice.O víkendu se podívám do návodu o bx ,nazapojení jestli tam něco nebude.
Měl by jsi vyhodit kable z předních mlhovek od zadních a dát jim samostatný okruh.Dělal jsem je na zx i bx vpředu dodatečně .Na každých mlhách je návod , přípojka z potkávaček ,do mlh ,přes samostatný relé a na spínač , který si doděláš dle libosti někde v dosahu .Jinak je to dost překombinované.Sice na technickou ok ale...
tak nikto neviete pozriet ako maju byt zapojene tie kable do tlacitka?
btw: poistky su len pod volantom, ze? nikde inde v aute nie su?
tak nikto neviete pozriet ako maju byt zapojene tie kable do tlacitka? :(
btw: poistky su len pod volantom, ze? nikde inde v aute nie su?
celkom presne nechapem co riesis ? tlacitko na pristrojovke na zadne hmlovky alebo tlacitko na pridavne svetla/hmlovky co je nad kastlikom na kazety ?
celkom presne nechapem co riesis ? tlacitko na pristrojovke na zadne hmlovky alebo tlacitko na pridavne svetla/hmlovky co je nad kastlikom na kazety ?
Ide o to, ze mam zle pozapajane kable co idu priamo do tlacitok na palubovke (ohrev okna, hmlovky, zadny sterac, vystrazny). a na kazdom tlacitku je 5 pinov. 1 by mal byt na jemne osvetlenie tlacitok ked su zapnute svetla, 2. na vstup elektriky, 3. na vystup tej vstupne. zvysne 2 neviem. a ja potrebujem ktory pin je na ktoru vec. chapeme sa uz?
Ide o to, ze mam zle pozapajane kable co idu priamo do tlacitok na palubovke (ohrev okna, hmlovky, zadny sterac, vystrazny). a na kazdom tlacitku je 5 pinov. 1 by mal byt na jemne osvetlenie tlacitok ked su zapnute svetla, 2. na vstup elektriky, 3. na vystup tej vstupne. zvysne 2 neviem. a ja potrebujem ktory pin je na ktoru vec. chapeme sa uz? :)