Zdravim akurat som prišiel z garaže vynervuvany jak hovado 5 hodin sme maturovali nad štartrom na AXku 0,9 benzin a furt nejde naprazno sa kransne toči pastorok vysuva všetko jak ma byť a hodime to do auta a ledva to pretoči jak keby bola baterka vybyta a baterka je na 100% . Čo si o tom myslliťe ? mna napadlo bud uhliky lebo je pravda že nove su neni ale to bypodla mna malo byť dobre alebo prepalene vynutie . Ine ma nič nenapada. skušali sme tam narvať aj z bxsa ale to sa neda takže kamarat čo nenavidi mhdčku musi chodiť do roboty autobusom kvoli tomu
Zdravim akurat som prišiel z garaže vynervuvany jak hovado 5 hodin sme maturovali nad štartrom na AXku 0,9 benzin a furt nejde naprazno sa kransne toči pastorok vysuva všetko jak ma byť a hodime to do auta a ledva to pretoči jak keby bola baterka vybyta a baterka je na 100% . Čo si o tom myslliťe ? mna napadlo bud uhliky lebo je pravda že nove su neni ale to bypodla mna malo byť dobre alebo prepalene vynutie . Ine ma nič nenapada. skušali sme tam narvať aj z bxsa ale to sa neda takže kamarat čo nenavidi mhdčku musi chodiť do roboty autobusom kvoli tomu :))))
AX ma myslim trochu jinaci, jednodussi, ale na tom ze muze bejt vypalena to nic nemeni. Ale to by musel byt citit takovej ten hnusnej elektrosmrad
AX ma myslim trochu jinaci, jednodussi, ale na tom ze muze bejt vypalena to nic nemeni. Ale to by musel byt citit takovej ten hnusnej elektrosmrad
takže bolo to kostrou štarter mal zlu kostru tak to napojil napriamo na baterku a šlapeto aj ked mne sa to nepači hentak zapojene ale kamarat povedal že je to tak dobre že jemu to tak stači
takže bolo to kostrou štarter mal zlu kostru tak to napojil napriamo na baterku a šlapeto aj ked mne sa to nepači hentak zapojene ale kamarat povedal že je to tak dobre že jemu to tak stači
tatík měl problémy se startem rok z5t. Palubka se rozsvítila , s okamžiku poloha č.2 start se ponořila do tmy , pastorek a startéru se nehl. Auto roztlačit šlo ,pak to chytlo .baterie ok .
Když už s tím otravoval , šel jsem do toho .
Jednalo se o 1.8 td : proč : prosakující oil od odvětrávání kliky z gumové hadice směr sací box .Občas si kápl a stekl na dráty startéru .Startér byl venku , ozkoušel se, pastorek vyjížděl , prostě ok .Problém byl ,, rukama,, .Hadice se povolila z toho boxu ,je dole , nejde vidět .Drží to stahovací objímka .
Dráty dostaly jar s benzínem a izolaci a izolaci na čistotu duše a po montáži start na brnk se to dosud ńeobjevilo.
btw : měl jsem diody pod palubkou a jízdou se po čase ošoupal drátek , neměl dost silnou stěnu a jistící husí krk se ošoupnul , toto zasmrádlo....do smíchu mi nebylo .2ku za elektrikáře též ne ...
tatík měl problémy se startem rok z5t. Palubka se rozsvítila , s okamžiku poloha č.2 start se ponořila do tmy , pastorek a startéru se nehl. Auto roztlačit šlo ,pak to chytlo .baterie ok .
Když už s tím otravoval , šel jsem do toho .
Jednalo se o 1.8 td : proč : prosakující oil od odvětrávání kliky z gumové hadice směr sací box .Občas si kápl a stekl na dráty startéru .Startér byl venku , ozkoušel se, pastorek vyjížděl , prostě ok .Problém byl ,, rukama,, .Hadice se povolila z toho boxu ,je dole , nejde vidět .Drží to stahovací objímka .
Dráty dostaly jar s benzínem a izolaci a izolaci na čistotu duše a po montáži start na brnk se to dosud ńeobjevilo.
btw : měl jsem diody pod palubkou a jízdou se po čase ošoupal drátek , neměl dost silnou stěnu a jistící husí krk se ošoupnul , toto zasmrádlo....do smíchu mi nebylo .2ku za elektrikáře též ne ...:-((((