S nízkymi teplotami ma začalo 16V jedovať.
Auto po naštartovaní ide, no zrazu silno cukne a rozsveti sa oranžová. Otáčky začnú pulzovať. Vzápätí prestane fungovať ventilátor, smerovky, začne svietiť dobíjanie a hadraulika.
Vyblikal som chyby 15, 22 a 56. 15 - relé palivového čerpadla, 22 - regulátor voľnobehu, ale 56 to je v registri chýb imobilizér, ktorý samozrejme nemám.
Kto vie čo to je?
Tie prechádzajúce veci som predpokladal že sú zapríčinené uvoľneným bielym štvorkonektorm spínačky v poistkovej skrinke, pretože niečo veľmi podobné sa mi stalo v lete - konektor bol v poistkovvej skrinke uvoľnený a a bol povytiahnutý kabel z jedného z pinov konektora. Ale tentoraz to nie je tým. Že by spínačka???
S nízkymi teplotami ma začalo 16V jedovať.
Auto po naštartovaní ide, no zrazu silno cukne a rozsveti sa oranžová. Otáčky začnú pulzovať. Vzápätí prestane fungovať ventilátor, smerovky, začne svietiť dobíjanie a hadraulika.
Vyblikal som chyby 15, 22 a 56. 15 - relé palivového čerpadla, 22 - regulátor voľnobehu, ale 56 :-o to je v registri chýb imobilizér, ktorý samozrejme nemám.
Kto vie čo to je?
Tie prechádzajúce veci som predpokladal že sú zapríčinené uvoľneným bielym štvorkonektorm spínačky v poistkovej skrinke, pretože niečo veľmi podobné sa mi stalo v lete - konektor bol v poistkovvej skrinke uvoľnený a a bol povytiahnutý kabel z jedného z pinov konektora. Ale tentoraz to nie je tým. Že by spínačka???
Idle air control ...
povedal by som ze blbnu tie dve relatka na podbehu ...
Idle air control ...
povedal by som ze blbnu tie dve relatka na podbehu ...
A čo to príslušenstvo?
Príspevok som napísal s predpokladom, že sa jedná o súhrn problémov (vstrekovanie a príslušenstvo) s jednou spoločnou príčinou. Ale je možné, že príčin je viac.
Buď sa jedná o dve nezávis
A čo to príslušenstvo?
Príspevok som napísal s predpokladom, že sa jedná o súhrn problémov (vstrekovanie a príslušenstvo) s jednou spoločnou príčinou. Ale je možné, že príčin je viac.
Buď sa jedná o dve nezávis
Skrat, vysoky odber ? Netusim. A co spinacka ? Nemas tam blby kontakt v polohe 2 ?
Pripadne uhnila kabelaz v podblatniku ...
Skrat, vysoky odber ? Netusim. A co spinacka ? Nemas tam blby kontakt v polohe 2 ?
Pripadne uhnila kabelaz v podblatniku ...