Chlapci prosím Vás poradťe mi, mám BX TZD turbo diesel z dovozu z Rakúska s už s TZ namontovaným v Rakúsku a nehrá mi to s našími vozíkmi. Aj keď mám kluče vo vrecku a pripojím vozík, ihneď sa mi rozsvieti na vozíku hmlové svetlo. Podľa toho na kolík hmlovky mi prichádza stály prúd a to aj bez kľúčika v zapalovaní. Ostatné funguje, máte s tým skúsenosti? Ďakujem.
Chlapci prosím Vás poradťe mi, mám BX TZD turbo diesel z dovozu z Rakúska s už s TZ namontovaným v Rakúsku a nehrá mi to s našími vozíkmi. Aj keď mám kluče vo vrecku a pripojím vozík, ihneď sa mi rozsvieti na vozíku hmlové svetlo. Podľa toho na kolík hmlovky mi prichádza stály prúd a to aj bez kľúčika v zapalovaní. Ostatné funguje, máte s tým skúsenosti? Ďakujem.
28.02.2012 14:40 -
Re: Elektrika ťažného u BX z dovozu
no niekde mas pruser. trvale napetie 12 V by tam nebalo byt. v prilohe je zapojenie podla toho skontroluj a popripade rozober lavy zadny svetlomet a prekontroluj vodice lebo odtial byva tahana elktrika aj pre vozik...no ale tych 12 V by tam tak ci tak nemalo byt popripade som este nasiel zapojenie 13 pinovej zasuvky a tam je stalych 12 V ale na pouzitie potrebujes redukciu vid priloha
no niekde mas pruser. trvale napetie 12 V by tam nebalo byt. v prilohe je zapojenie podla toho skontroluj a popripade rozober lavy zadny svetlomet a prekontroluj vodice lebo odtial byva tahana elktrika aj pre vozik...no ale tych 12 V by tam tak ci tak nemalo byt;-) popripade som este nasiel zapojenie 13 pinovej zasuvky a tam je stalych 12 V ale na pouzitie potrebujes redukciu vid priloha
Přílohy: info_k_el_instalacim.pdf ( 834181b ) - Zapojeni_autozasuvky_pro_vlek.doc ( 41472b ) - zapojenie autozasuvky 7 pin
29.02.2012 14:27 -
Mam taky dojem, ze toto auto mal asi predchadzajuci majiteľ s karavanom a moznoze ten staly prud mal na privod do interieru karavanu. Inak mi to nejde do hlavy. Ale dakujem ti, ze mam inspiraciu sa v tom znovu povrtat. Dakujem.
Mam taky dojem, ze toto auto mal asi predchadzajuci majiteľ s karavanom a moznoze ten staly prud mal na privod do interieru karavanu. Inak mi to nejde do hlavy. Ale dakujem ti, ze mam inspiraciu sa v tom znovu povrtat. Dakujem.
29.02.2012 17:58 -
No ahoj ja som z topolčian ak chceš tak by som sa mohol na to pozrieť nehovorim že som nejaký fajnšmecher od elektriky ale možno by som ti vedel poradiť.
No ahoj ja som z topolčian ak chceš tak by som sa mohol na to pozrieť nehovorim že som nejaký fajnšmecher od elektriky ale možno by som ti vedel poradiť.
29.02.2012 18:02 -
chlapci ten istý problém som mal aj ja,skrátka majú iné normy autoelektrikár ti to spaví za 10minút
chlapci ten istý problém som mal aj ja,skrátka majú iné normy autoelektrikár ti to spaví za 10minút