Zdar Citroenom, BXom zvlast, odvcera mam problem so svetlami. Zapol som ich a blikli a vypli sa, skusil som dva tri razy vypnut a zapnut, ale bez vysledne, vsetka ostatna elektrika funguje. Kukol som aj poistky pod volantom ale su ok, su este aj dakde inde poistky od svetiel?
Auto som kupil pred dvoma tyzdnami, takze zatial sa s nim zoznamujem a vela o nom neviem, cize akakolvek rada ma pre mna hodnotu
Zdar Citroenom, BXom zvlast, odvcera mam problem so svetlami. Zapol som ich a blikli a vypli sa, skusil som dva tri razy vypnut a zapnut, ale bez vysledne, vsetka ostatna elektrika funguje. Kukol som aj poistky pod volantom ale su ok, su este aj dakde inde poistky od svetiel?
Auto som kupil pred dvoma tyzdnami, takze zatial sa s nim zoznamujem a vela o nom neviem, cize akakolvek rada ma pre mna hodnotu :)
16.12.2012 15:46 -
Re: Nefukcne svetla, ostatne funguje
čo prepínač svetiel?
btw, nesvietia ani parkovačky ani zadné svetlá, alebo nesvietia len tlmené/diaľkové?
čo prepínač svetiel?
btw, nesvietia ani parkovačky ani zadné svetlá, alebo nesvietia len tlmené/diaľkové?
16.12.2012 16:09 -
Akým spôsobom si kontroloval poistky??? Najlepšie je ich prezvoniť, podľa mňa chyba bude tam. Ešte jedna otázka. Trúba ti trúbi,smerovky fungujú alebo čo ostatná elektrika?
Akým spôsobom si kontroloval poistky??? Najlepšie je ich prezvoniť, podľa mňa chyba bude tam. Ešte jedna otázka. Trúba ti trúbi,smerovky fungujú alebo čo ostatná elektrika?
17.12.2012 01:32 -
Ahojte, no nesvietia ziadne svetla, ani tie dva symboly na plaubnej doske nesvietia. ani parkovacky ani dialky ani stretavacie. Proste normalne som rozvietil svetla a zrazu zhasli a koniec, truba ide, smerovky idu a pri nastartovanom motore aj tachometer s hodinami svietia, len po otoceni spinaca sa nerozvietia svetla a ani emblemy svetiel na palubke.
Poistky som pozrel a vyzeraju byt ok...tak neviem no, auto mam dva tyzdne tak este nie som taky zbehli, pre to aj toto vlakno
Ahojte, no nesvietia ziadne svetla, ani tie dva symboly na plaubnej doske nesvietia. ani parkovacky ani dialky ani stretavacie. Proste normalne som rozvietil svetla a zrazu zhasli a koniec, truba ide, smerovky idu a pri nastartovanom motore aj tachometer s hodinami svietia, len po otoceni spinaca sa nerozvietia svetla a ani emblemy svetiel na palubke.
Poistky som pozrel a vyzeraju byt ok...tak neviem no, auto mam dva tyzdne tak este nie som taky zbehli, pre to aj toto vlakno :-(
17.12.2012 12:13 -
zvedni kapotu,projdi spojne větve ke světlům a zvlášt jejich kontakty.Pak je nad lev.př.kolem svazek,co vede do palubky. JInak odchází l.páčka..
zvedni kapotu,projdi spojne větve ke světlům a zvlášt jejich kontakty.Pak je nad lev.př.kolem svazek,co vede do palubky. JInak odchází l.páčka..
19.12.2012 01:02 -
Ahojte, pozriem teda vsetko co ste pisali a dam vediet, aby to pomohlo aj komusi inemu dakujem za kazdu a radu a dam vediet, pani
Ahojte, pozriem teda vsetko co ste pisali a dam vediet, aby to pomohlo aj komusi inemu :) dakujem za kazdu a radu a dam vediet, pani:palec
22.12.2012 02:27 -
Ahoj, no tak problem je v poistkovej skrinke, akonahle sa nou zatrasie, tak svetla zhasnu. Cize asi budu polamane kable, alebo poistkovka cela zla? nebolo by podla vas lepsie ju vymenit celu? Lebo pokial sa s nezatrasie, tak svetla idu... Fakt neviem co s tym
Ahoj, no tak problem je v poistkovej skrinke, akonahle sa nou zatrasie, tak svetla zhasnu. Cize asi budu polamane kable, alebo poistkovka cela zla? nebolo by podla vas lepsie ju vymenit celu? Lebo pokial sa s nezatrasie, tak svetla idu... Fakt neviem co s tym :nevim
22.12.2012 10:52 -
1) demontovat a elektrikár
2)zavez to k elektrikárovi
3)naimplantovat z iného BX a že ich je mraky na vrakáčích ,popřípadě stáhnout páskou
hlavně pro to něco dělat a nehonit to u monitoru
1) demontovat a elektrikár
2)zavez to k elektrikárovi
3)naimplantovat z iného BX a že ich je mraky na vrakáčích ,popřípadě stáhnout páskou
hlavně pro to něco dělat a nehonit to u monitoru
22.12.2012 21:46 -
Môže to byť len uvoľnený konektor v rozvodnej skrinke, alebo uvoľnený kabel v konektore.
Môže to byť len uvoľnený konektor v rozvodnej skrinke, alebo uvoľnený kabel v konektore.
23.12.2012 21:18 -
Ahoj. Tak sa javne jedná o zlý kontakt, treba zistiť či sa jedná o kontakt poistky alebo niektorého relátka na poistkovej doske. Odporúčam pohladať elektroschému,ktorá poistka a ktoré relátko slúži na svetlá a máš vyhraté. Kontakty očistiť, prestriekať kontoxom a ideš dalej.
Ahoj. Tak sa javne jedná o zlý kontakt, treba zistiť či sa jedná o kontakt poistky alebo niektorého relátka na poistkovej doske. Odporúčam pohladať elektroschému,ktorá poistka a ktoré relátko slúži na svetlá a máš vyhraté. Kontakty očistiť, prestriekať kontoxom a ideš dalej.