tak uz jsem diky ruznym strankam fandu bxek trosku zmoudrel, uz vim jaky kabel je napajeni,jaky zem, jaky kably jsou repraky. takze to je mi jasne. koupim si protikus do isa a tyto pospojuji...jeste mi ale neni jasne,na co a co dam do Pamet +12V, a co do vystup auto anteny (v ISU)...vzdy na antenu mam zvlast diru
tak uz jsem diky ruznym strankam fandu bxek trosku zmoudrel, uz vim jaky kabel je napajeni,jaky zem, jaky kably jsou repraky. takze to je mi jasne. koupim si protikus do isa a tyto pospojuji...jeste mi ale neni jasne,na co a co dam do Pamet +12V, a co do vystup auto anteny (v ISU)...vzdy na antenu mam zvlast diru
Na pamat musis dat nonstop 12V aby sa ti po vypnuti radia zachovalo nastavenie, a vystup na antenu nezapajaj - to sa zapaja ked mas elektricku vysuvnu antenu.
Na pamat musis dat nonstop 12V aby sa ti po vypnuti radia zachovalo nastavenie, a vystup na antenu nezapajaj - to sa zapaja ked mas elektricku vysuvnu antenu.
Ja mam i napajeni natvrdo na plusu protoze me nebavilo hledat klicky abych si zapnul radio. Nekdo je radsi kdyz ma jistotu ze mu radio nehraje pokud neni klicek v zap. Je to vec volby
Ja mam i napajeni natvrdo na plusu protoze me nebavilo hledat klicky abych si zapnul radio. Nekdo je radsi kdyz ma jistotu ze mu radio nehraje pokud neni klicek v zap. Je to vec volby
ja som stare kable vystrihal a dal nové..aspon v tom neni chaos a napajanie no od baterky new káble cez poistku 8A a vypinac koli tomu ze ked auto dlho stojí tak ti pamat vytiahne baterku
ja som stare kable vystrihal a dal nové..aspon v tom neni chaos a napajanie no od baterky new káble cez poistku 8A a vypinac koli tomu ze ked auto dlho stojí tak ti pamat vytiahne baterku
Já mám na repro a plus taky nové káble ale nestojím nikdy tak dlouho aby mi paměť vyžahla baterku . Ti to rádio musí buď hodně žrát nebo je bat. v loji A pokud bych to náhodou fakt musel někde nechat dlouho stát tak to odpojím vše na plusu a je to.
Já mám na repro a plus taky nové káble ale nestojím nikdy tak dlouho aby mi paměť vyžahla baterku . Ti to rádio musí buď hodně žrát nebo je bat. v loji :-)) A pokud bych to náhodou fakt musel někde nechat dlouho stát tak to odpojím vše na plusu a je to.
nac odpajat od plusu..staci ti vypinac..niektore radia zeru v off stave od 0,5 do 1,5A !!! co za tyzden dost stiahne baterku ..a ak nieje plne nabita..adieu startovanie sa nekoná
nac odpajat od plusu..staci ti vypinac..niektore radia zeru v off stave od 0,5 do 1,5A !!! co za tyzden dost stiahne baterku ..a ak nieje plne nabita..adieu startovanie sa nekoná
Rádio,které má klidový odběr 1,5 A,je buď dost silně rozbité,nebo je to hodně velký šmejd z asia stánku ) Či spíše někdo zapojil napájení,které má být spínané klíčkem,natvrdo.I tak by to ale bylo dost-při 12V soustavě to je nějakých 18W-poměrně slušný výkon.Klidový odběr se normálně pohybuje v řádu jednotek mA.Samozřejmě pokud je rádio správně zapojeno.
Rádio,které má klidový odběr 1,5 A,je buď dost silně rozbité,nebo je to hodně velký šmejd z asia stánku ;-)) Či spíše někdo zapojil napájení,které má být spínané klíčkem,natvrdo.I tak by to ale bylo dost-při 12V soustavě to je nějakých 18W-poměrně slušný výkon.Klidový odběr se normálně pohybuje v řádu jednotek mA.Samozřejmě pokud je rádio správně zapojeno.
Kdo chce poslouchat rádio bez zapnutého klíčku,měl by spíš koupit přístroj,který umí hrát i s vypnutým spínaným napájením a má např. časovou pojistku.Je to rozhodně lepší řešení,než přebastlovat zapojení,konstruktéři vědí,proč dělají jedno napájení natvrdo a jedno spínané.
Kdo chce poslouchat rádio bez zapnutého klíčku,měl by spíš koupit přístroj,který umí hrát i s vypnutým spínaným napájením a má např. časovou pojistku.Je to rozhodně lepší řešení,než přebastlovat zapojení,konstruktéři vědí,proč dělají jedno napájení natvrdo a jedno spínané.
no j..je to shit ten pioneer za 8 litrov... na 19D bol zapojeny ok a za tyzden sa nedalo nastartovat,v klude 0,8A ,pri zapnuti 2-3A a max vykon 9A
no j..je to shit ten pioneer za 8 litrov... na 19D bol zapojeny ok a za tyzden sa nedalo nastartovat,v klude 0,8A ,pri zapnuti 2-3A a max vykon 9A
Ak ma pajonir odber v klude 0.8 tak je to sracka bez ohladu na to kolko si za to dal penazi.
Ak ma pajonir odber v klude 0.8 tak je to sracka bez ohladu na to kolko si za to dal penazi.
Ahoj lidi, já mám jenom ještě malej poblém. Měl jsem ve svém BX nějaký starý autorádio audio craft, tak jsem ho chtěl vyměnit za rádio s iso konektorem, jenže vůbec nevim kam mám zapojit regulaci podsvícení autorádia, kterej je v iso konektoru jako oranžovej.Díky moc
Ahoj lidi, já mám jenom ještě malej poblém. Měl jsem ve svém BX nějaký starý autorádio audio craft, tak jsem ho chtěl vyměnit za rádio s iso konektorem, jenže vůbec nevim kam mám zapojit regulaci podsvícení autorádia, kterej je v iso konektoru jako oranžovej.Díky moc
Jestli máš problém se zapojenim autoradia, tak já svoje zapojil dle návodu tady .link. a povedlo se. sice na podruhé protože jsem zapojil opačně kable ale povedlo. Jestli se ještě mohu pochlubit tak moje autoradio: .link.
Jestli máš problém se zapojenim autoradia, tak já svoje zapojil dle návodu tady http://www.zapojeni-autoradia.cz/ a povedlo se. sice na podruhé protože jsem zapojil opačně kable ale povedlo. Jestli se ještě mohu pochlubit tak moje autoradio: https://www.2din.cz/2din-autoradia/autoradio-2din-gps-dvd-9
Ja som sa rozhodol že na 16V je najkrajšie rádio, zvuk motora A preto som zvolil retro dobovú klasiku, ktorá k BXu sadne ako prdel na šerbel.
Rádio z XMka Y3.
Kde si tam ten 2din strčil??
Ja som sa rozhodol že na 16V je najkrajšie rádio, zvuk motora :) A preto som zvolil retro dobovú klasiku, ktorá k BXu sadne ako prdel na šerbel.
Rádio z XMka Y3.
Přílohy: pu9427a.jpg ( 24972b ) - Citroen BX original radio
Lze to nějakým způsobem nastavit u tohoto - .link. nebo podobná čína je beznadějná? Díky
Lze to nějakým způsobem nastavit u tohoto - http://www.tonystore.cz/univerzalni-2din-autoradio, nebo podobná čína je beznadějná? Díky
2 vaclavsuv: Programově (tj. v rádiu) to nastavit myslím že nejde. Mám taky to samé univerzální rádio (.link. Musíš dat něco s časovačem, protože rádio samotné je závislé na napájení.
2 vaclavsuv: Programově (tj. v rádiu) to nastavit myslím že nejde. Mám taky to samé univerzální rádio (http://www.tonystore.cz/2din-autoradia). Musíš dat něco s časovačem, protože rádio samotné je závislé na napájení.