Mě ještě trošku teče, ale nevím vůbec kde... Brzdovej válec, servo nebo vracečky jsou hlavní podezřelí, voda mi taky mizí a přitom nikde viditelně neteče, že by stále bublinky po výměně vody? S kontakty nevím, znám svorky pájené nebo jenom "přicvaknuté", ani nevím jaké v autě mám, jsou dobré, tak neřeším...
Mě ještě trošku teče, ale nevím vůbec kde... Brzdovej válec, servo nebo vracečky jsou hlavní podezřelí, voda mi taky mizí a přitom nikde viditelně neteče, že by stále bublinky po výměně vody? S kontakty nevím, znám svorky pájené nebo jenom "přicvaknuté", ani nevím jaké v autě mám, jsou dobré, tak neřeším...
No, zatím ani kapka, ale uvěřím, až s tím budu jezdit... Pokud jen "kape" a neteče - nemusíš dolívat LHM - tak bych to neřešil...Mě někde teče i olej, buď těsnění pod vanou, nebo prostě někde prosakuje, protože vana taky není zrovna "košér" - na několika místech promáčklá - tak jsem ji alespoň zespodu "zalepil" antikorozní barvou - to je věc - navíc bych nechtěl vidět ani vzduchový filtr, protože v hadici sání mám stopy po oleji - ale to tam bylo už když jsem to kupoval...zkus mrknout na ty pavouky zespodu za motorem - tam by to mohlo prosakovat,...pokud je to někde středem, tak to asi bude servo...Já to dám asi během týdne dokupy, ještě dořeším tu hadici od chladiče a konečně snad po měsíci vyzkouším nové zimní pneu...Svorky: aha, takže pokud znáš pájené a ty druhé - "L"ko uchycení drátů, tak já mám právě ty první - a každopádně koupím ty nepájené a zakryji nějakou bužírkou...akorát budu ty dráty muset zřejmě trochu zkrátit, pokud jsou, jak píšeš, pájené.
No, zatím ani kapka, ale uvěřím, až s tím budu jezdit... Pokud jen "kape" a neteče - nemusíš dolívat LHM - tak bych to neřešil...Mě někde teče i olej, buď těsnění pod vanou, nebo prostě někde prosakuje, protože vana taky není zrovna "košér" - na několika místech promáčklá - tak jsem ji alespoň zespodu "zalepil" antikorozní barvou - to je věc:)))) - navíc bych nechtěl vidět ani vzduchový filtr, protože v hadici sání mám stopy po oleji - ale to tam bylo už když jsem to kupoval...zkus mrknout na ty pavouky zespodu za motorem - tam by to mohlo prosakovat,...pokud je to někde středem, tak to asi bude servo...Já to dám asi během týdne dokupy, ještě dořeším tu hadici od chladiče a konečně snad po měsíci vyzkouším nové zimní pneu...Svorky: aha, takže pokud znáš pájené a ty druhé - "L"ko uchycení drátů, tak já mám právě ty první - a každopádně koupím ty nepájené a zakryji nějakou bužírkou...akorát budu ty dráty muset zřejmě trochu zkrátit, pokud jsou, jak píšeš, pájené.
oprava: ...olej mi neteče, ale prosakuje) Ale toto neřeším, to už je taková daň, takže nemám krásně čistý motůrek, ale krásně promaštěný...Jinak - 1.7TD, původní motor byl super, pak mi jednoho krásného dne praskl rozvoďák, ale díky bývalému majiteli jsme sehnali druhý 1.7TD...Ten K.O. motor leží ještě (asi už to bude rok) u jednoho servisáka, který mi ten motor měnil...
Jinak ještě budu muset asi zainvestovat do výfuku - koncový díl, totálně zkorodovaná trubka - a díra jako do pr****. Ale toto už je jen takový detail...Nevalí ti ta voda třeba přímo od nádržky?? Tam to je taky "kurevské" místo - vše se tam opírá, otírá...?!
oprava: ...olej mi neteče, ale prosakuje:))) Ale toto neřeším, to už je taková daň, takže nemám krásně čistý motůrek, ale krásně promaštěný...Jinak - 1.7TD, původní motor byl super, pak mi jednoho krásného dne praskl rozvoďák, ale díky bývalému majiteli jsme sehnali druhý 1.7TD...Ten K.O. motor leží ještě (asi už to bude rok) u jednoho servisáka, který mi ten motor měnil...
Jinak ještě budu muset asi zainvestovat do výfuku - koncový díl, totálně zkorodovaná trubka - a díra jako do pr****. Ale toto už je jen takový detail...Nevalí ti ta voda třeba přímo od nádržky?? Tam to je taky "kurevské" místo - vše se tam opírá, otírá...?!
Voda už je v pohodě, asi to byl nedotaženej odvzdušňovák na chladiči, dnes už ani neblikla, zato hydraulika je KO, skoro jsem nedojel domů, buď něco vypadlo a odtekla LHM (v lepším případě) nebo odešly zadní koule + je problém ještě jinde, zkusím se na to zítra podívat, zvedne se mi sice jenom předek, ale snad se pod to nějak dostanu... Ta jízda domů byla fakt zážitek, naštěstí to kleklo necelých 10Km od bydliště, ale kdo mě viděl poskakovat jak splašenou kozu, musel bejt vysmátej, navíc jsem měl vzadu obě děti.
Voda už je v pohodě, asi to byl nedotaženej odvzdušňovák na chladiči, dnes už ani neblikla, zato hydraulika je KO, skoro jsem nedojel domů, buď něco vypadlo a odtekla LHM (v lepším případě) nebo odešly zadní koule + je problém ještě jinde, zkusím se na to zítra podívat, zvedne se mi sice jenom předek, ale snad se pod to nějak dostanu... Ta jízda domů byla fakt zážitek, naštěstí to kleklo necelých 10Km od bydliště, ale kdo mě viděl poskakovat jak splašenou kozu, musel bejt vysmátej, navíc jsem měl vzadu obě děti.
Takže pořád problém s hydraulikou?...Hmmm, to je pech.. Já doufám, že mě to vydrží, ještě s tím nejezdím, ještě chci vyřešit tu hadici, když už to mám rozkuchané a pak to spustím ze zvedáku a budu jezdit. Přes týden na to moc nemám čas. Moje žena to auto "nenávidí", protože s ním někdy trávím více času než s ní, ale když jde o to, něco převést, nebo nějaký velký nákup, tak to je Cíťa dobrý Tak ať to dáš dokupy. Já zkusím udělat nějaká fota toho mého verglíku - sice záběr na regler už tam nebude, protože jsem již zatím naoko usadil chladič a naplnil, ale něco vyfotím... Zatím čus.
Takže pořád problém s hydraulikou?...Hmmm, to je pech.. Já doufám, že mě to vydrží, ještě s tím nejezdím, ještě chci vyřešit tu hadici, když už to mám rozkuchané a pak to spustím ze zvedáku a budu jezdit. Přes týden na to moc nemám čas. Moje žena to auto "nenávidí", protože s ním někdy trávím více času než s ní, ale když jde o to, něco převést, nebo nějaký velký nákup, tak to je Cíťa dobrý:) Tak ať to dáš dokupy. Já zkusím udělat nějaká fota toho mého verglíku - sice záběr na regler už tam nebude, protože jsem již zatím naoko usadil chladič a naplnil, ale něco vyfotím... Zatím čus.
regni se, a můžeš chatovat ;o) skoro už tady chatíme(nebo jsi registrovanej? nemůžu najít profil...) Oděšlo něco u pravé zadní koule, ještě nevím co, byl jsem na to sám a bál jsem se pod to bez někoho vlézt, sháněl jsem proplachovku(lhm by na pokusy bylo škoda, ale neuspěl jsem, zítra si dám druhé kolo, Třebíč není zase až tak malý město a oběhnout všechny benzínky a servisy pěšky, bylo nad mé síly...
regni se, a můžeš chatovat ;o) skoro už tady chatíme(nebo jsi registrovanej? nemůžu najít profil...) Oděšlo něco u pravé zadní koule, ještě nevím co, byl jsem na to sám a bál jsem se pod to bez někoho vlézt, sháněl jsem proplachovku(lhm by na pokusy bylo škoda, ale neuspěl jsem, zítra si dám druhé kolo, Třebíč není zase až tak malý město a oběhnout všechny benzínky a servisy pěšky, bylo nad mé síly...
Jsem registrovaný, jen ne vždy se přihlašuji (Viz. několikrát výše..) ....Hmmm, podle mého skromného a ryze amatérského názoru to koulí určitě nebude, ale spíše "jeblo" něco mimo... Které zadní kolo? Není to jedna z trubek? A pokud ti to padlo, tak mi to spíše připadá na pístnici, nebo - podle toho, co jsi psal, tak opravdu spíše někde trubka - náhlý únik...No klidně bych "schatnul", ale většinou tady na tebe nenarazím a navíc, má manželka většinou usurpuje internet večer pro sebe) Třebíč určitě není malý - máte někde "poblíž" něco podobného jako AutoKelly, nebo Elit? Tam bys to určitě sehnal - nevím, jak jim fachčí rozvoz - jak daleko to vozí, ale myslím, že by to nebyl problém.. V servisech ten proplach budeš mít příliš drahý...A pokud už by bylo jó zle, tak bych ti to sehnal a poslal (za nákup, máme tam nějaký slušný rabat...)..Ale teď jsem trošku nepochopil, proč tam chceš lít proplach? Já myslím, že zrovna nejlevnější není a pokud už ti "bulí" a chceš to vyloženě ozkoušet, tak i nějaké OTHčko bys tam mohl nalít - nebo nedejbože SYNTOL (je sice fakt, že nevím nic o agresivitě těchto sajrajtů na gumová těsnění...)
Jsem registrovaný, jen ne vždy se přihlašuji:) (Viz. několikrát výše..) ....Hmmm, podle mého skromného a ryze amatérského názoru to koulí určitě nebude, ale spíše "jeblo" něco mimo... Které zadní kolo? Není to jedna z trubek? A pokud ti to padlo, tak mi to spíše připadá na pístnici, nebo - podle toho, co jsi psal, tak opravdu spíše někde trubka - náhlý únik...No klidně bych "schatnul", ale většinou tady na tebe nenarazím a navíc, má manželka většinou usurpuje internet večer pro sebe:))) Třebíč určitě není malý - máte někde "poblíž" něco podobného jako AutoKelly, nebo Elit? Tam bys to určitě sehnal - nevím, jak jim fachčí rozvoz - jak daleko to vozí, ale myslím, že by to nebyl problém.. V servisech ten proplach budeš mít příliš drahý...A pokud už by bylo jó zle, tak bych ti to sehnal a poslal (za nákup, máme tam nějaký slušný rabat...)..Ale teď jsem trošku nepochopil, proč tam chceš lít proplach? Já myslím, že zrovna nejlevnější není a pokud už ti "bulí" a chceš to vyloženě ozkoušet, tak i nějaké OTHčko bys tam mohl nalít - nebo nedejbože SYNTOL (je sice fakt, že nevím nic o agresivitě těchto sajrajtů na gumová těsnění...)
ELIT tady máme, ale LHM je tam nehorázně drahý, je to asi fakt pístnice, nebo těsnění na kouli( v lepším případě), nalil jsem tam zatím Paramo OT HP 3, 10l za 560,- ale hned jak bude v kupě tak proplach a po 2 000Km LHM, kupuju TWZ(nebo tak nějak) Litr za 197,- Prolach nevyjde nějak draho - cca na 560,- a olejservis.cz posílá nad 500,- zdarma. Proplach jsem ctěl dávat, protože je levnější jak LHM, ale už jsem to "vyřešil". Modlím se, aby to bylo to těsnění...
ELIT tady máme, ale LHM je tam nehorázně drahý, je to asi fakt pístnice, nebo těsnění na kouli( v lepším případě), nalil jsem tam zatím Paramo OT HP 3, 10l za 560,- ale hned jak bude v kupě tak proplach a po 2 000Km LHM, kupuju TWZ(nebo tak nějak) Litr za 197,- Prolach nevyjde nějak draho - cca na 560,- a olejservis.cz posílá nad 500,- zdarma. Proplach jsem ctěl dávat, protože je levnější jak LHM, ale už jsem to "vyřešil". Modlím se, aby to bylo to těsnění...