Tka jsem teď rozebral brzdovej válec. Je z bráchovýho a začal syčet jak stádo hadů, brácha ji kopnul do auta jinej a já tedle rozebral a zjistil, že je totálně zasranej takovou šedou sračkou. Něco jako se usazuje na dně nádržky s LHM. A teď dotaz kolik je ve válci o kroužků. Já našel jen jeden. Válec nejni ani vyběhanej a ani vydrěnej po vyčištění je vše krásně lesklé a nepodrápané. Zkusím vyměnit ten (ty) o kroužky a zkusím ho kopnout do svojeho bx. A uvidíme. Dám vědět jak to vypadá když to nepadá
Tka jsem teď rozebral brzdovej válec. Je z bráchovýho a začal syčet jak stádo hadů, brácha ji kopnul do auta jinej a já tedle rozebral a zjistil, že je totálně zasranej takovou šedou sračkou. Něco jako se usazuje na dně nádržky s LHM. A teď dotaz kolik je ve válci o kroužků. Já našel jen jeden. Válec nejni ani vyběhanej a ani vydrěnej po vyčištění je vše krásně lesklé a nepodrápané. Zkusím vyměnit ten (ty) o kroužky a zkusím ho kopnout do svojeho bx. A uvidíme. Dám vědět jak to vypadá když to nepadá :)
Chcelo by to vyskúšať, ale pokiaľ to tesní kov na kov, tak to bude ajtak mechanickým opotrebením. Pri tých tlakoch tam zaváži aj to, čo nie je vidieť, takže nejaké škrabance a pod. by som nehľadal. No ale v rámci srandy skús, možno nás všetkých prekvapíš (ale pri betatestingu vyčisteného valčeka sa radšej presvedč, že ti dobre funguje ručná)
Chcelo by to vyskúšať, ale pokiaľ to tesní kov na kov, tak to bude ajtak mechanickým opotrebením. Pri tých tlakoch tam zaváži aj to, čo nie je vidieť, takže nejaké škrabance a pod. by som nehľadal. No ale v rámci srandy skús, možno nás všetkých prekvapíš (ale pri betatestingu vyčisteného valčeka sa radšej presvedč, že ti dobre funguje ručná) :)
tak hotofo válec rozebrán složen vyčištěn a fuguje sice na podruhý ale jde skvěle brzdy citlivější a rychlejší. jde sqele
tak hotofo válec rozebrán složen vyčištěn a fuguje sice na podruhý ale jde skvěle brzdy citlivější a rychlejší. jde sqele
ne stačí šlápnout jen jednou myslel jsem na druhej pokus sestavení válce. porví jsem ho sesadil blbě. Jedna hřídelka byla opačně. Tak jsem ji otočil a brzdí to výborně.
ne stačí šlápnout jen jednou myslel jsem na druhej pokus sestavení válce. porví jsem ho sesadil blbě. Jedna hřídelka byla opačně. Tak jsem ji otočil a brzdí to výborně.
Tak ta svině už zase začel trochu syčet ale brzdí to stále skvěle po lehkým sešlápnutí se mi zvedá zadek a když dobrzdím a zastavím a nechám sešláplou brzdu tak zadek je na hoře to znamená že brzděj zadní kola lépe něž před tím a to jsem to neodvzdušňoval. Nemám odvzdušňovák na válci. Když troch přišlápnu brzdu tak všechny kola flokujou stejně. Ještě musím sehnat přesnej o kroužek teď jsem tam vrazil 42x1.5 ale má tam bejt 45.2x1.6. Zkusím zajet do Náchoda do rubeny snad ho tam seženu.
Tak ta svině už zase začel trochu syčet ale brzdí to stále skvěle po lehkým sešlápnutí se mi zvedá zadek a když dobrzdím a zastavím a nechám sešláplou brzdu tak zadek je na hoře to znamená že brzděj zadní kola lépe něž před tím a to jsem to neodvzdušňoval. Nemám odvzdušňovák na válci. Když troch přišlápnu brzdu tak všechny kola flokujou stejně. Ještě musím sehnat přesnej o kroužek teď jsem tam vrazil 42x1.5 ale má tam bejt 45.2x1.6. Zkusím zajet do Náchoda do rubeny snad ho tam seženu.