Prosím vás,nevíte někdo,co to dělá,když mrzne(Tak už -2)Tak nastartuju Bx a čekám,až zvedne..3 min. a ono nic..Volant už má snahu a autí leží..ALE když s ním zatřesu dostran,hned začne zvedat..Jinak ani čerpadlo nevrká..Říkám,ale hlavně když mrzne!!!
Prosím vás,nevíte někdo,co to dělá,když mrzne(Tak už -2)Tak nastartuju Bx a čekám,až zvedne..3 min. a ono nic..Volant už má snahu a autí leží..ALE když s ním zatřesu dostran,hned začne zvedat..Jinak ani čerpadlo nevrká..Říkám,ale hlavně když mrzne!!!
kedy si naposledy menil lhm ? delal preplach systemu ? cistil vyskove korektory pripadne kostku ?
kedy si naposledy menil lhm ? delal preplach systemu ? cistil vyskove korektory pripadne kostku ?
kocka kocka kocečka vyskúšal by som najprv preplach a potom výhľadovo rátať s jej pretesnením, resp. výmenou
kocka kocka kocečka :) vyskúšal by som najprv preplach a potom výhľadovo rátať s jej pretesnením, resp. výmenou
Já bych řekl,že tam jsou ty sítečka skoro ucpaná..U té hlavní koule a jak je přituhlo(lhm je tužší) tak hůř proniká..Ale nechápu,že když s tím zavykluju(za zahrádku)-mám breaka,tak začne zvedat..Budu měnit celé zvedání ze druhého bx(zeleného)viz profil..
Já bych řekl,že tam jsou ty sítečka skoro ucpaná..U té hlavní koule a jak je přituhlo(lhm je tužší) tak hůř proniká..Ale nechápu,že když s tím zavykluju(za zahrádku)-mám breaka,tak začne zvedat..Budu měnit celé zvedání ze druhého bx(zeleného)viz profil..
to bude vyskovy korektor asi seknuty ... ale tazko povedat, vycisti vsetko a uvidis
to bude vyskovy korektor asi seknuty ... ale tazko povedat, vycisti vsetko a uvidis
Odporúčam na jamu, kuknúť korektory a dobre očistiť od bordelu a namazať aj tie tiahla. bude to chodiť hore dole ako nové a aj na zmenu zaťaženia bude reagovať lepšie
Jo s autom?? Ja že ako zatrasieš volantom :-D
Odporúčam na jamu, kuknúť korektory a dobre očistiť od bordelu a namazať aj tie tiahla. bude to chodiť hore dole ako nové a aj na zmenu zaťaženia bude reagovať lepšie
Občas mi to taky udělá (jak píšeš, v zimě, když mrzne, nebo je trošku jiný tlak vzduchu) - stačí trošku dupnout na plyn (nad 2000 otáček), nebo chcípnout a natočit znovu a čerpadlo se probudí... Udělá to jen občas, možná tak jednou za 15-20 natočení... Ale možná je to, jak zde píší ostatní, opravdu bordel v celém systému, tím pádem je to všechno hustší....No a volant točí ok, nebo to jde ztuha?
Občas mi to taky udělá (jak píšeš, v zimě, když mrzne, nebo je trošku jiný tlak vzduchu:))) - stačí trošku dupnout na plyn (nad 2000 otáček), nebo chcípnout a natočit znovu a čerpadlo se probudí... Udělá to jen občas, možná tak jednou za 15-20 natočení... Ale možná je to, jak zde píší ostatní, opravdu bordel v celém systému, tím pádem je to všechno hustší....No a volant točí ok, nebo to jde ztuha?
Otáčky vysoké,tomu moc nepomůžou..Zpěňuje se kapalina přeci..Ale brzdy a volant už jdou!!!Říkám,stačí,aby se auto nějak pohlo a už to začne zvedat..Zimu přežiju a pak se na to pustím..Hlavně děkuji za rady,než abych pak rozdělal půl auta..Su automechanik,tak to nějak opravím..Ale všechny rady já uvítám..(to asi každý)
Otáčky vysoké,tomu moc nepomůžou..Zpěňuje se kapalina přeci..:))Ale brzdy a volant už jdou!!!Říkám,stačí,aby se auto nějak pohlo a už to začne zvedat..Zimu přežiju a pak se na to pustím..Hlavně děkuji za rady,než abych pak rozdělal půl auta..Su automechanik,tak to nějak opravím..:))))Ale všechny rady já uvítám..(to asi každý)