Zdar BXáci. Chci se zeptat zdali, lanka na ruční brzdu a náhon tachometru jsou u všech typů BX stejny. Dále: rád bych si konečně po dvou letech postavil ukazatel teploty vody v motoru (tem čidlum nák moc nevěřím). jenže nevím ktery z těch dvou čidel mužu vymontovat, jaký tam pak dát, jak to zapojit a jakej ukazatel. Rád bych ten ukazatel mel nekde mimo a né v přístrojovce (blbě se rozebírá). Motor je 1.9D z pažouta 405. Dekuju předem za radu.
Zdar BXáci. Chci se zeptat zdali, lanka na ruční brzdu a náhon tachometru jsou u všech typů BX stejny. Dále: rád bych si konečně po dvou letech postavil ukazatel teploty vody v motoru (tem čidlum nák moc nevěřím). jenže nevím ktery z těch dvou čidel mužu vymontovat, jaký tam pak dát, jak to zapojit a jakej ukazatel. Rád bych ten ukazatel mel nekde mimo a né v přístrojovce (blbě se rozebírá). Motor je 1.9D z pažouta 405. Dekuju předem za radu.
Resim stejny problem s teplomerem. Puvodne jsem chte pouzit teplomer ze skodovky, protoze vim, ze na Peugeot 205 D na 100% jde a funguje a tak jsem predpokladal, ze bude snimani teploty stejne u BX. Zkrachoval jsem na tom, kam umistit budik. Pak jsem laboroval se stavebnici digitalniho teplomeru. Nakonec jsem se rozhodl pro nejsnazsi reseni: teplomer z BX GTI. Budiky uz mam, pristi tyden si jedu pro cidlo a zacnu prestavovat. Vysledek urcite zverejnim...
Resim stejny problem s teplomerem. Puvodne jsem chte pouzit teplomer ze skodovky, protoze vim, ze na Peugeot 205 D na 100% jde a funguje a tak jsem predpokladal, ze bude snimani teploty stejne u BX. Zkrachoval jsem na tom, kam umistit budik. Pak jsem laboroval se stavebnici digitalniho teplomeru. Nakonec jsem se rozhodl pro nejsnazsi reseni: teplomer z BX GTI. Budiky uz mam, pristi tyden si jedu pro cidlo a zacnu prestavovat. Vysledek urcite zverejnim... :-)
o tenn jsem prijit nechtel, ale pokousel jsem se nacpat budik misto popelniku... moc mi to neslo, tak jsem se na to vykaslal... )
o tenn jsem prijit nechtel, ale pokousel jsem se nacpat budik misto popelniku... moc mi to neslo, tak jsem se na to vykaslal... :o)
staci teplomer z skody 105 abo 120 a čidlo zo skodovky staci zabudovat do bloku motora (nie do vody), je tam zavit m6. bude to ukazovat teplotu asi o 5-10 stupnov nizsiu ale to nevadi.
staci teplomer z skody 105 abo 120 a čidlo zo skodovky staci zabudovat do bloku motora (nie do vody), je tam zavit m6. bude to ukazovat teplotu asi o 5-10 stupnov nizsiu ale to nevadi.