ahoj bx-saci muže mi někdo poradid jak odvzdušnit hydraulickou soustavu díky.
ahoj bx-saci muže mi někdo poradid jak odvzdušnit hydraulickou soustavu díky.
hydraulika sa časom odvzdušní sama ale ak to chceš urýchliť, treba dať auto do najvyššej polohy a povoliť o dve otáčky šróbu /12 klúč/ na regulátore tlaku a nechať auto vrčať cca 5 min.
hydraulika sa časom odvzdušní sama ale ak to chceš urýchliť, treba dať auto do najvyššej polohy a povoliť o dve otáčky šróbu /12 klúč/ na regulátore tlaku a nechať auto vrčať cca 5 min.
Měl jsem to 5min. nastartovane a povoleny šroub na tlakovym ventilu a stále mi padá rychleji zadek asi za 10min.
Měl jsem to 5min. nastartovane a povoleny šroub na tlakovym ventilu a stále mi padá rychleji zadek asi za 10min.
Asi by bodla kontrola zpětných vedení a průsakových svodů.Ale na druhou stranu tě potěším, je to běžná vada na kráse skoro všech Bx
Asi by bodla kontrola zpětných vedení a průsakových svodů.Ale na druhou stranu tě potěším, je to běžná vada na kráse skoro všech Bx
Pani ja by som sa vas chcel opytat .... menil som hydraolicke trubky .. a dal som o trosku s vacsim a priemerom...a teraz mi pekne predok zodvihne aale zadok sa zdviha az pri vacsich otackach sa zdvihne a ked zas otacky klesnu okamzite pada dole ... neviete nahodou v com je chyba ??? bol by som vdacny dakujem
Pani ja by som sa vas chcel opytat .... menil som hydraolicke trubky .. a dal som o trosku s vacsim a priemerom...a teraz mi pekne predok zodvihne aale zadok sa zdviha az pri vacsich otackach sa zdvihne a ked zas otacky klesnu okamzite pada dole ... neviete nahodou v com je chyba ??? bol by som vdacny :) dakujem
ked pada dole tak prepusta bud brutalne brzdovy valec alebo zadny korektor alebo zadne piestnice. pripadne si to zle zapojil ...
ked pada dole tak prepusta bud brutalne brzdovy valec alebo zadny korektor alebo zadne piestnice. pripadne si to zle zapojil ...
Vymenil som brzdovy valec, odvzdusnil som to a teraz ho uz ani nepodvihne ale zistil som ze kvapaliny bolo malo, po doliati ziadna zmena ... nedviha sa..od predu od nadrze ide trubka do regulatora svetelnej vysky, odial ide jedna na prave a lave koleso ale kvapalina neprudila ... ani nekvapkala pomaly...
Vymenil som brzdovy valec, odvzdusnil som to a teraz ho uz ani nepodvihne ale zistil som ze kvapaliny bolo malo, po doliati ziadna zmena ... nedviha sa..od predu od nadrze ide trubka do regulatora svetelnej vysky, odial ide jedna na prave a lave koleso ale kvapalina neprudila ... ani nekvapkala pomaly...
hej hej dviha sa len zadok volako nie a chcem sa opytat nemas daky planik na tie trubky ako to ma byt zapojene ... lebo mam knizku ale na BX s posilovacom... a v tom sa dako nevyznam
hej hej dviha sa len zadok volako nie:( a chcem sa opytat nemas daky planik na tie trubky ako to ma byt zapojene ... lebo mam knizku ale na BX s posilovacom... a v tom sa dako nevyznam :(
len tym to moze byt?? ci moze byt chyba este aj v niecom inom ?? potreboval by som na to nejaky nakres ... nemate nic take ??
len tym to moze byt?? ci moze byt chyba este aj v niecom inom ??:( potreboval by som na to nejaky nakres ... :( nemate nic take ??
dakujem hadam to budem vediet kurnik idem sa hned do toho pustit ... a len v tom moze byt chyba ze je to zle zapojene alebo aj v niecom inom ... este sa chcem opytat ... ma nieco spolocne zadne odvzusnenie brzd s dvihanim zadku ?? dakujem
dakujem hadam to budem vediet kurnik :( idem sa hned do toho pustit ... a len v tom moze byt chyba ze je to zle zapojene alebo aj v niecom inom ... este sa chcem opytat ... ma nieco spolocne zadne odvzusnenie brzd s dvihanim zadku ?? dakujem :)
pozeral so mto podla nacrtu a zapojene je to dobre ... takze v tom chyba neni setky hadicky su tam kde maju byt.... kurnik uz som zufaly z toho ..
pozeral so mto podla nacrtu a zapojene je to dobre ... takze v tom chyba neni :( setky hadicky su tam kde maju byt.... kurnik uz som zufaly z toho .. :(
zadna trubka do vyskacku ide od bezpecnostneho ventilu ak si dobre spominam ... skus sa pozriet ci si to tam dobre zapojil. este ma napada ze mas nizky tlak cerpadla a ze to nejak zazlobi z bezpecakom ...
zadna trubka do vyskacku ide od bezpecnostneho ventilu ak si dobre spominam ... skus sa pozriet ci si to tam dobre zapojil. este ma napada ze mas nizky tlak cerpadla a ze to nejak zazlobi z bezpecakom ...
no je to mozne lebo to mi uz vraveli ze ten bezpecak je na brzdy a automaticky auto klesne ... a ten tlak sa neda nejak zvysit ?
no je to mozne lebo to mi uz vraveli ze ten bezpecak je na brzdy a automaticky auto klesne ... a ten tlak sa neda nejak zvysit ?
aby ti to frčalo potrebujes mat v kope hydrauliku..t.j gule ,regulator tlaku,cerpadlo,kocku ,trubkovanie, a mas fajront..
aby ti to frčalo potrebujes mat v kope hydrauliku..t.j gule ,regulator tlaku,cerpadlo,kocku ,trubkovanie, a mas fajront..