jak je to s těsností posilovače pokud se odpojí zpátečka má téci lhm pokud se snim nehýbe nebo ne? Má cenu ho jinak přetěsnit, muj pocit je že by se měla lhm vracet až po otočení volantem možná se pletu . Budu vděčnej za každou radu a názor díky
jak je to s těsností posilovače pokud se odpojí zpátečka má téci lhm pokud se snim nehýbe nebo ne? Má cenu ho jinak přetěsnit, muj pocit je že by se měla lhm vracet až po otočení volantem možná se pletu . Budu vděčnej za každou radu a názor díky :-)
pleteš se. LHM posilovačem který momentálně neposiluje opravdu volně protéká
pleteš se. LHM posilovačem který momentálně neposiluje opravdu volně protéká
joj takže je normální že pri odstaveném voze lhm volně protéká posilovačem čímž asi nejspíš klesá tlak v systému nebo je chyba jinde po proplachu jsem dal novej brzdovej válec a vyčístil vejškáče a sítka v kostce. Auto
joj takže je normální že pri odstaveném voze lhm volně protéká posilovačem čímž asi nejspíš klesá tlak v systému nebo je chyba jinde po proplachu jsem dal novej brzdovej válec a vyčístil vejškáče a sítka v kostce. Auto
sem to nedopsal sakra/ auto padá komlet do pár hodin celé dřive padal jen zadek. na co se mam tedy zaměřit už mám z toho hlavu jak škopek a už mě to docela ser....,nehledě na to co to stálo . Prosím o rady
sem to nedopsal sakra/ auto padá komlet do pár hodin celé dřive padal jen zadek. na co se mam tedy zaměřit už mám z toho hlavu jak škopek a už mě to docela ser....,nehledě na to co to stálo . Prosím o rady