Musel jsem kvůli prasklé vracečce z předního kola vyměnit LHM za náš HM46.Jelikož nablízku nebyla jiná možnost a ted mě to neumožňuje fin.situace tak jezdím a zatím dobrý.Můžete mě kovaný BXáci poradit jestly to není ůplně všechno blbě?pimpajspavel@seznam.cz Dík.
Musel jsem kvůli prasklé vracečce z předního kola vyměnit LHM za náš HM46.Jelikož nablízku nebyla jiná možnost a ted mě to neumožňuje fin.situace tak jezdím a zatím dobrý.Můžete mě kovaný BXáci poradit jestly to není ůplně všechno blbě?pimpajspavel@seznam.cz Dík.
hooodně krajní nouze, ted v zimě tuhnou brzdy, ale ty tam v brzdách snad ještě budeš mít LHM, takže by to neměla bejt taková hrozná věc, ale trpí hydr čerpadlo atd.,....
hooodně krajní nouze, ted v zimě tuhnou brzdy, ale ty tam v brzdách snad ještě budeš mít LHM, takže by to neměla bejt taková hrozná věc, ale trpí hydr čerpadlo atd.,....
Síce mnohými zatracovaná OTHP-32 sa používa, mám s ňou aj vlastné skúsenosti.
Ale OHHM-46??? Priznám sa, že som ju tam už raz chcel naliať (mal som ju zadara a bolo to aj hooodne staré bx, o ktorom som vedel, že o mesiac sa rozporcuje), ale netrúfol som si.
OHHM je viac "tekutejšia" ako OTHP.
To som zvedavý, na výsledok tohto experimentu.
Síce mnohými zatracovaná OTHP-32 sa používa, mám s ňou aj vlastné skúsenosti.
Ale OHHM-46??? Priznám sa, že som ju tam už raz chcel naliať (mal som ju zadara a bolo to aj hooodne staré bx, o ktorom som vedel, že o mesiac sa rozporcuje), ale netrúfol som si.
OHHM je viac "tekutejšia" ako OTHP.
To som zvedavý, na výsledok tohto experimentu.
Zdravim, nevim jak vy ale ja mam v hydraulicke soustave nality obycejny tlumicovy olej Paramo TL 1l za 79 Kč,nebyl to můj nápad to ne, ale předchozí majitel ho tam měl celých 5 let a nic se neděje.
Zdravim, nevim jak vy ale ja mam v hydraulicke soustave nality obycejny tlumicovy olej Paramo TL 1l za 79 Kč,nebyl to můj nápad to ne, ale předchozí majitel ho tam měl celých 5 let a nic se neděje.
No uz jsem se vezl asi ze 4 BX,všechny v celkem dobrém stavu a s origo LHM a rozdíl jsem opravdu nepoznal,nevím no,ale když to tam bylo tak nemá cenu to měnit,nechám to jak to je
No uz jsem se vezl asi ze 4 BX,všechny v celkem dobrém stavu a s origo LHM a rozdíl jsem opravdu nepoznal,nevím no,ale když to tam bylo tak nemá cenu to měnit,nechám to jak to je :)
Noooo, ono asi panove v citroenu vedi proc tam leju to co tam leju Ale kazdy sveho stesti strujce
Noooo, ono asi panove v citroenu vedi proc tam leju to co tam leju :-) Ale kazdy sveho stesti strujce :-)