ahoj, nezvedá se mi bx, fungovalo bezchybně, čerpadlo spínalo po13s.
Když jsem chtěl odjet, rozvítil se nápis stop a už se auto nezvedlo, cvakání se vůbec neozvalo. Nemůže to bejt třeba pojistka, nebo nějaká podobná banalita? Help.
ahoj, nezvedá se mi bx, fungovalo bezchybně, čerpadlo spínalo po13s.
Když jsem chtěl odjet, rozvítil se nápis stop a už se auto nezvedlo, cvakání se vůbec neozvalo. Nemůže to bejt třeba pojistka, nebo nějaká podobná banalita? Help.
Ovzdušnit je správně ale zapomněli dodat, dotěsnit. Někde mezi čerpadlem a sacím košem v nádobě na LHM ti to přisává vzduch, abys nemusel denně ovzdušňovat, tak je zdrávo přetěsnit sací vedení aby nelokalo vzduch.
Ovzdušnit je správně ale zapomněli dodat, dotěsnit. Někde mezi čerpadlem a sacím košem v nádobě na LHM ti to přisává vzduch, abys nemusel denně ovzdušňovat, tak je zdrávo přetěsnit sací vedení aby nelokalo vzduch.
Jednoduše, na hlavním reduktoru je šroub na 12klíč, dvě otočky proti směru hod. ručiček a ne víc. Jinak ti vypadne kulička, když to tam za chodu motoru začne syčet, utáhni a je odvzdušněno. jo hlavní reduktor je to s koulí u motoru.
Jednoduše, na hlavním reduktoru je šroub na 12klíč, dvě otočky proti směru hod. ručiček a ne víc. Jinak ti vypadne kulička, když to tam za chodu motoru začne syčet, utáhni a je odvzdušněno. jo hlavní reduktor je to s koulí u motoru.
Stalo se mi něco podobnýho a bylo to tim že byla prasklá hadice nad čerpadlem v tom ohybu. Jinak odvzdušňuju tak že odpojim hadici od čerpadla a nasaju do pusy pak rychle dám na čerpadlo a dotáhnu. Je to svinstvo ale musim vědět na co jezdí moje závislost ))))))
Stalo se mi něco podobnýho a bylo to tim že byla prasklá hadice nad čerpadlem v tom ohybu. Jinak odvzdušňuju tak že odpojim hadici od čerpadla a nasaju do pusy pak rychle dám na čerpadlo a dotáhnu. Je to svinstvo ale musim vědět na co jezdí moje závislost :-))))))))))
Je to hnus, eště dva dny co pak cítíš na jazyku. Ale připadá mi že benzín je třeba eště větší hnus.
Je to hnus, eště dva dny co pak cítíš na jazyku. Ale připadá mi že benzín je třeba eště větší hnus. :-))
Tak díky za radu, šroub jsem povolil, utáh a je po problému, snad bude chvíli klid. Dolil jsem i LHM.
Tak díky za radu, šroub jsem povolil, utáh a je po problému, snad bude chvíli klid. Dolil jsem i LHM.
Milo,u kazdeho prispevku mas moznost odpovedet primo na nej, je to tlacitko hned u nadpisu. Nebudes muset pokazde zakladat novy prispevek
Milo,u kazdeho prispevku mas moznost odpovedet primo na nej, je to tlacitko hned u nadpisu. Nebudes muset pokazde zakladat novy prispevek ;-)