mam jeden problem ak idem po nerovnostiach citim kazdu jamu!!! a neviem ci su gule rovnake aj na predku aj zadku je to jedno?? alebo sa to nejako deli
mam jeden problem ak idem po nerovnostiach citim kazdu jamu!!! a neviem ci su gule rovnake aj na predku aj zadku je to jedno?? alebo sa to nejako deli
máš zrejme gule v háji,nechaj si ich skontrolovať. predné a zadné su rozdiel, spravidla to spoznáš tak že zadné su špinavé až hrdzavé oproti predným.
máš zrejme gule v háji,nechaj si ich skontrolovať. predné a zadné su rozdiel, spravidla to spoznáš tak že zadné su špinavé až hrdzavé oproti predným.
Vypadá to na prázdnu hydraulickú guľu/gule.
To, či stratili tlak a dali by sa "oživiť" doplnením dusíka zistíš zatlačením karosérie v každom rohu. Pokiaľ auto pôjde stlačiť k zemi (aj keď tuhšie), mali by sa dať doplniť.
Pokiaľ ale niektorý roh bude betónovo tvrdý, je to na výmenu gule.
Vypadá to na prázdnu hydraulickú guľu/gule.
To, či stratili tlak a dali by sa "oživiť" doplnením dusíka zistíš zatlačením karosérie v každom rohu. Pokiaľ auto pôjde stlačiť k zemi (aj keď tuhšie), mali by sa dať doplniť.
Pokiaľ ale niektorý roh bude betónovo tvrdý, je to na výmenu gule.
yarik, ja som nechal plnit zadne gule, aj ich merali a zevraj su dobre, ale teraz - asi po tyzdni jazdenia a dvoch tyzdnoch statia zacinaju rapidne tvrdnut. Ako keby zo dna na den. Len tolko k plneniu.
yarik, ja som nechal plnit zadne gule, aj ich merali a zevraj su dobre, ale teraz - asi po tyzdni jazdenia a dvoch tyzdnoch statia zacinaju rapidne tvrdnut. Ako keby zo dna na den. Len tolko k plneniu.
Možná po natlakování víc propouští membrána, nebo dokonce praskla....
Jinak k tlakům : vpředu cca 55, vzadu 45 a centrál cca 64 atm, tedy to mám na kombi 4x4, na krátkých se to možná trochu liší.
Přesně by Ti to řekl PaM a mám pocit, že tu je někde dokonce tabulka koulí....
Možná po natlakování víc propouští membrána, nebo dokonce praskla....
Jinak k tlakům : vpředu cca 55, vzadu 45 a centrál cca 64 atm, tedy to mám na kombi 4x4, na krátkých se to možná trochu liší.
Přesně by Ti to řekl PaM a mám pocit, že tu je někde dokonce tabulka koulí....
breznev šak nikto netvrdí že plnenka vydrží, alebo sa bude správať ako nová.
Nemusí, ale môže sa Pokiaľ bola doplnená včas, alebo nie je 100ročná-na ktorej už memrána prepúšťa...
Ale to už je obohratá pesnička.
breznev šak nikto netvrdí že plnenka vydrží, alebo sa bude správať ako nová.
Nemusí, ale môže sa:-) Pokiaľ bola doplnená včas, alebo nie je 100ročná-na ktorej už memrána prepúšťa...
Ale to už je obohratá pesnička.