zdravim vsechny chci se zeptat na co se zamerit pri uniku kapaliny na LP poloose v 1.odpovedi mi pajator napsal at to najdu a utesnim diky stalo se nasel jsem rozpojeny T-kus . Ocistil zasadil do sebe a OK,no po ujeti cca 200 km to tece znovu . Asi je tam tlak , ktery tam predpokladam byt nema , kde hledat ,pripadne cim zacit. Diky moc a nezlobte se ale jsem totalni laik)
zdravim vsechny chci se zeptat na co se zamerit pri uniku kapaliny na LP poloose v 1.odpovedi mi pajator napsal at to najdu a utesnim :)) diky stalo se nasel jsem rozpojeny T-kus . Ocistil zasadil do sebe a OK,no po ujeti cca 200 km to tece znovu . Asi je tam tlak , ktery tam predpokladam byt nema , kde hledat ,pripadne cim zacit. Diky moc a nezlobte se ale jsem totalni laik:-)))
měl jsem stejnou závadu, vypadená hadička z T kusu, ovšem způsobenou vytažením při výměně čepu řízení. Při opjetovném nasazení jsem dané místo přitahl elektrikářskou sponkou a vše je OK. Pokud jen hadička prolíná, bylo by to jisté řešení, ovšem pokud "vystřelí" tak to asi nepomůže
měl jsem stejnou závadu, vypadená hadička z T kusu, ovšem způsobenou vytažením při výměně čepu řízení. Při opjetovném nasazení jsem dané místo přitahl elektrikářskou sponkou a vše je OK. Pokud jen hadička prolíná, bylo by to jisté řešení, ovšem pokud "vystřelí" tak to asi nepomůže
predevsim bys mel zjistit odkud vede. bude to nejspis nakej prepad a tudiz je na case neco vymenit bo opravit. muze to vest od pistnice bo tak neco
predevsim bys mel zjistit odkud vede. bude to nejspis nakej prepad a tudiz je na case neco vymenit bo opravit. muze to vest od pistnice bo tak neco
přesně tak jak píše Šepleta, dělalo mi to když byly prázdný koule, hlavně pátá.
přesně tak jak píše Šepleta, dělalo mi to když byly prázdný koule, hlavně pátá.