caute vsetci
som novym hrdym majitelom bx 19 trd. vsetko je skvele, splnil som si sen, ale jedna vec ma dost trapi. pri prudsej zakrute mi zacne svietit na pristrojovke stop a vykricnik. vzdy len pri pravotocivej. a je jedno, ci som plny, alebo prazdny. nic mi netecie,vsetko tesni. neviete mi poradit cim by to mohlo byt?
a este jedna drobna otazocka, ktora urcite pobavi vsetkych starych bx-akov: ako a kde zistim vysku hladiny hydraulickeho oleja.
vopred vam dakujem a snad sa stretneme na zraze...
majcaute sa a bx-om zdar!
caute vsetci
som novym hrdym majitelom bx 19 trd. vsetko je skvele, splnil som si sen, ale jedna vec ma dost trapi. pri prudsej zakrute mi zacne svietit na pristrojovke stop a vykricnik. vzdy len pri pravotocivej. a je jedno, ci som plny, alebo prazdny. nic mi netecie,vsetko tesni. neviete mi poradit cim by to mohlo byt?
a este jedna drobna otazocka, ktora urcite pobavi vsetkych starych bx-akov: ako a kde zistim vysku hladiny hydraulickeho oleja.
vopred vam dakujem a snad sa stretneme na zraze...
majcaute sa a bx-om zdar!
Ty kontrolky jsou právě nedostatečná hladina hydraulického oleje... V nádobce na LHM v motorovém prostoru - zelená - je nahoře žlutý plovák, který ukazuje hladinu. Dolej a uvidíš
Ty kontrolky jsou právě nedostatečná hladina hydraulického oleje... V nádobce na LHM v motorovém prostoru - zelená - je nahoře žlutý plovák, který ukazuje hladinu. Dolej a uvidíš ;)
ahaaaa...hm a mam este par otazok
1. kde zozeniem ten olej, lebo niekde na pumpe to asi nepojde
2. preco ked dam najvyssi mod svietia mi tie kontrolky stale, to bude asi tiez nedostatkom oleja?
3.da sa hydraulika pouzivat aj pocas jazdy,dajme tomu na dialnici najnizsi mod a najvyssi mod pri nejakom mini tereniku
ahaaaa...hm a mam este par otazok :-)
1. kde zozeniem ten olej, lebo niekde na pumpe to asi nepojde
2. preco ked dam najvyssi mod svietia mi tie kontrolky stale, to bude asi tiez nedostatkom oleja?
3.da sa hydraulika pouzivat aj pocas jazdy,dajme tomu na dialnici najnizsi mod a najvyssi mod pri nejakom mini tereniku
1.Olej má označení LHM, je od více výrobců (můžeš je míchat) a koupíš ho na pumpě, ale ne na každé.
2.Olej se dolévá v nejvyšší poloze při nastartovaném motoru tak aby byl plovák mezi ryskami.
3.Jízdní poloha je jen jedna,mezipoloha před nejvyšší je pro přejíždění nerovností,v hlubokém sněhu a pod. Měla by se používat při nízké rychlosti, podvozek při ní už skoro nepruží.
Ostatní polohy jsou servisní.
1.Olej má označení LHM, je od více výrobců (můžeš je míchat) a koupíš ho na pumpě, ale ne na každé.
2.Olej se dolévá v nejvyšší poloze při nastartovaném motoru tak aby byl plovák mezi ryskami.
3.Jízdní poloha je jen jedna,mezipoloha před nejvyšší je pro přejíždění nerovností,v hlubokém sněhu a pod. Měla by se používat při nízké rychlosti, podvozek při ní už skoro nepruží.
Ostatní polohy jsou servisní.
Přesně tak, hlavně nejezdi v nejnižší poloze na dálnici ani kdekoliv jinde!!! Není to tuningový podvozek proboha!!!
Přesně tak, hlavně nejezdi v nejnižší poloze na dálnici ani kdekoliv jinde!!! Není to tuningový podvozek proboha!!!
ked chceš jazdit nižšie koli stabilite a aerodynamike tak si musis dorezat dalsiu polohu na plech kde sa azchytava ta paka skor vyssie nez nizsie
ked chceš jazdit nižšie koli stabilite a aerodynamike tak si musis dorezat dalsiu polohu na plech kde sa azchytava ta paka :P skor vyssie nez nizsie
mám jiný problém, při zatáčení, nebo někdy i při jízdě rovně mi blikají/svítí/nesvítí úplně všechny kontrolky najednou (vždy jen najednou)
co sakra s tím?
mám jiný problém, při zatáčení, nebo někdy i při jízdě rovně mi blikají/svítí/nesvítí úplně všechny kontrolky najednou (vždy jen najednou)
co sakra s tím?:-O
spíš si myslim že by mohl bejt problém třeba v kabelech nebo tak něco, když otevřu kapotu tak bych řekl že některý kabely nejsou zapojený
ale ověřil jsem si že kontrolky fungují normálně - když je nějakej problém, tak svítí jen ta, co má
oleje je dost, je měněnej
spíš si myslim že by mohl bejt problém třeba v kabelech nebo tak něco, když otevřu kapotu tak bych řekl že některý kabely nejsou zapojený
ale ověřil jsem si že kontrolky fungují normálně - když je nějakej problém, tak svítí jen ta, co má
Některé kabely jsou nezapojené, to je normální, zejména u 1.4ky Pokud pominu chybu někde v kabeláži, která se dost špatně hledá a pokud máš opravdu dost oleje jak píšeš, tak možná ještě čidlo hladiny oleje... Zkusil bych prohodit za nějaké funkční...
Některé kabely jsou nezapojené, to je normální, zejména u 1.4ky ;) Pokud pominu chybu někde v kabeláži, která se dost špatně hledá a pokud máš opravdu dost oleje jak píšeš, tak možná ještě čidlo hladiny oleje... Zkusil bych prohodit za nějaké funkční... ;)