Dneska jsem vyměnil hydr.čerpadlo a začal mi blbnout posilovač řízení, vynechává nebo lépe řečeno šlape jen když sepne čerpadlo.Může tam být někde vzduch?
Dneska jsem vyměnil hydr.čerpadlo a začal mi blbnout posilovač řízení, vynechává nebo lépe řečeno šlape jen když sepne čerpadlo.Může tam být někde vzduch?
No podla mna to moze byt vyduch alebo aj uvolnena spina. Skus odvzdusnit a uvidis.
No podla mna to moze byt vyduch alebo aj uvolnena spina. Skus odvzdusnit a uvidis.
Jestli si hýbal jen s čerpadlem a ničím jiným, viděl bych to na bordel nebo vzduch... Při otočení volantem musí čerpadlo začít hned tlakovat a plnit posilovač... Pokud to fungovalo předtím, tak teď musí taky...
Jestli si hýbal jen s čerpadlem a ničím jiným, viděl bych to na bordel nebo vzduch... Při otočení volantem musí čerpadlo začít hned tlakovat a plnit posilovač... Pokud to fungovalo předtím, tak teď musí taky... ;)
V to doufám taky, jinak chodí všechno.Ještě chvilku počkám, kdyžtak kouknu na kostku.
V to doufám taky, jinak chodí všechno.Ještě chvilku počkám, kdyžtak kouknu na kostku.