Zdravim Vas
Tak som tu IFHS gulu kupil ale pri jej vymene som samozrejme urval kluc. Je nejaky postup ktory treba dodrzat pri vymene? Predpokladam ze auto spustit vypustit tlak cez odvzusnovak a trhat a trhat a trhat.... Zabudol som na nieco?
Zdravim Vas
Tak som tu IFHS gulu kupil ale pri jej vymene som samozrejme urval kluc. Je nejaky postup ktory treba dodrzat pri vymene? Predpokladam ze auto spustit vypustit tlak cez odvzusnovak a trhat a trhat a trhat.... Zabudol som na nieco?
To ký kľúč si preboha "urval"? Kúp si poriadny kľúč na olejové filtre a tým to povolíš.
btw...guľa by nemala byť veľmi dotiahnutá. pri montáži ju doťahujem vždy len rukou.
To ký kľúč si preboha "urval"? Kúp si poriadny kľúč na olejové filtre a tým to povolíš.
btw...guľa by nemala byť veľmi dotiahnutá. pri montáži ju doťahujem vždy len rukou.:-)):-))
nastartovat,auto na max polohu a pořádným hasákem nebo siko kleštěmi to musíš utrhnout,pak spustit a nechat odtlakovat a pak teprve je odmontit.Nebo si z turbky a rozvod řetězu udělej stahovák viz : .link.
nastartovat,auto na max polohu a pořádným hasákem nebo siko kleštěmi to musíš utrhnout,pak spustit a nechat odtlakovat a pak teprve je odmontit.Nebo si z turbky a rozvod řetězu udělej stahovák viz : http://www.bxclub.cz/ukazclena.php?send=true&nick=kapitán
Kluc bol v pohode original na filtre taky s tym silnym remenom no ale asi som nejak velmo silny .
Kluc bol v pohode original na filtre taky s tym silnym remenom no ale asi som nejak velmo silny :-d.:nevim:-))
Ještě je zde popis (možná je to i na tomto klubu,ale nevim kde): .link.
Ještě je zde popis (možná je to i na tomto klubu,ale nevim kde): http://www.bxclub.cz/forum.php?kam=vypiszpravu&tema=5&dotazid=1098
Sergio! Postup bol dobrý. Auto spustit povolit vypustaci sroub na regulatore a pockat aspon deať minut. Potom by to malo ist z rukou, pri najhoršom klucom na filtre. Novu gulu pritiahnut len rukou, ale pred tým tesnenie potriet LHM!
Sergio! Postup bol dobrý. Auto spustit povolit vypustaci sroub na regulatore a pockat aspon deať minut. Potom by to malo ist z rukou, pri najhoršom klucom na filtre. Novu gulu pritiahnut len rukou, ale pred tým tesnenie potriet LHM!:palec
Sergio! Kde si kupil gule od IFHS a co sala jedna. Rozmyslam nad kupou komfort. Dik za info!
Sergio! Kde si kupil gule od IFHS a co sala jedna. Rozmyslam nad kupou komfort. Dik za info!:-))
Gulu som objednal v ELITe v kosiciach a stala ma 1415,-SK. A ten odvzdusnovaci srob staci iba trocha odtocit alebo ho vytocim cely? No ale prv ma caka oprava kluca na filtre
Gulu som objednal v ELITe v kosiciach a stala ma 1415,-SK. A ten odvzdusnovaci srob staci iba trocha odtocit alebo ho vytocim cely? No ale prv ma caka oprava kluca na filtre :-)))):nevim
Len povolit o jednu otacku! Nie vyskrutkovat uplne. Vo vnutri je gulicka a tu by si stratil. Auto spusti povol skutku a cakaj
Len povolit o jednu otacku! Nie vyskrutkovat uplne. Vo vnutri je gulicka a tu by si stratil. Auto spusti povol skutku a cakaj:palec
Kluc som opravil a urval som ho znova ale fula je vymenena. Dakujem za rady. Akurat neviem kedy to mam vlastne odvzdusnit. Ked je auto hore alebo ked ho spustim a povipinam motor. Uz som to odvzdusnoval tak ze som natlakoval potom odtocit tu matku ono to zasicalo a dotiahol som to. Akurat som to urobil uz asi 5krat a furt to sici. Ma to tak byt?
Kluc som opravil a urval som ho znova :-)))) ale fula je vymenena. Dakujem za rady. Akurat neviem kedy to mam vlastne odvzdusnit. Ked je auto hore alebo ked ho spustim a povipinam motor. Uz som to odvzdusnoval tak ze som natlakoval potom odtocit tu matku ono to zasicalo a dotiahol som to. Akurat som to urobil uz asi 5krat a furt to sici. Ma to tak byt?
Kluc som opravil a urval som ho znova ale gula je vymenena. Dakujem za rady. Akurat neviem kedy to mam vlastne odvzdusnit. Ked je auto hore alebo ked ho spustim a povipinam motor. Uz som to odvzdusnoval tak ze som natlakoval potom odtocit tu matku ono to zasicalo a dotiahol som to. Akurat som to urobil uz asi 5krat a furt to sici. Ma to tak byt?
Kluc som opravil a urval som ho znova :-)))) ale gula je vymenena. Dakujem za rady. Akurat neviem kedy to mam vlastne odvzdusnit. Ked je auto hore alebo ked ho spustim a povipinam motor. Uz som to odvzdusnoval tak ze som natlakoval potom odtocit tu matku ono to zasicalo a dotiahol som to. Akurat som to urobil uz asi 5krat a furt to sici. Ma to tak byt?
Centralni kouli muzes odvzdusnovat v kterekoli poloze pri zapnutem motoru. Jakmile povolis, tlak z koule (vcetne vzduchu) odtece do nadobky. Staci to udelat dva az trikrat...
Centralni kouli muzes odvzdusnovat v kterekoli poloze pri zapnutem motoru. Jakmile povolis, tlak z koule (vcetne vzduchu) odtece do nadobky. Staci to udelat dva az trikrat...
a nepovolils ten odvzdusnovak moc??? je tam kulicka a kdyz ti vypadne tak jsi v pr.... jestli se ti auto zveda tak je to gut ale sycet to nema. to syceni je staly nebo do toho cvaka regulator? kouli myslim centralku a nekdy i zadni povoluju v pripade nutnosti i ostrym majzlikem. normalne sy ho zaseknes na obvodovym svaru a parkrat do toho bacis aby se pootocila no a pak uz je postup klasickej
a nepovolils ten odvzdusnovak moc??? je tam kulicka a kdyz ti vypadne tak jsi v pr.... jestli se ti auto zveda tak je to gut ale sycet to nema. to syceni je staly nebo do toho cvaka regulator? kouli myslim centralku a nekdy i zadni povoluju v pripade nutnosti i ostrym majzlikem. normalne sy ho zaseknes na obvodovym svaru a parkrat do toho bacis aby se pootocila no a pak uz je postup klasickej
Na extremne seknute prihrdzavene gule (hlavne vzadu/ je dobry ostry sekáč ,WD40 a kladivo..aspon povolit..potom to uz ide aj klucom na filtre...
Na extremne seknute prihrdzavene gule (hlavne vzadu/ je dobry ostry sekáč ,WD40 a kladivo..aspon povolit..potom to uz ide aj klucom na filtre...
uz nak kravnu. chtel jsem napsat ze: presne tak jsem to myslel myslim s tim majzlikem
uz nak kravnu. chtel jsem napsat ze: :palec presne tak jsem to myslel :-p myslim s tim majzlikem:-))
nieje potreba nič odvzdušňovať. ja odvzdušňujem len ked mi nechce sať čerpadlo.
nieje potreba nič odvzdušňovať. ja odvzdušňujem len ked mi nechce sať čerpadlo.
Sepleta, odvzdusnovat se ma pokazde, kdyz davas dolu koule, ci nejakym jinym zpusobem prijde do systemu vzduch. Jinak ho tam proste mas... kdyz ti nechce sat cerpadlo problem neni v zavsdusneni systemu...
Sepleta, odvzdusnovat se ma pokazde, kdyz davas dolu koule, ci nejakym jinym zpusobem prijde do systemu vzduch. Jinak ho tam proste mas... kdyz ti nechce sat cerpadlo problem neni v zavsdusneni systemu...