Ahoj.Je niekto v okoli Puchova na premeranie a popripade dofuknutie prednych gul? Je to strasne mäkke a ked hupsnem do väcsej jamy ide to az nadoraz.Neviem co s tym.Dakujem
Ahoj.Je niekto v okoli Puchova na premeranie a popripade dofuknutie prednych gul? Je to strasne mäkke a ked hupsnem do väcsej jamy ide to az nadoraz.Neviem co s tym.Dakujem
Jestliže se ti prohoupne až dolů, na spodní doraz nebude to tlakem v koulích ale spíše bych hledal příčinu ve výšce,číli nastavení světlé výšky. Podle mne si s tím někdo hrál a je moc nízko, nebo nějaký debža převrtal ventilky v koulích a ztratily schopnost tlumit velké rázy. Kdyby byly koule bez tlaku,tak je autí skákavé.
Jestliže se ti prohoupne až dolů, na spodní doraz nebude to tlakem v koulích ale spíše bych hledal příčinu ve výšce,číli nastavení světlé výšky. Podle mne si s tím někdo hrál a je moc nízko, nebo nějaký debža převrtal ventilky v koulích a ztratily schopnost tlumit velké rázy. Kdyby byly koule bez tlaku,tak je autí skákavé.:-d:-p
Zacalo to robit po vymene za nove.Bol som sa pytat v predajni a tvrdia ze mi dali spravne.Preto hladam niekoho kto zisti ci to tak naozaj je.
Zacalo to robit po vymene za nove.Bol som sa pytat v predajni a tvrdia ze mi dali spravne.Preto hladam niekoho kto zisti ci to tak naozaj je.
Nebel mys to mit daleko do Koprivnice. Zkus zavolat p. Hornsteiner: +420602746994, ten ti urcite pomuze.
Nebel mys to mit daleko do Koprivnice. Zkus zavolat p. Hornsteiner: +420602746994, ten ti urcite pomuze.
Romik, jaký máš typ koulí ? Já když jsem BX koupil z DE tak jsem hned dával přední nové a je to podobný, myslím že je to zn.Optimal KG, číslo teď nevím.
Romik, jaký máš typ koulí ? Já když jsem BX koupil z DE tak jsem hned dával přední nové a je to podobný, myslím že je to zn.Optimal KG, číslo teď nevím.
Cert prosim ta ako sa nastavuje vyska a na ake hodnoty,Viem ze to tu niekde bolo ,ale neviem to najst. Dik.
Cert prosim ta ako sa nastavuje vyska a na ake hodnoty,Viem ze to tu niekde bolo ,ale neviem to najst. Dik.:palec
jestli mas rozhozenou vysku tak to narychlo poznas tak ze by se ti meli vejit ctyri prsty mezi blatnik a kolo. teprve az pak bych hejbal s korektorem. hodne stesti
jestli mas rozhozenou vysku tak to narychlo poznas tak ze by se ti meli vejit ctyri prsty mezi blatnik a kolo. teprve az pak bych hejbal s korektorem. hodne stesti;-)
no ale na druhou stranu s tema koulema by to mozny bejt mohl. co? kdyby tam strcili koule s vetsima tryskama tak by se to takhle opravdu chovalo.
no ale na druhou stranu s tema koulema by to mozny bejt mohl. co? kdyby tam strcili koule s vetsima tryskama tak by se to takhle opravdu chovalo. :-p
Už jsi skouknul ty dírky v koulích, mělo by tam být 1,2 ale uplně přesně PaM
Už jsi skouknul ty dírky v koulích, mělo by tam být 1,2 ale uplně přesně PaM:palec
Dierky som nepozeral.Auto teraz stoji a nemam na to cas.Mozno po sviatkoch.Este raz dik.
Dierky som nepozeral.Auto teraz stoji a nemam na to cas.Mozno po sviatkoch.Este raz dik.
Na všech bx je taková blbůstka, hadice k čerpadlu v plastových držácích na bočním krytu, když to upadne, protože je vadný plast, nebo se v tom někdo vrtal, prodřou se hadice o řemenice. Plně se osvědčila hadice z š120 od čerpadla a kus trubky. Na trubce jsou CO2 navařeny dva plechové úchyty, ty jsou přišroubované pod podélným nosníkem a nasponkovány hadice, jedno koleno do chladiče a druhé za motor k čerpadlu. Je to stračně jednoduchý, nezničitelný ani lidskou blbostí.
Na všech bx je taková blbůstka, hadice k čerpadlu v plastových držácích na bočním krytu, když to upadne, protože je vadný plast, nebo se v tom někdo vrtal, prodřou se hadice o řemenice. Plně se osvědčila hadice z š120 od čerpadla a kus trubky. Na trubce jsou CO2 navařeny dva plechové úchyty, ty jsou přišroubované pod podélným nosníkem a nasponkovány hadice, jedno koleno do chladiče a druhé za motor k čerpadlu. Je to stračně jednoduchý, nezničitelný ani lidskou blbostí.:-p:-p:-p
sakra o příspěvek vedle, kdyžtak tohle i to nahoře smázněte, bo jsem se jaksi netrefil
sakra o příspěvek vedle, kdyžtak tohle i to nahoře smázněte, bo jsem se jaksi netrefil:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d