Zdar, musim vymenit zadne trubky, jedna praskla a uz vymenim vsetky naraz. Mam otaku, ktore trubky su lepsie, od fy. Karban alebo orig. Citroen. Od Karbanu su stocene do klbka a z Citroenu su "udajne" tvarovane. Rozdiel v cene na komplet zadnych (brzdove aj dvihacie) je cca 500sk.
Druha otazka : pozna niekto dobreho mechanika na vymenu trubiek v okoli Ba? S prasknutou trubkou jazdit nechcem.
Zdar, musim vymenit zadne trubky, jedna praskla a uz vymenim vsetky naraz. Mam otaku, ktore trubky su lepsie, od fy. Karban alebo orig. Citroen. Od Karbanu su stocene do klbka a z Citroenu su "udajne" tvarovane. Rozdiel v cene na komplet zadnych (brzdove aj dvihacie) je cca 500sk.
Druha otazka : pozna niekto dobreho mechanika na vymenu trubiek v okoli Ba? S prasknutou trubkou jazdit nechcem.
No ono by to s prasklou trubkou ani nešlo, přišel by jsi hned o všechnu kapalinu... Jediná možnost, jak s tím ještě třeba popojíždět, je zaslepit otvor pro trubku. Já tak ujel 70 Km, viz moje památná cesta do Brna
No ono by to s prasklou trubkou ani nešlo, přišel by jsi hned o všechnu kapalinu... Jediná možnost, jak s tím ještě třeba popojíždět, je zaslepit otvor pro trubku. Já tak ujel 70 Km, viz moje památná cesta do Brna:-))))
Ono jaydit sa s tzm da, praskla "dvihacia" trubka, takze ked to mam uplne dole, lhm netecie a dokonca to brzdi. Ale ides ako na rebrinaku
Ono jaydit sa s tzm da, praskla "dvihacia" trubka, takze ked to mam uplne dole, lhm netecie a dokonca to brzdi. Ale ides ako na rebrinaku :-))))
no právě, odpoj prasklou trubku, zaslep po ní díru šroubem, a bude se ti zvedat a moc ani nepoznáš, že nefunguje jedna pístnice, já s tím jel po dálnici 130 a v pohodě
no právě, odpoj prasklou trubku, zaslep po ní díru šroubem, a bude se ti zvedat a moc ani nepoznáš, že nefunguje jedna pístnice, já s tím jel po dálnici 130 a v pohodě
Tvarovane trubky su prijemnejsie a rychlejsie na montaz, specialne tie dlhe. Naozaj su naohybane a presne pasuju ... Ja tam potom vacsia kultura na tej naprave
Ked si sikovny vymenis to aj sam, neni v tom ziaden vacsi problem.
Tvarovane trubky su prijemnejsie a rychlejsie na montaz, specialne tie dlhe. Naozaj su naohybane a presne pasuju ... Ja tam potom vacsia kultura na tej naprave :)
Ked si sikovny vymenis to aj sam, neni v tom ziaden vacsi problem.
Beru od firmy Karban už pár let a natvarovat jejich trubky jde i tak že nejsou k rozeznání od origo trubek. Ale beru je i proto, že mají lepší nyple, nejdou tal lehce sežvejknout jako citroeňácké a zatím jsem neměl jedinou reklamaci na tuto práci-
Beru od firmy Karban už pár let a natvarovat jejich trubky jde i tak že nejsou k rozeznání od origo trubek. Ale beru je i proto, že mají lepší nyple, nejdou tal lehce sežvejknout jako citroeňácké a zatím jsem neměl jedinou reklamaci na tuto práci-:palec
Mne sa v tom nechce vrtat, neviem si predstavit ako ich pretlacim podad napravu. K tomu menej casu a robit to vonku teraz..... Radsej by som prijal kontakt na spolahliveho mechanika niekde kam s autom dojdem.
Mne sa v tom nechce vrtat, neviem si predstavit ako ich pretlacim podad napravu. K tomu menej casu a robit to vonku teraz..... Radsej by som prijal kontakt na spolahliveho mechanika niekde kam s autom dojdem.